.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 132
    аз веднъж сънувах че съм в някво село и има една ограда и зад нея едно поле дет не му виждам края.. и изведнъж идват едни войници и ме гонят и аз прескачам ограта и бягам... и тва нещо същата нощ го сънувах още няколко пъти
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Град
    in my world!
    ми аз попринцип си сънувам все странни неща така че вече съм свикнала и редовно си имам дежа вю,мн ме дразни като стане мн странно се чувствам ама кво да се прави
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    аз пък много често сънувам, че падам отвисоко и ми е някво много странно

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cuv737000
    edna priatelka mi razkazva6e nein sun...kazva se dida i tia e ve4e na 28 godini, no kogato e imala matura, predi6nata ve4er sunuva po4inalata si baba. i kogato tazi neina baba e bila jiva mn e obi4ala niakakuf si keks deto dida go e pravila. i dideto sunuva baba si kak i kazva "ne se pritesniavai ti 6te si izdurji6 ispitite, samo mi napravi ot moia keks" i posle se subudila taa moita fr stava momentalno i po4va da prai keks iakoto na taia istoria e 4e naistina si zela maturata s dobri ocenki. no poprincip sum 4uvala 4e ne e xubavo da sunuva6 po4inali blizki i poznati, za6toto se vodi ,4e m/y sveta na jivite i murtvite ima ogromna bezdna, koiato ne moje da bude preodoliana i samo zli demoni mogat da izbirat to4no v koi sviat da sa. 4uvala sum o6te 4e te sa izklu4itelno inteligentni i priemat forma na kakvoto iskat. mogat da budat videni edinstveno na sun...
    o6te sum 4uvala za niakakva jena koiato sunuva po4inalia si diado kak i kazva da ia posledva i tia estestveno trugva. smiata 4e e vurviala okolo 5 min s diado si i izvednuj ne6to zapo4nalo da ia durpa nazat i tia niamalo kak da ne se ostavi. posle se subujda v bolnica i e bila v koma.
    mn stra6ni mi se struvat teia raboti. znam 4e niakoi 6e se izsmeiat bukvalno, oba4e az se 6a6kam...
    оле 4оек ти верно ме стресна! аз в момента се сещам само за един сън, който ми се сбъдна точно. значи беше преди няколко години ама съм го запомнила, нз що. сънувах 4е отивам в един магазин с майка ми и виждам някво дете с майка си и баба си и детето почва да реве на майка си 4е иска една дрешка ама тя не му купува и след тва баб му му я купи и майката каза ''ето, баба ти ти го купува''. и няколко месеца може би след тва отивам в един магазин, където майка ми ме заведе (изглеждаше то4но като в съня и беше на същото място!), а аз никога преди не бях ходила, и виждам точно същата случка с детето и изведнъж се зачудих ''абе аз тва съм го преживявала и преди?!'' чак след тва се сетих за съня ина4е понякога сънувам разни неща, които след като се събудя имам 4увството 4е не ги сънувам за пръв път... абе много са странни сънищата... не знам, хем ми е интересно да научавам разни неща. хем ме е леко страх
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Има пъти когато сънувам нещо като намек ...и след няколко дена се случва...не точно като в съня ми, а подобно на това

Супер фен
    Сънувах една учителка,кяото отсъство от училище,но незнаех защото.И в съня ми очите й ми се видяха адски странни ... и сутринта,когато пътувах за училище един учител ми каза,че госпожата няма да се върне скоро,защото имала проблем с очите.Гледах като луда и незнах какво да кажа ... Дали имаше енщо общо незнам,но ... ми се видя адски странно
    Обичам те <3 !!!

