- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, давате ли да ви снимат докато ви чукат
Имаме доста снимки,но само едно клипче май и на него не правим секс..
Инъче не мога да бъда 100% сигурна дали след време,ако стане нещо не би ги качил![]()
Естествено бих се почувствала ужасно,защото изобщо нямам мерак да се появявам в разни сайтове..
Но и все пак му вярвам,за това и съм позволила да ме снима.
Макарче от доста време имам мерак за такова клипче![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
za6to p1k da ne go sadq? tolkova li nevazmojno izglejda?!Първоначално написано от naduta_fukli4ka
Клипчета нямам, само снимки..мен са ме прецаквали така.. не искам да коментирам...
![]()
~!1912!~
И аз съм имал на телефона..., но го изтрихИначе един ден взех GSM-a не един бивш колега ...и кво да видя. Как го правят със приятелката си (която btw е сервитиорка и работи също при нас) е...сторими се неетично да си ги качвам Ако беше някой друг...Идеята ми е да внимавате кво качвате и къде и как го пазите
![]()
Не бе мила, то е възможно да го съдиш, но какъв ще е смисъла след като те е изтипосал в сайт, където са те видяли твоите приятели ? Няма ли да ти е кофти пред тях след товаПървоначално написано от Some Girl
![]()
Ааа sScream тва е ебаси гадното. Внимавайте с тия клипчета и снимки - слагайте пароли там глупости, че после чувството сигурно е много неприятно.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Я разкажи повечеПървоначално написано от BaRaBa_GiRL
![]()
![]()
![]()
никакви снимки
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
случайно да знаеш на коя чалгарка и трагна яко кариерата след катоПървоначално написано от the_hottie
всички видяха че не е много добра в сфирките...
а случайно да знаеш една наследница на верига хотели
как след като нещо не и пробиваха песничките по МТВ
след едно "аматьорско" клипче превзе класациите???
едва ли ще ти попречи на кариерата:
![]()
бой, йебанье и чалга
зависи каква кариера искаш да правишПървоначално написано от linoleum
![]()
... so much to live for, so much to die for ...
и ние същоПървоначално написано от Bellatrix
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
тО и Галена така си е "мислела"че няма да я пусне в нета ама ето.......![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Всички тея дето са напълно сигурни - точно на такива снимките са в разни миксове от аматьорски снимки.
Нека ви дам повод за размисъл:
Пълно е с хакерчета, които човъркат в компютрите на съседите.
Ако е телефон - краде се, губи се...
Да не говорим, че в момента в който зарежеш гаджето - точно в следващата секунда той се е превърнал в напълно различен човек и това, че преди е изглеждал честен вече въобще не е валидно. И абсолютно възможно е да последва отмъщение със качване на снимките. Даже е почти сигурно.
не...![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Уф, бях писал в една подобна тема, ама сега не я намирам. До всички, дето се мислят за МНОГО умни, като записват и трият. Снимките/клиповете се възстановяват ЕЛЕМЕНТАРНО, за минути. Ако ми дадете картата от телефона/фотоапарата си, с лекота ви възстановявам всичките снимчици от една поне месец назад, понякога и повече.
Мойте десет цента.
да и не ми пука! нищо че съм момче![]()
Не ме кефи особено снимането.Приятелят ми също е на това мнение.
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
nesym se snimal![]()
той много пъти е искам,но аз не искам да опитвам ... сега нещата са розови ама един ден като се прецакат какво не искам ако след време имам деца да викат мам намерихме те в нета ...
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Бих ти разказала ако се познавахме.. прекалено лично е за да го пиша във форуми.Първоначално написано от 0087
~!1912!~
Точно така...Първоначално написано от Crag Hack
~!1912!~
Не, не са ме снимали а не бих и рискувала да ме снимат колкото и да е честен човека до мен, защото в един момент примерно като скъсаме не знам какво може да му е в главата ....![]()
Моя беше идеята ! С моя камера се снимахме ! Той няма и допир до записа ! Е така се прави![]()
![]()
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
аве снимате се кеф ви е ама все идва един прекрасен момент в който тва клипче се качва в нета и отдолу почват да се редят някви мн благозвучни коментари.. съдба секи сам си решава после пък някой ше напрай тема какво да правя качена съм в интернет
ама така е... айде пииз
„Не можеш да намериш любовта там, където я няма. Нито можеш да я скриеш, когато тя наистина съществува.” (Ларошфуко).
Първоначално написано от naduta_fukli4ka
+1 :P :P :P :P