- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Странни сънища
АМИ АЗ СЪНУВАХ ПРАБАБА МИ,ЧЕ Е УМРЯЛАИ ОТ БОЛНИЦАТА НИ ЗВЪНЯТ И КАКТО СИ СПЯ МЕ СЪБУЖДА ТЕЛЕФОНА............ЗНАЕХ ЗА КАКВО ЗВЪНИ....ДА НИ СЪОБЩЯТ,ЧЕ БАБА Е УМРЯЛА СТАНАХ И КАЗАХ НА БАЩА МИ,ЧЕ Е УМРЯЛА.ДИГНА ТАЛЕФОНА И МУ КАЗАХА СЪЩОТО.ПИТА МЕ ОТКАДЕ ЗНАМ И АЗ МУ КАЗАХ ,ЧЕ СЪМ ГО СЪНУВАЛА.БЕШЕ МНОГО СТРАННО СЛЕД ТОВА СЪШОТО С ДЯДО........СТРАННО И ЗЛОВЕЩО
![]()
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
олеле боже,ако е истина,наистина ме уплашиПървоначално написано от pifiella
![]()
![]()
lele naistina e striaska6toaaaaaa da vi pitam kak bixte raztulkuvali slednia sun, koito sunuvax predi dva dena: zna4i cial den xodia po magazinite i si kupuvam razli4ni ne6ta kato davam levove a mi vru6tata evro... davam primerno 20 leva te mi vru6tat 20 evro i pokupkata de da be6e taka i naistina
![]()
На мен днес един сън се сбъдна....Преди месеци го санувах но го бях забравила.... и днес като почна да се случва много се изненадах...Но ако се промени нещо и не стане както в съня, става по лошо... Ето например днес 2 мои приятелки трябваше да са седнали а аз права. Обаче накрая аз бях седнала а те прави...и вместо да стане както в съня ми...едно аверче да дойде и да почнем да си говорим...той дойде и почна да ми прай проблеми и се стигна до размяна на шамари....
![]()
т.е не се е случил на истинаПървоначално написано от reni7o0o
Сънувала съм доста шантави сънища и обиновено някакви страшни, умиращи хора (или умрели), цунамита... Абе луда работа.. Пък иначе и съвсем спокойни разговори с приятели съм имала на сън
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
И аз наскоро сънувах странен сън който не е за съновник според мен.
Сънувах пиятеля ми към който имам странни и смесени чувства...един жид до тогажа чувствах,че съм с него просто така.Една вечер гледах в в-бокс клипчета за меги дерм...и същата вечер сънувам аз приятеля ми и учасничката в сървайвър как се натискат и ейтакива и как аз побеснявам и викам и крещя.(разбирам защо точно нея съм сънивала,но не разбрах защо толкова го ревнувах)И от тогава имам повече топлина към него.
Ааа, миналата година си сънувах оценките по математика на контролните, както и на други от класа, и винаги бяха точни. 3,50 - 3,50, 6.00 - 6.00, много точна бях.![]()
Аз пък примерно като ми се случи нещо понякога и имам чувството, че това ми се е случвало и преди..изглежда ми познато... и ми става доста странно, как така?![]()
хах хора днес беше върха сънувах един фр че е в нас и иска да отиде в кенефа и там 4 големи тикви като за хелуин на 4 черни и високи г/у колко мене поствки(като за китки такова)бахти![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
abe az mn 4esto po4nah da sunyvam moreto i vulnite,3 puti sanyvah,4e me e zalqla vulna,a puk onq den,4e edno mom4e,koeto har.kara surf![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Случвало ли ви се е за 1 миг като чели времето да спре и да имате чуството ,че сте го преживяли - до най-дребния детайл, а това да са най-обикновенни моменти например помръдваш главата си и поглеждаш към нещо и т.н
Аз мисля ,че това е защото всяка вечер сънуваме деня си![]()
Напоследък сънувам само кошмари - неща, които ме е страх, че ще се случат в живота... Не знам защо е така.
А ако не са кошмари, то винаги сънувам 1 човек и то защо - само и само да осъзная колко далеч сме един от друг и колко невъзможно изглежда да бъдем заедно - поне за миг. Странното в случая е, че го сънувам, когато се усещам, че хлътвам по друг. В крайна сметка винаги не се получава нищо с новия, защото се затварям в себе си отново...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
[/quote]
А да ви попитам, когато сънувате и трябва да бягате от някого трудно ли ви е? Аз почти не мога да тичам - като в забавен кадър го правя. Психоложката от бившето даскало каза нещо за контрол над тялото, ама не че нямам, ами че точно тези, които по принцип имат на сън не могат... Ама не съм сигурна, че точно така беше. 'Щото пък аз иначе докато спя мога да ходя, че и в гардероба да се затварям (не на сън, ами найстина)...[/quote]
Ами имала съм сънища, които са се сбудвали. Относно въпроса ти за бягането в сънищата- често ми се случва примерно някой да ме гони или да се опитвам да избягам отнякъде и просто не мога.Опитвам се да бягам, но краката ми са сковани и бягам СЪВСЕМ бавно.
