.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 132
    Град
    ВарНа
    Цитирай Първоначално написано от m1nich3t0
    Цитирай Първоначално написано от cuv737000
    zabravix da spomena 4e na mene mn puti mi se slu4va ne6to i posle si mislia 4e mi se e slu4valo i predi suvsem su6toto ne6ty, koeto e s interval nai-mnogo 1-2 minuti. minava mi prez uma 4e moje da sum go sunuvala no da sum zabravila...
    И на мен така...

дада и на мен. примерно си говоря с някой и аз знам той какво ще каже и го казва абсолютно същото. или пък в даскало нещо диктуват и аз знам какво ще продиктува даскалката.
    иначе аз понякога като спя и сънувам, че слизам по стълби или просто си вървя и се спъвам и тогава почвам да се въртя в леглото и се събуждам. след тва съм адски изплашена все едно наистина съм паднала
    В едно издание на Дисни:
    - "Аладине, кучи сине!"
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от basketballer
    няколко приятелки (момичета)

Град
    из източната част
    [/quote]иначе аз понякога като спя и сънувам, че слизам по стълби или просто си вървя и се спъвам и тогава почвам да се въртя в леглото и се събуждам. след тва съм адски изплашена все едно наистина съм паднала Confusedда и на мен ми се случва така мн често точно заспивам в полу съзнание почвам да сънувам нещо и става нещо в съня и да кажем някой се опитва да ме удари в корема и аз се дърпам назад и се сгъвам за да се предпазя и така на леглото си правя случайни гимнастики
    това за който го мързи ,да бе

Много често сънувам места и моменти ,на които се озовавам по-късно така нареченото ,,дежа вю".Имала съм и кошмар,на които съм ревала в съня и наистина.Беше ми супер странно.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

На мен ми е много гадно като сънувам, че някой ме преследва и иска да ми направи нещо лошо и аз се опитвам да викам, ама никакъв звук не излиза.
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Да много пъти съм сънувала починал свой близък - четох че значи,че искам да прекарам още време с него и ми липсва и си е точно така .Никога не са ми се сбъдвали сънищата,а и не мисля,че е възможно - сънувам твъде фантастични,странни,обърка ни,дори безмислени неща,които в живота не биха се подчинили на никаква логика.В сънищата ми липсва свързаност,цялостност.Мозъ кът ми прави много странни комбинации - свързва едни части от живота ми с коренно различни и се получават безмислици......

Аз много често сънувам странни сънища но не съм сънувала чак такива кошмарии
    www.album.bg/bonbon4eto_vr

Обичам р0зи, караМфиЛи
    0бичам всИчките цвеТя
    н0 най 0бичаМ мИли
    в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
    ... Inna - AmaziNg (music)(dance)

Малии два пъти сънувах как мой един приятел от улицата умира. Веднъж скочи от покрива от една къща .. апък другия сън беше че се дави в една рекаа Малко откачени сънища,но никога няма да ги забражя ;(
    I'd come for youu .. <3

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Преди не, но да кажем от година насам много често ми се случва това дежа ву. Напр говоря с майка ми и изведнъж ми се струва, че същия този разговор съм го водила и преди и дори усещам какво ще каже..понякога чак се плаша малко

Цитирай Първоначално написано от ioancheto
    zabravix da spomena 4e na mene mn puti mi se slu4va ne6to i posle si mislia 4e mi se e slu4valo i predi suvsem su6toto ne6ty, koeto e s interval nai-mnogo 1-2 minuti. minava mi prez uma 4e moje da sum go sunuvala no da sum zabravila...
    и на мен мн пъти ми се е случвало тва...и се чувствам мн странно
    +
    Bon Jovi - Always

Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    И на мен ми се е случвало, но в интервал на секунди само. И мама каза, че и на нея й е ставало това, но по-рядко от на мен.. Странно е
    И аз имам такова кратко дежа вю. Като стане винаги ми се завива малко свят и сякаш не съм в себе си...
    Също много интересно е т'ва полузаспалото положение - хем сънуваш и то съвсем нормално, хем чуваш, понякога може и за малко да си отвориш очите без да спреш съня и да видиш к'во стана, пък и можеш за мислиш и за съня, и за звуците в стаята... Въобще много мултифункционален става мозъка.
    Сигурно има и по-интересни неща от това, но аз друго не съм приживявала... Най-много малки съвпадения от сънища.

