- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали го заблуждавам?!
Здравейте, значи имам едно запитване, което ме тормози от доста време. Та има едно момче, ново е в компанията, не изпитвам нищо по особено към него, но щом се появи в началото не си говорехме. Обаче след това ме намери в скайп и ми писа общи приказки. Говорихме си много - открихме, че сме харесваме една и съща група и той започна да ми пише по често. Веднъж му казах, че му се кефя за една негова постъпка, не помня какво точно беше. Опасявам се, че може би му пращам фалшиви сигнали, че го харесвам или нещо от този род и също така, че той си пада по менИ сега ми е една каша, както казах вече не чувствам нищо специално по негов адрес
Та какво мислите, дали не го заблуждавам?!
Полсепис: Много съжалявам ако темата се повтаря!![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Първоначално написано от mir4eto_93
.. определено го заблуждаваш![]()
+1Първоначално написано от m0on lady
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Кофти работаИ ся кво? Да го отбягвам ли или нещо от този род?
![]()
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Какво лошо има да сте приятели??Пък,ако чувстваш нещо към него пробвай!Опознай го по-добре!Първоначално написано от mir4eto_93
![]()
Не го избягвай, просто бъди малко по-дистанцитана. Все пак сте в една компания и няма да е лошо дасте приятели.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Може би е по-добре засега да сте само приятели...
Най- добре, спри да изпращаш фалшиви сигнали, и си задръще приятелството. И за теб ще е много по - добре да се изясните, както той да ти каже дали те харесва или не, така и ти да му кажеш че не испитваш нищо, освен съвсем приятелски чуства към него ...Ако направиш нещо, кажи какво , че ми стана интересно... ай успех
![]()
Всеки мъж се пипа там където го сърби, не не не не се прави защото се пипаш и ТИ !
Утре ще го видя и ще видя какво ще стане![]()
Успех!Просто се опитай да му бъдеш фр-ка.Първоначално написано от mir4eto_93
![]()
Ами ти все пак не си сигурна, че той си пада по-теб така, че не бъразй с заключенията...Почакай да видиш кво ще стане..[/i]
Фалшииви сигнали...ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ..Толкоова ли е сложно да сте само приятели и дори и по-близки да сте..Няма толкова сложно в това а дали го заблуждаваш..Според мен не..Първоначално написано от bafka
Моя съвет-Дръж се както преди с него ако тои започне да те кани да излизате само двамата и т.н. недеи приемаи и готово : ))
Това при мен е често явление защото се държа много приятелски с момчетата и те веднага си мислят, че си падам по тях и накрая ама аз си мислих, че ме харесваш, дрън - дрънИ ми става криво, утре ще се разбере
![]()
Абе няма да е лошо да се научиш да ти е през х*я. Спри да се терзаеш за подобни дреболии. Има много по-кофти неща.Първоначално написано от mir4eto_93
Някой беше казал, че му стана интересно, затова ще ви кажа какво се случи днес... Излезнах с тях ( компанията имам предвид) и седнахме на едни пейки пред един блок, ама тва не е важно. А той през цялото време стоеше близо до мен ама и някак дистанцираноАз му кажа нещо, той само едно "ъхъ" и тва е
На трудно достъпен ли се прави
или аз нещо полудявам?!
![]()
Ти ся да не пуснеш тема как да го сваля ?!?!Първоначално написано от mir4eto_93
![]()
![]()
Може пък "сигналите" да са му дошли в повече : ) Нали това искаше ..Не моа те разбера
![]()
Маце, ти нали не искаше да го заблуждаваш и т.н. Сега ревеш, че ти се правел на недостъпен?! Ти да не го сваляш, че да ти се прави на недостъпен?! Я се осъзнай малко, какво точно искаш. Щом не искаш да си с него, значи не би трябвало да ти пречи, че той се държи резервирано!Първоначално написано от mir4eto_93
Опитвам се братче, ама не е толкова лесноПървоначално написано от HONDA
![]()
Не ми пука, ама и приятелството ни нещо куца, вече не мога да говоря с него за нищо и знайш ли кво накрая ще ми писне да го мисля и ще му е*а майката![]()
АБЕ ХОРА, АЗ СЪМ ЖЕНСКА Е!!!!Първоначално написано от mir4eto_93
![]()
![]()
![]()
Не е трудно. Просто осъзнай, че на много малко хора им пука истински за теб. Научи се да разбираш кой са те и да ти дреме само за тях. Няма смисъл да се товариш излишно.
Упс sorry, не знаех, че си момиче![]()
Знам, че на много малко им пука, аз съм абсолютен реалист ( дори песимист може да се каже) и много добре ги знам тия неща. То и на мен по принцим ми е през х*я както ти каза (май), ама тоя път нещо ми запукаПървоначално написано от HONDA
![]()
Виж какво.Изясни се първо сама със себе си и чак след това се изяснявай с него.Знам аз колко "приятелски" се държите някой,ама айде няма да коментирам,защото и аз съм бил засегнат от такова "приятелство".А като ти дават съвет да не ти пука за другите...знай че един ден ще дойде момент когато на някой ще му е през хуя за теб,когато ти не искаш това.Предупреждавам те,тогава може да усетиш как боли.
Повярвай ми знам как боли... Съжелявам, че съ го изпитал и ти, ние момичетата сме много гадни понякогаПървоначално написано от Niakoitam
Пък аз много добре знам какво искам - просто приятелство ама изглежда за вас момчетата приятелството между момче и момиче е невъзможно явление
![]()
![]()
ами да явно го заблуждаваш по някав начин ...
до някъде разбирам за кфо точно говориш ...
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]