- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Странни сънища
аз преди няколко дни сънувах много хора и аз при тях.. на някъв огромен мост и отдоло река.. на няколко пъти видях бялата светлина дето я виждат умрелите обаче се поливах със студена вода и светлината изчезваше.. към края на съня видях че ме вадят от реката..демек че съм се била удавила и съм била дух![]()
като проверих кво значи в съновника смърт за мен пишеше : дълголетие,щастие и успех в любовта , талантливи деца.............
![]()
Пфф...Аз к'во ли не съм сънувал. Като бях малък сънувах че ме гони огромен паяк и аз се оплитам в мрежите му ...![]()
.На скоро майка ми ме събужда за даскало и аз моментално съм я попитал "К'во пишеше на чек-а"
![]()
...нямам си и представа какво съм сънувал тогава..Спомням си още един, в който се събуждам и гледам през прозореца няк'ва странна зелена светлина зад блока... О_o
![]()
....абе сънища много..
Ооо на бас,че ви бия всичките.Най-често сънувам убийства ужасс.То не бяха трупове,пък аз убивам,убиват ме,духове....Абе болен мозък.Сегаа последно не мога да се сетя како съм сънувала,но всяка нощ сънувам и по принцип си помня сънищата...Повечето са кошмари за съжаление![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
мен като ми се случи дежа вю и седя няколко секунди като тресната ....и гледам в една точка като ненормална
МнОгО сЛаДкО и ГоТиНо МоМиЧе !
Аз веднъж сънувах че отивам до банята, отварям тоалетната и тя беше пълна с мишки които ме заплашваха с убийствоПосле отидох в полицията да им кажа, и точно тогава на сън съм отишла стаята на наще и съм крещяла че искам да видя някаква снимка
(тази част не си я спомням).
После съм си легнала и съм се завила даже.![]()
![]()
![]()
Това ми е единственото сомнамбулство, но иначе сънувам супер откачени неща.![]()
Снощи сънувах че се нашмърквам и след няколко минути почвам да се смея и не мога да спра![]()
Снощи сънувах великата простотия - стоя си на центъра с някакъв приятел и постоянно се крия от полцаите, които незнайно защо са навсякъде.Причината бе, че имам твърде много вафли в себе си, а това е незаконно (така сънувам де) и чак, когато останаха само 2, смеех да се разкарвам.
Така се бях напекъл, все едно пренасям егатиси нещото