А да ви попитам, когато сънувате и трябва да бягате от някого трудно ли ви е? Аз почти не мога да тичам - като в забавен кадър го правя. Психоложката от бившето даскало каза нещо за контрол над тялото, ама не че нямам, ами че точно тези, които по принцип имат на сън не могат... Ама не съм сигурна, че точно така беше. 'Щото пък аз иначе докато спя мога да ходя, че и в гардероба да се затварям (не на сън, ами найстина)...
    За бягането съм по същия начин
    Bon Jovi - Always

Мега фен
    Град
    <3
    Аз не сънувам от +-10 годишна О.о (сега съм на 17)
    Или ако сънувам нещо после няма да го помня...
    Като малка обаче сънувах един и същи сън ама абсолютно един и същ всяка вечер...Много се плашех в съня си и се събуждах ^^
    Сънувах огромно черно пространство с огромни черни приближаващи се въртящи мътни спирали О.о И от далечината и от Нищото излизаше едно огромно черно дебело същество което ама на нищо не приличаше за тогавашния ми детски акъл и ме взимаше докато се люлея на няква люлка О.о Абе много психарски тъп сън ^_^ И от тогава - Нищо ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Ооо на мен почти непрекъснато ми се случват сънищата...това което съм сънувала ми се случва и изобщо вече не ми прави впечатление. Само казвам на този който е около мен "Ооо това съм го сънувала...".

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    И аз съм сънувала умиращи хора.......
    Сънувах вуйчо ми,че умира в болницата и как го изнасят завит с чаршаф(беше болен от рак на белия дроб).На сутринта мама ме събуди и ми каза,че е починал през ноща към 2 часа........
    На следваща нощ сънувах него и прабаба ми и се бяха хванали за ръце и ми викаха"Ние сме заедно ,ела при нас,ела при нас........."Събудих се и почнах да рева и всички дойдоха при мене и почнаха да ,Ме успокояват ,а аз докато им обясна,какво съм сънувала.......Беше ужасно и много се бяха уплашили родителите ми,защото преди години когато умра въпросната прабаба сънувах,че умира и от болницата ни звънят и както го сънувах извъня телефона..........Обаждаха се от болницата да ни кажат,че е умряла и баща ми влеза в стаята ми да ми каже ,а аз вече знаех.Попитах дали е умряла и той каза да......Тогава всички се бяха уплашили,как така съм сънувала умрялата ми баба,започнаха да говорят ,че ще ме водят на психолог Ама не ме заведоха
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

не не съм и не искам ..

Град
    Бургас
    Да веднъж в съниа ми беше много реално дори знаех че сънувам.

Цитирай Първоначално написано от boniboon
    Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    И на мен ми се е случвало, но в интервал на секунди само. И мама каза, че и на нея й е ставало това, но по-рядко от на мен.. Странно е
    И аз имам такова кратко дежа вю. Като стане винаги ми се завива малко свят и сякаш не съм в себе си...
    Също много интересно е т'ва полузаспалото положение - хем сънуваш и то съвсем нормално, хем чуваш, понякога може и за малко да си отвориш очите без да спреш съня и да видиш к'во стана, пък и можеш за мислиш и за съня, и за звуците в стаята... Въобще много мултифункционален става мозъка.
    Сигурно има и по-интересни неща от това, но аз друго не съм приживявала... Най-много малки съвпадения от сънища.

