- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Странни сънища
Първоначално написано от m1nich3t0
дада и на мен. примерно си говоря с някой и аз знам той какво ще каже и го казва абсолютно същото. или пък в даскало нещо диктуват и аз знам какво ще продиктува даскалката.![]()
иначе аз понякога като спя и сънувам, че слизам по стълби или просто си вървя и се спъвам и тогава почвам да се въртя в леглото и се събуждам. след тва съм адски изплашена все едно наистина съм паднала![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
[/quote]иначе аз понякога като спя и сънувам, че слизам по стълби или просто си вървя и се спъвам и тогава почвам да се въртя в леглото и се събуждам. след тва съм адски изплашена все едно наистина съм паднала Confusedда и на мен ми се случва така мн често точно заспивам в полу съзнание почвам да сънувам нещо и става нещо в съня и да кажем някой се опитва да ме удари в корема и аз се дърпам назад и се сгъвам за да се предпазя и така на леглото си правя случайни гимнастики![]()
![]()
това за който го мързи ,да бе
Много често сънувам места и моменти ,на които се озовавам по-късно така нареченото ,,дежа вю".Имала съм и кошмар,на които съм ревала в съня и наистина.Беше ми супер странно.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
На мен ми е много гадно като сънувам, че някой ме преследва и иска да ми направи нещо лошо и аз се опитвам да викам, ама никакъв звук не излиза.
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Да много пъти съм сънувала починал свой близък - четох че значи,че искам да прекарам още време с него и ми липсва и си е точно така.Никога не са ми се сбъдвали сънищата,а и не мисля,че е възможно - сънувам твъде фантастични,странни,обърка ни,дори безмислени неща,които в живота не биха се подчинили на никаква логика.В сънищата ми липсва свързаност,цялостност.Мозъ кът ми прави много странни комбинации - свързва едни части от живота ми с коренно различни и се получават безмислици......
Аз много често сънувам странни сънища но не съм сънувала чак такива кошмарии![]()
![]()
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
Малии два пъти сънувах как мой един приятел от улицата умира.![]()
Веднъж скочи от покрива от една къща .. апък другия сън беше че се дави в една рекаа
![]()
Малко откачени сънища,но никога няма да ги забражя ;(
I'd come for youu .. <3
Преди не, но да кажем от година насам много често ми се случва това дежа ву. Напр говоря с майка ми и изведнъж ми се струва, че същия този разговор съм го водила и преди и дори усещам какво ще каже..понякога чак се плаша малко![]()
За бягането съм по същия начинПървоначално написано от stealthyGirl
![]()
Bon Jovi - Always
Аз не сънувам от +-10 годишна О.о (сега съм на 17)
Или ако сънувам нещо после няма да го помня...
Като малка обаче сънувах един и същи сън ама абсолютно един и същ всяка вечер...Много се плашех в съня си и се събуждах ^^
Сънувах огромно черно пространство с огромни черни приближаващи се въртящи мътни спирали О.о И от далечината и от Нищото излизаше едно огромно черно дебело същество което ама на нищо не приличаше за тогавашния ми детски акъл и ме взимаше докато се люлея на няква люлка О.о Абе много психарски тъп сън ^_^ И от тогава - Нищо ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ооо на мен почти непрекъснато ми се случват сънищата...това което съм сънувала ми се случва и изобщо вече не ми прави впечатление. Само казвам на този който е около мен "Ооо това съм го сънувала...".
И аз съм сънувала умиращи хора.......
Сънувах вуйчо ми,че умира в болницата и как го изнасят завит с чаршаф(беше болен от рак на белия дроб).На сутринта мама ме събуди и ми каза,че е починал през ноща към 2 часа........
