- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Блузки,панталонки фешънска история :D
балл фаце сао да спомена 4е фе6аните не си слагат спирали и фруги ПЕДЕРАСКИ ИСТОРРИ тва 4е са обли4ат малко по странно не ги праи педали
Не може ли просто да изглеждаш нормално?Ако станеш фешън може и да впечатлиш една-две от"твоята порода", но ще изглеждаш жалък, смешен и надут в очите на страшно много хора.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
няма да ти се подигравам
обаче ти чуваш ли се кво говориш?!
не искаш вече да си дете искаш да си фешън?!?!
то..
то само по себе си звучи адски безмислено..
като искаш да си намериш такива неща...питай някой от твоето даскало вместо да си седнеш на задника и да правиш тема..която тряааше да се казва:
Не иСкЪм вЕчИ дЪъъЪ сЪм дИте ..,. БаТи каЗъЪъъ чИ трЯаАъъъ сЪм фИешЪъЪн,,..
тцтцт няма смисъл просто да ставаш "феШ!нЧиИи" има прекалено много такива вече ии ако искаш да си такъв за да впечатлиш някое момиче не е това начина...
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Скрий се ве!!!Първоначално написано от Ungear
Недей да ми позориш хубавия роден град!!! Ааа заради такива боклуци като тебе бургазлии станахме за посмешище!!! Пффф,ако толкова искаш да си интересен-ходи гол или в теранова и си купи розова блузка(с деколе,по-голям размер,щот нали уж си момче и такам)изпередачи се,изруси се,слушай хаус,кецки с различни връзки са на мода(не съм сигурна ама такива индивиди се разхождат из главната). Ако все пак решиш да си нормален,отиваш в метъл шопа или хип-хопа и си супер,няма да има момиче,което да не те загледа(или поне тия с мозък). аРи уСпЕхЧиТъ! <3 и НемЪЪЪъ сИ плАшиШ,кОлпЕлиЕ!!! цУф.Цуф,млЯС!!!*____*
![]()
Lele kak mu se nahv1rlqte na mom4etoprosto pita...nali za tva e foruma
a po temata-s1vetvam te da ne podrujava6 na nqkoi ili na nqk1f t1p stil
a da b1de6 sebe si
a za shop..ne s1m ot bs sorry i ySpeH43t1
![]()
значи едни прилепнали дънки ама по крака ти кажа една розова тениска пускаш коса орусоляваш слагаш шапка ама ти се види косата и едн а обицка а да не забравим чантата и едни кецове гуменки и ако пъхнеш вътре дънките а да ти кажа дънките могат да бъдат и шалвари един мой фр има такива ае СсСЪЪсс ЗЗзддДрРаАВЕе !!!1![]()
(не се подигравам слагам си мнението)
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
pff ostavete minavam na hip-hop![]()
samo moga da ti kaja 4e si mn sme6en i da sa skrie6 nqkade SME6an nqkfo si lape det nz o6ti n6 tragnal da mi sa prai na nakaf mega gazar q si sqdai na gaza ve pradlio sa praishh na nqkaf deto ne siПървоначално написано от Ungear
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Бах мааму,вия така ли го карате? На чоп-кфот се падне. Я чалга,я метал,същата поза само дето едните избиват другите...кЪкто и да е-ТИ СИ НЕНОРМАЛЕН,БЕГАЙ У ЛЕВО!!! Абе направи си един тест на характера в нета,реши все пак каква музика слушаш(тука изключваме хаус и чалга,тфа,мой човек,не е музика),какъв ти е начина на живот и т.н. (само гледай да не се получи тип-тениска-на-Айрън Мейдън-прилепнало-панталонче-емо-бритон-и-ланец. Че тогава-майката си си е ебал...Първоначално написано от Ungear
Няма смисъл да се правиш на някаква тъпа поза,обличането е част от начина на живот и издава характера ти. Ти нали наистина не смяташ,че някоя сериозна мацка ше ти се лепне ако се облечеш като хаусър или там хип-хопър и не знаеш,кфо е тфа Тиесто или да кажем Лил Уейн???(не ме питайте отде ги знам,всичко около мен слуша лайна.)
![]()
И като се казва тийнпроблем какво? Проблемът ти е, че искаш да станеш фешънче, позьорче. Ами да, сега така е модерно.На 14 години и иска да стане гъзар.
Момчетата заеха мястото на момичетата, започнаха да се интересуват от прически, панталонКи, блузКи. Все пак живеем в България.хубави блузки ,панталонки и някой хубава прическа
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
оф те ти дават съвети да не се праиш на лайнак,щото фешъните са си такиа.Ако сериозно го искаш си купи гелче,прилепнали панталони и тениски(ако може розоФкИиИиИиИиИ)ааааа кецкi (converse най-добре) иии да не забравяй цаисите(не знам защо,но ми се струва ,че си гей,не се обиждай лично мнение).БТв фешъните са почти като емотатаПървоначално написано от Ungear
Не детенце ( защото като ти гледах фешанския профил в импулс.бг не ти давам повече от 11 ) не се убиждай сега... ама не се обличат странно, а просто женствено...Първоначално написано от gstarraw
Кое му е якото на това едно момче да е с дънки тип клинче, розова тениска и цайси каски дето направо ти закриват лицето (това важи и за момичетата с огромни цайси...) Просто няма нищо мъжко в този стил, но повечето се обличат така за да впечатлят 13-14 годишните кифли, които припадат при вида на такива "сладури"![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
apsolutno na men lichno takiva mom4eta sa mi tvardo protivni,mnogo geisko ot edna strana,no vseki 4ovek si ima sobstveno mnenie az ne te savetvam da go pravish zashtoto kato te gledam mnogo mnogo mai nqma da ti otiva ..!Първоначално написано от BаllFace
шШшШшШш..оСъзнАй сЕ!я не се прай на къфто не си
носи си небрежно косата..широки дънки..тениска..кецове..!!кфи са тез глупости?!? wha..th..f..^^
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!