Супер фен
    zabravix da spomena 4e na mene mn puti mi se slu4va ne6to i posle si mislia 4e mi se e slu4valo i predi suvsem su6toto ne6ty, koeto e s interval nai-mnogo 1-2 minuti. minava mi prez uma 4e moje da sum go sunuvala no da sum zabravila...
    И на мен ми се е случвало, но в интервал на секунди само. И мама каза, че и на нея й е ставало това, но по-рядко от на мен.. Странно е

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Странни сънища нямам кой знае какви. Но има два, които сънувам всяка година по едно и също време.
    Що се отнася до дежа вю - редовно ми се случва .
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

По този повод гледайте филма дежа вю,няма да сбъркате
    Everything sucks when you are gone!

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Dundy
    а пък на мен ми е много странйо и просто не знам как да го обясня,но ми се е случвало 1 път да знам че сънувам и пак да не се будя и все едно имам два мозъка.С единия се чудя какво ше стане по-нататък а с другия сънувам.А иначе примерно неща,които никога не бих се сетила за тях през деня,ги сънувам(да кажем преди 3 години как ми е минал 15 септември,ама целия).Иии така,много странни неща сънувам
    а иначе през деня ми се случва нещо мноооооооого гадно,което по никакъв начин не моа да обясня.Значи почвам да си мисля за себе си и все едно излизам от мен и съм друг човек абеееееее не знам просто не мога да го обясня обаче всеки път ми се свива стомаха
    радвай се успяваш да изкараш духа от себе си , много малко хора го умеят и се постига супер много адски трудно обаче е много опасно щото ако в тоя момент попаднеш на атака от астрално същество може да влезе в теб и оттам нататък вече си зависи съществото кво е и кво ще кара да прайш
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Eми аз повечето пъти сънувам странни сънища. Тази нощ сънувах много странен значи с майка ми си върви ме по улицата а то някфо много тъмно и навсякъде свещеници които приканваха хората да отидат при тях , защото идва края на света и четяха някакви литургии, не го помна целия ама като се събудих ме беше много страх незнам защо

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Aз съм сънувала сънища,които на следващия ден се сбъдват,но малко по-промеенени.
    Понякога ми се случва да сънувам нещо з себе си и това да се случи на някой друг...много ми е странно.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Град
    София
    сънувал съм странни неща...дам.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз като малка постоянно сънувах, че падам от терасата. Сигурно 2-3 пъти седмично. Оттогава имам голям страх от височини.

А да ви питам - случвало ли ви се е да сънувате нещо и после като го разкажете на някой и той да ви каже, че е сънувала абсолютно същото. Защото аз и брат ми имаме един сън дето и двамата сме го сънували. Тоя сън аз го сънувах като мноооого малка, но още го помня. Толкова откачен и странен беше. А като разбрах, че и брат ми го е сънувал ми падна ченето ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    in my world!
    оле хора снощи сънувах един сън и като се събудих установих че и преди съм го сънувала месеци със същия човек в него преди да го познавам даже и сега като го сънувах и аз вече го познавам де,ама е мн странно.....апък като прочетох един пост и се сетих за един мой сън.Сънувах че класния са му оперирали зъба и ни кава ''Айде вие четете произведението че ме боли зъб""и сутринта го разказвам на фр ми(попринцип им разказвам сънищата ми)и дойде часа ни при класния....и всичко от-до се случи същото малееее нз кво да прая стоях като гръмната
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    Цитирай Първоначално написано от Dundy
    а пък на мен ми е много странйо и просто не знам как да го обясня,но ми се е случвало 1 път да знам че сънувам и пак да не се будя и все едно имам два мозъка.С единия се чудя какво ше стане по-нататък а с другия сънувам.А иначе примерно неща,които никога не бих се сетила за тях през деня,ги сънувам(да кажем преди 3 години как ми е минал 15 септември,ама целия).Иии така,много странни неща сънувам
    а иначе през деня ми се случва нещо мноооооооого гадно,което по никакъв начин не моа да обясня.Значи почвам да си мисля за себе си и все едно излизам от мен и съм друг човек абеееееее не знам просто не мога да го обясня обаче всеки път ми се свива стомаха
    радвай се успяваш да изкараш духа от себе си , много малко хора го умеят и се постига супер много адски трудно обаче е много опасно щото ако в тоя момент попаднеш на атака от астрално същество може да влезе в теб и оттам нататък вече си зависи съществото кво е и кво ще кара да прайш
    е добре де сега не се бъзикай,не казвам,че наистина излизам от себе си ама е сякаш оооо не знам не мога да го обясня,ама е мн гадно после щото ми се свива стомаха

Град
    In Your Dreams...
    Ох.. Ми имах един период от време когато вс което сънувах се случваше.. бе глуписти се тая.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    xaxaxa, днеска го сънувах...