![]()
cherry*kiss
Да. Примерно като бях много много малка отидохме на почивка и имаше там някакви люлки и аз отидох да се люлеяПървоначално написано от p1nk_girl4e
и после на връщане се спънах във някаква плочка и бях сигурна, че съм сънувала как се спъвам на същата плочка и на тази площадка с люлки.
![]()
cherry*kiss
или нищо не трябва да се променя...както го сануваш така трябва да стане...ина4е всичко беше еднакво...дрехите с които бяхме...времето навън...даже и децата играещи наоколоПървоначално написано от Darkkiss
![]()
А да ви попитам, когато сънувате и трябва да бягате от някого трудно ли ви е? Аз почти не мога да тичам - като в забавен кадър го правя. Психоложката от бившето даскало каза нещо за контрол над тялото, ама не че нямам, ами че точно тези, които по принцип имат на сън не могат... Ама не съм сигурна, че точно така беше. 'Щото пък аз иначе докато спя мога да ходя, че и в гардероба да се затварям (не на сън, ами найстина)...[/quote]
Ами имала съм сънища, които са се сбудвали. Относно въпроса ти за бягането в сънищата- често ми се случва примерно някой да ме гони или да се опитвам да избягам отнякъде и просто не мога.Опитвам се да бягам, но краката ми са сковани и бягам СЪВСЕМ бавно.
[/quote]
а пък аз едва едва се движа....както си бягам изведнъж усещам тежест в краката и немога да помръдна...а ако сънувам че удрям някой усещам тежест в ръцетеи накрая никой не мога да набия
![]()
![]()
i az sanuvam mn gadni sani6ta svarzani s moi blizki ili nepoznati.naprimer sanuvah otvoren grob i sled tri dena dqdo mi po4ina i katastrofi sa6to mn sanuvam i nai lo6oto e 4e si4ko se sbydva.4uvstvam se mn vinovna za6toto ne moga da pomogna s ni6tona nikoi ne pojelavam da go izpita tfa ne6to 6tot e acki gadno ;(
По повод казаното от kell
Преди 3-4 седмици сънувах,че родителите ми катастрофират.След няколко дена сънувах ,че съм на погребението им.Всичко беше мн реално- с ковчези,хора и после гробове и тн.Приказвах с 3 приятели за това,те ми казаха да кажа на наще.Това е друга тема обаче.
След това,може би 2 седмици, сънувах вкъщи бременно момиче(познавам го,наистина е бременно в момента) и не искаше да си тръге от нас.Същата вечер сънувах,че съм в даскалото ми и пуша(а не пуша).Всички тия неа са на лошо и на смърт.И на сичкото отгоре видях календара ми в стаята точно както е ,само че беше на 23 октомври..То беше само картина ,но мн ясна и напълно реална. И на сичкото отгоре баща ми ми казва,че на 23 има работа в София...![]()
![]()
Ако някой знае нещо повече да каже,че нз ...
Heaven just isn't hot enough
Burn me alive, inside
Living my life's not hard enough
Take everything away
povqrvai mi tezi ne6ta ne moje da se sprat kfot trqq da stane 6e stane ma to4no tfa me my4i 4e ni6to ne moje da se napravi vinagi si mislq 4e se trqq da ima nqkyf na4in ma nqma dori i da kaje6 na nqkoi 4ovek 4e 6e umre nqma da ti povqrva i kfoto i da pravi6 nqma da ima smisal pak sa6tata rabota 6e stane![]()
![]()
освен че не трябва да се спират не трябва и да се променятПървоначално написано от kell
![]()
а напоследак мн ме измъчват сънища ми...и понякога ми се иска да спра да сънувам![]()
Ако става дума за Дежа вю, много често ми се случва и мога да кажа даже, че ми е доста интересно. А иначе за сънищата.. понякога са странни. Починал мой близък не съм сънувала, но преди няколко месеца сънувах, че най -добрата ми фр умира и когато се събудих цялата бях в сълзи (явно съм плакала несъзнателно през нощта). Това е най -ужасния ми кошмар... просто беше ужасно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Олее какви работи говорите бе хора..тва е много гадноУжас..да чукам на дърво,аз много рядко сънувам,а ако сънувам нещо-то е нещо нормално..смисъл не страшно,не хипер весело..а в повечето случаи забравям какво съм сънувала.Тва е другото,което не мога да си обясня-защо забравяме какво сънуваме секунди след като се събудим?
От тази тема малко ме побиха тръпки, а съм сама у нас и ще вляза във фън,фън...Мене ме е шупе от такива работи,обаче когато имам дежа вю не ми става странно..просто си казвам тва и друг път ми се е случвало и се кефя..не знам защо просто ми е забавно да виждам нещо което съм видяла и друг път в сън(въпреки,чемай в сън не ми се е случвало никога) или реалност е било напълно същото от-до.
sanyvah,4e stoq na most i izvednuj se teleportiram v nqkva toaletna. Posle nqkvi manqci po4vat da me gonqt i me hva6at i posle bqgam i se namiram v nqkva gora.I vijdam grobi6e i sum vasednala edin kov4eg i policeiska kola trugva s men i az im se smeqsled tva vijdam kra4ma i mi predlagat staq i az vlizam i kosata mi se ocvetqva v 4erveno
i posle se otvarq prozoreca i az se subydih
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз сънувах, че ми пада горния слой на предните зъби и ме е страх да отида на зъболекар...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5