А да ви попитам, когато сънувате и трябва да бягате от някого трудно ли ви е? Аз почти не мога да тичам - като в забавен кадър го правя. Психоложката от бившето даскало каза нещо за контрол над тялото, ама не че нямам, ами че точно тези, които по принцип имат на сън не могат... Ама не съм сигурна, че точно така беше. 'Щото пък аз иначе докато спя мога да ходя, че и в гардероба да се затварям (не на сън, ами найстина)...
    За бягането съм по същия начин
    точно тази нощ сънувах че бягам от някакви вуду-жабо-троли и в един момент усещам че съм буден, лежа с отворени очи но продължавам да сънувам

Голям фен Аватара на CTOMAHA
    Град
    МОМЧЕ СЪМ
    Един път санувах че с 1 фр. сме в къщата на Бекам която се намира в трибуните на стадиона на Реал Мадрит и приятела ми намира 1 сандък в който има дрехи предимно екипи и шалчета той зима 1 дреха огледа я помирисва я и я слага през рамо,а аз се разхождам в къщата и се спирам да му огледам кухнята после отивам при моя фр. да вида к'во прай и той още си краде дрехи и аз излизам и заварвам БЕКАМ на вратата и той почва да ни се кара .. и то зе та ми сфарши съня

Мега фен Аватара на ameli
    вчера сънувах един приятел и на другия ден го видях на улицата
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

скоро сънувах, че ям в KFC

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз имах период от около една година предии доста време, в който всяка нощ сънувах, че се губя. И всеки път беше по още по-гаден начин от предишния, накрая сънувах отново,че се губя, но този път успях да се прибера. Скоро след това наистина се изгубих. :/ Ама се прибрах де. От тогава не съм сънувала кой знае какви кошмари. Предимно сънувам абсолютните тъпотии, някви супер невъзможни неща, хора, които не съм виждала или чувала с години и т.н. Нямам нищо против де, даже напротив. Тъпото е, че сънувам много рядко, само тази седмица нещо ми става и сънувам малко по-често (то тва се случва всяка година и после пак едно голямо нищо).

Супер фен Аватара на Di
    понякога сънувам нещо,забравям го,но то се случва и аз го знам,започвам да крещя това се повтаря и променям всичко,примерно,знам кво ще каже този д мен,но започвам друго да приказвам,пея,само и само да го променя..
    майната им на точките

изтръпнах от pifiella
    не се изказвай неподготвен,прасе

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    на мен понякога в съня ми звъни телефона ,а в същото време ми звъни алармата ..аз всяка вечер сънувам ама много много не ги помня сънищата като се събудя ..като сънувам стринка ми(с нея се мразим ) все се караме с нея на сън и след няколко дни я виждам

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Аз сънувам някви мн откачени сънища
    Например миналата година сутринта трябваше да ставам за училище и тогава сънувам, че съм в класната стая и имаме час по рисуване. Тогава госпожата вика всеки по отделно да му види рисунката и накаря стига до мен и тя само като казва мойто име и аз скачам от леглото като опарена и мама така се стресна
    Обаче сега се сетих за един сън..значи бях на леглото и мама искаше да й разтрия гърба..на мен мн ми се спеше ама правех там нещо на гърба й и изведнъж заспивам и почва тоя сън че като че ли съм в някаква бъчва и ме пускат по един наклон и аз се търкалям и тоя сън страшно често го сънувам и след 1-2 минути се събуждам, защото си мисля че съм паднала някъде ..
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Аз сънувам много често и то все щуротии... един път сънувах, че дядо ми иска да ме убие друг път съм в една стая с г-жата по математика и трябва да излизам, обаче през някакъв процеп във вратата, ама не мога да мина и тя го уголеми (процепа) с перо от федербал или пък г-жата по БЕЛ на уроците има библиотека (ама буквално - взимаш книги, връщаш срещу такса) в коридора (и самата библиотека беше като тези от Симс 2 ) Луда работа...

да случвало ми се е да сънувам често някой сън и накрая да се сбъдне.Случвало ми се е също да сънувам починал който се опитва да ми каже някво послание примерно да го посетя на гробището или да направя подавка.. Сънувала съм и много странни сънища ... Общо взето обичам да сънувам ; )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си