На следваща нощ сънувах него и прабаба ми и се бяха хванали за ръце и ми викаха"Ние сме заедно ,ела при нас,ела при нас........."Събудих се и почнах да рева и всички дойдоха при мене и почнаха да ,Ме успокояват ,а аз докато им обясна,какво съм сънувала.......Беше ужасно и много се бяха уплашили родителите ми,защото преди години когато умра въпросната прабаба сънувах,че умира и от болницата ни звънят и както го сънувах извъня телефона..........Обаждаха се от болницата да ни кажат,че е умряла и баща ми влеза в стаята ми да ми каже ,а аз вече знаех.Попитах дали е умряла и той каза да......Тогава всички се бяха уплашили,как така съм сънувала умрялата ми баба,започнаха да говорят ,че ще ме водят на психологАма не ме заведоха
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
не не съм и не искам ..![]()
![]()
Да веднъж в съниа ми беше много реално дори знаех че сънувам.![]()
точно тази нощ сънувах че бягам от някакви вуду-жабо-троли и в един момент усещам че съм буден, лежа с отворени очи но продължавам да сънувамПървоначално написано от boniboon
![]()
Един път санувах че с 1 фр. сме в къщата на Бекамкоято се намира в трибуните на стадиона на Реал Мадрит и приятела ми намира 1 сандък в който има дрехи предимно екипи и шалчета той зима 1 дреха огледа я помирисва я и я слага през рамо,а аз се разхождам в къщата и се спирам да му огледам кухнята после отивам при моя фр. да вида к'во прай и той още си краде дрехи
и аз излизам и заварвам БЕКАМ на вратата и той почва да ни се кара .. и то зе та ми сфарши съня
![]()
вчера сънувах един приятел и на другия ден го видях на улицата![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз имах период от около една година предии доста време, в който всяка нощ сънувах, че се губя. И всеки път беше по още по-гаден начин от предишния, накрая сънувах отново,че се губя, но този път успях да се прибера. Скоро след това наистина се изгубих. :/ Ама се прибрах де. От тогава не съм сънувала кой знае какви кошмари. Предимно сънувам абсолютните тъпотии, някви супер невъзможни неща, хора, които не съм виждала или чувала с години и т.н. Нямам нищо против де, даже напротив. Тъпото е, че сънувам много рядко, само тази седмица нещо ми става и сънувам малко по-често (то тва се случва всяка година и после пак едно голямо нищо).
понякога сънувам нещо,забравям го,но то се случва и аз го знам,започвам да крещя това се повтаря и променям всичко,примерно,знам кво ще каже този д мен,но започвам друго да приказвам,пея,само и само да го променя..
майната им на точките
изтръпнах от pifiella
не се изказвай неподготвен,прасе
на мен понякога в съня ми звъни телефона ,а в същото време ми звъни алармата..аз всяка вечер сънувам ама много много не ги помня сънищата като се събудя
..като сънувам стринка ми(с нея се мразим
) все се караме с нея на сън и след няколко дни я виждам
![]()
Аз сънувам някви мн откачени сънища![]()
Например миналата година сутринта трябваше да ставам за училище и тогава сънувам, че съм в класната стая и имаме час по рисуване. Тогава госпожата вика всеки по отделно да му види рисунката и накаря стига до мен и тя само като казва мойто име и аз скачам от леглото като опарена и мама така се стресна
Обаче сега се сетих за един сън..значи бях на леглото и мама искаше да й разтрия гърба..на мен мн ми се спеше ама правех там нещо на гърба й и изведнъж заспивам и почва тоя сън че като че ли съм в някаква бъчва и ме пускат по един наклон и аз се търкалям и тоя сън страшно често го сънувам и след 1-2 минути се събуждам, защото си мисля че съм паднала някъде ..![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Аз сънувам много често и то все щуротии... един път сънувах, че дядо ми иска да ме убиедруг път съм в една стая с г-жата по математика и трябва да излизам, обаче през някакъв процеп във вратата, ама не мога да мина и тя го уголеми (процепа) с перо от федербал
или пък г-жата по БЕЛ на уроците има библиотека (ама буквално - взимаш книги, връщаш срещу такса) в коридора (и самата библиотека беше като тези от Симс 2 )
Луда работа...
да случвало ми се е да сънувам често някой сън и накрая да се сбъдне.Случвало ми се е също да сънувам починал който се опитва да ми каже някво послание примерно да го посетя на гробището или да направя подавка.. Сънувала съм и много странни сънища ... Общо взето обичам да сънувам ; )