.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Трябва ми болкоуспокояващо

Хора, моля ви препоръчайте ми болкоуспокояващо за силни менструални болки, защото умирам.
    Ако знаете горе - долу каква е цената много ще ми помогнете !

Голям фен
    Бускулизин,Спазмалгон,Но шпа - това сааа така да се каже по слабите,незнам дали ще ти помогнат,всяко е около 2 лева.
    За нурофен съм чувала че много помага,там вече не мога да ти кажа на каква цена е....
    и ако е чак толкова лошо положението и друго не помогне може да си вземеш Аулин,но той не се препоръчва попринцип за корем и не е хубаво да се използва често,защото е едно от най-силните болкоуспокояващи.Пие се на 12 часа мисля че,ако не ти е предписано от лекар и едно прахче струва 90 и няколко стотинки

Град
    София
    Аулин.. Около 1лв е
    Smile!?

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аз имам АДСКИТЕ болки като ми дойде и ме спасява само Спазмалгон. Но шпа е суууууупер слабо, не върши работа.

Аулина наистина е бая силен, затова избягвам да го пия. Нурофена и той е много силен.

Saatana vittu perkele hate crew!

на мен Но шпа ми помага най-много

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    na men mi pomaga SAMO aulin! tiq no-6pa,spazmalgon,buskulizin sa mi kato bonbonki tic-tac,izob6to ne mi pomagat.A edno aulin-4e me spasqza za 5-6 4asa.za dva dni izpivam okolo 4 prah4eta,posle ve4e ne me boli

Ako bolkite ti vseki pat sa mnogo silni i ne ti pomagat hap4etata,ne e hubavo samo da se tap4e6 s tqh. Nai-dobre 6te e da otide6 na lekar.

^аз оправям половин блистер спазмалгон/бускулизин
    И не всеки път ми действа..

А има едно Хексалгин,в шишенце,ама то си е течен аналгин на практека и докалкото знам тече повече от него.
    Иначе е перфектното,ако ме боли наистина мого прибягвам до него.20-25 капки и след 15 минути макс ти няма нищо

Moite bolki sa mnogo silni i samo Solpadeine mi pomaga za sq
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Цитирай Първоначално написано от gryyym
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Аулин.. Около 1лв е
    Мен само това ми помага
    ,
    и аз съм така леле тай болка е ужасна всеки път!направо ако не го пия тоя Аулин сигурно ще умра Другото,което също ми помага е Нимезил(то е същото като Аулина,но в аптеката ми казаха,че е по-пречистено от Аулина) и двете со около 1лв

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Пия спазмалгон и бусколизин при менструални болки,аулин съм пила заради други проблеми и наистина помага бързо и ефикасно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си