Металите-са част от химичните елемнти в таблицата на Менделеев.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
souht of heaven .. slayer Тва е истината да.. ако ше е метъл , брутален да е![]()
Но момченцата от подписа ти не се причисляват към негоПървоначално написано от cob_f
![]()
иронизирам.Първоначално написано от nINkS
=> Бтв, Слейър така и не успях да ги харесам, не знам защо. Пробвал съм няколко пъти, ама ц :/
Но концертър им в Каварна беше доста силен, макар и да бях за Ин Флеймс тогава.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Да , но това че любимците ми са блекари , не означава , че не слушам и дет :PПървоначално написано от GutCandy
РОФЛ?!
И аз не харесвам СУПЕР стриктното придържане, ама какви Бодом блек и Слейър дет о_O
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Силно се надявам не, 'щото иначе дори за мен ще е кофти изцепка о_o
Съдейки по ника ти си повече по дет/грайндО, а :р
booooomb:
'па мое и трима да са, метни имена - тук или на ЛС, ако предпочиташ :р
аз не пия, ама фолк и викинг иде добре винаги :Д
Nightwish,Within Temptation,Metallica....само тези три групи не ми омръзнаха...иначе за повечето от второто слушане си казвам-пфф баси тъпнята,как съм ги слушала![]()
мм, да виим.. Slayer, Dismember, Martyr, Iron Maiden, Manowar, Dream Theater, Black Sabbath, Mercyful Fate, Marduk, Anvil Of Doom, Korpiklaani, Ария, Черый Обелиск, Мастер, ANJ, Эпидемия, Catharsis, Dominia, Фактор Страха, Arida Vortex, Театр Теней, Tvangeste, Everlost, Miriada, Аркона, Radigost, Kroda, Северные Врата, Невидь, Shah, Железнии Поток, E.S.T., Black Arrow иии.. ше отдам почит на първата ми, сега не чак толкова голяма любоФфФ - Дечицата От Бодъм, като малка им бях луда фенка, имах мания по Henkka Blacksmith(бас ктариста), бати и красивото копеУе еее <3
общо взето слушам и по - горе ми е изброена скромната класацийка, повечето са руски <3 и още имам, ама ся ме мързи да ги пиша^^
а докато ги слушам, си сплитам левия крак с дясната ръка и обратно и медитирам *ммм* *ммм*... хах.
tebe kdo ar broken.
Eвала за руските банди, много малко хора са ги чували като име, какво остава като звучене пък и да са фенове
Особено Мириада са много непознати ;/
то и аз нямаше да ги чуя, ако баща ми не беше на половина руснак. и една - две чешки знам, шот па майка ми е чехкиня, но не са чак толкава добри :)Първоначално написано от ScionOfStorm
иначе вярно, лошо е че хората имат бегла представа за руския метъл като цяло. определено са много добри, дори по - добри от някои финландски шитове, с това визирам и първата ми любоФфФф Дяцата от Бодъм и Крадъл Оф Шит (ся не мога да се сетя кфи бяха по народност)^^
tebe kdo ar broken.
Като говорим за руски метъл, много се радвам на Кипелов. Бившия вокал на АрияИма жестоки руски банди!!! Това е факт.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
за съжаление бивш, но гласа му е божествен^^Първоначално написано от hardcore_syndrome
а и междувпрочем и Мельница са доста добри хР как можах да ги забравя да го ева.
tebe kdo ar broken.
Първоначално написано от Psih
И освен за тези,поздравления и за Аркона...
Найстина гласа му е страхотенПървоначално написано от Psih
поздрав за тези, които му се кефят
Кипелов - Я Свободен
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...