КИТАРА, КИТАРИСТ - ако сънуваш, че свириш на китара, ще се радваш на сговорен и хармоничен семеен живот или ще се задомиш. Ако купуваш китара, ще се оставиш да те прелъстят. Счупена китара е знак за любовно разочарование или за съмнение между влюбени. Ако насън слушаш весела мелодия на китара, ще се развличаш, ако мелодията е тъжна, мнението или преценката ти ще бъдат повлияни от чувствата или от любовно заслепение.

а сънувах веднъж, че съм най-горе на мачтите на кораб :Д и беше супер високо иидваше някъв друг кораб и аз се насрах от страх и не знам как оживях ама мн странно ми стана като се събудих

Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    zabravix da spomena 4e na mene mn puti mi se slu4va ne6to i posle si mislia 4e mi se e slu4valo i predi suvsem su6toto ne6ty, koeto e s interval nai-mnogo 1-2 minuti. minava mi prez uma 4e moje da sum go sunuvala no da sum zabravila...
    И на мен ми се е случвало, но в интервал на секунди само. И мама каза, че и на нея й е ставало това, но по-рядко от на мен.. Странно е
    И аз имам такова кратко дежа вю. Като стане винаги ми се завива малко свят и сякаш не съм в себе си...
    Също много интересно е т'ва полузаспалото положение - хем сънуваш и то съвсем нормално, хем чуваш, понякога може и за малко да си отвориш очите без да спреш съня и да видиш к'во стана, пък и можеш за мислиш и за съня, и за звуците в стаята... Въобще много мултифункционален става мозъка.
    Сигурно има и по-интересни неща от това, но аз друго не съм приживявала... Най-много малки съвпадения от сънища.

А да ви попитам, когато сънувате и трябва да бягате от някого трудно ли ви е? Аз почти не мога да тичам - като в забавен кадър го правя. Психоложката от бившето даскало каза нещо за контрол над тялото, ама не че нямам, ами че точно тези, които по принцип имат на сън не могат... Ама не съм сигурна, че точно така беше. 'Щото пък аз иначе докато спя мога да ходя, че и в гардероба да се затварям (не на сън, ами найстина)...

Супер фен Аватара на gabi_94
    и при мен е абсолютно същото , а иначе постоянно сънувам странни сънища - починали роднини, катастрофи, войни, абе идиотщини, иначе аз и ходя на сън.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

I az sum imala takiva sunishta i zatova se chudeh kak e vuzmogno i ne namirah logichno obqsnenie. Tuka popadnah na edin link kum knoga za "putuvane izvun tqloto" i mi se izqsniha malko neshtata.. Prochetete i vie i shte razberete nqkoi neshta zashto sunuvate mesta, kudeto ne ste bili i taka.. http://www.bgshare.com/get,365409.html Naukata oshte ne mu e namerila cakata, no predpolagam i tova shte stane (:
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Голям фен
    и на мен ми се е случвало и все си мисля че това е доказателство че сме се преродили...може пък и в предишния ни живот да е било подобно и като видим даден момент и се сещаме...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Някой може ли да ми каже какво означава ако враг ти подари книга?

az pa sanuvam vse 4e se celuvam, p1k celuvkata ozna4avalo (v internet pro4etoh) "sdobrqvane s stariq priqtel,gadje" no s1m vse s s16to gadje

mn 4esto sam sanuval .. momi4eta koito haresvam ama ni6to ne e stavalo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си