- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От п*****а в устата
Ами и аз правя това,което правиш и ти,и в никакъв случай не го намирам за гнусно.Не знам за твоя приятел,ама на милото му е супер яко така
Ми правила съм го и не го намирам за гнусно,това съм аз все пак,ако и от мен ме е гнус,какво остава...![]()
разбира се че не е гнусно
мое му е гнусно ако му е бил сиренясал и гнуса идва не от мъзгата ти, а от сиренето му хаха
www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.
сиренясал, мъзга... баси лафоветеПървоначално написано от djago
![]()
![]()
![]()
По темата:
И според мене е в реда на нещата. Дори и от гъза в устата го намирам вече за нещо напълно нормално. Колкото до тоя хм.... баси пуштинака дето е... да му е гнусно, но да ти го подава![]()
не са нови лафовете... явно тука не са мн оборотниПървоначално написано от sScream
![]()
www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.
1во кое му е гнусно на него,като от твойта п... в твоийта уста отива...место да е радва ...капут тъп![]()
Down On The Farm!!!
аз много обичаммммммммм не е гнусно !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
еми не виждам кое е гнусното
НЯМА ГНУСНО СПОРЕД МЕН, АМА В ОПРЕДЕЛЕНИ ГРАНИЦИ!
xaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax axaxaxaПървоначално написано от hardcore_syndrome
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
не правя секс все още но мисля че си е нормално .. ддз![]()
in defense of our dreams...
И за мъжете е готино, действа възбуждащо.
абе гнусно ..заеби го тоя
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ем тоя кво не лиже ли, ако лиже нема кво да се оплаква, ако не лиже му казваш си го духа сам и те пере айляка, нема кво се занимаваш, бахти и претенциозните хора веееее пумярииии.
lele ebati diacite na men ako nqkoq macka mi go napravi tva 6te buda zaet da si me4taq za sledva6tiq put s neq vmesto da razpravqm na priqtelite si
a ina4e kvo toi go e kazal sigurno da se izfuka a ne za6toto go misli za ne6to gnusno no ako go smqta za gnusno zna4i e oligofren![]()
![]()
![]()
az go mislq za ne6to sexy
![]()
![]()
![]()
Впрочем и за мен е адски сексиСупер яко е кво... нарочно там се се изфукал пред френдове, за да покаже каква голяма работа е. И кво, да не би хуя му да е порастнал повече от 10те санта в гащите? Не мисля
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от djago
е като си гнусна да не е спал с теб ... просто се прави на големия мъжкар дето много разбира от такива неща, но явно не е![]()
![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
umirai ma kurvo
xq