.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София

Еми, малко тъп въпрос... ;(

Здравейте...сега, съжалявам за въпроса, може да ви се стори тъп, ама не знам кой друг да питам, тоя форум е адски як и винаги отговаряте на въпросите ми
    Значи,проблемът е такъв,че не мириша на нищо, смисъл повечето ми приятелки нали си имат някакъв аромат, дето миришат на него и е много приятно. И косата и всичко. Не е някакво натрапчиво, ами много яко. При мен не става, косата ми с шампоана мирише 2,3 часа и после се отмирисва, а и не мирише кой знае колко хубаво ;( Може да кажете, че съм адски тъпа, но се надявам да ме разберете и да давате идеи
    Благодаря предварително <3
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ами то по принцип шампоаните не миришат много дълго а ако имаш предвид че като се напръскаш с парфюм също не го усещаш..вариантите са два или наистина бързо се е отмирисал или просто привикваш с миризмата и не ти прави впечатление

Cruel Intentions

Голям фен
    Абее и аз имам същото съмнение за себе си като авторката. Майка ми даже има толкова силен и хубав собствен аромат, че всичките й дрехи( даже неносени 10 години), стаята, чаршафите миришат на нея! А при мене.... нъцки. Но предполагам и се надявам, че просто никой не усеща собствения си аромат...

Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    ами то по принцип шампоаните не миришат много дълго а ако имаш предвид че като се напръскаш с парфюм също не го усещаш..вариантите са два или наистина бързо се е отмирисал или просто привикваш с миризмата и не ти прави впечатление
    Ами, да шампоаните не миришат много, а парфюмите, не знам, но не ми харесват,просто не мога да намеря точния...а е толкова яко, когато някой мирише на хубаво.А аз на нищо не мириша Какво мога да си слагам, за да мириша приятно? ;(
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Абее и аз имам същото съмнение за себе си като авторката. Майка ми даже има толкова силен и хубав собствен аромат, че всичките й дрехи( даже неносени 10 години), стаята, чаршафите миришат на нея! А при мене.... нъцки. Но предполагам и се надявам, че просто никой не усеща собствения си аромат...
    Да. Точно тва искам - собствен аромат, ама а,де
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

Всеки си има такъв бе но как да го усетиш след като с този аромат си свикнала вече откакто си родена ?!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Хващай първия магазин за парфюми, ама истински, не разни тоалетни води и глупости и души парфюми докато не намериш този, който много много ти харесва. Ако имаш време ходи няколко дни поред като на ден миришеш по 5-6 аромата макс. за да не ти се смесват.

Saatana vittu perkele hate crew!

hm...ti da ne bi da ubuvash horata i da si pravish parfiumi ot tqh?
    Truth is only skin deep

Re: Еми, малко тъп въпрос... ;(

Цитирай Първоначално написано от Svalkata
    Здравейте...сега, съжалявам за въпроса, може да ви се стори тъп, ама не знам кой друг да питам, тоя форум е адски як и винаги отговаряте на въпросите ми
    Значи,проблемът е такъв,че не мириша на нищо, смисъл повечето ми приятелки нали си имат някакъв аромат, дето миришат на него и е много приятно. И косата и всичко. Не е някакво натрапчиво, ами много яко. При мен не става, косата ми с шампоана мирише 2,3 часа и после се отмирисва, а и не мирише кой знае колко хубаво ;( Може да кажете, че съм адски тъпа, но се надявам да ме разберете и да давате идеи
    според мен просто свикваш с аромата си и не го усещаш. това се учи още в 5-ти клас
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Мега фен Аватара на mynichka
    наистина тъп въпрос как така няма да миришеш на нищо ..просто не можеш сама да го усетиш !
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София
    Хаха,мерси
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    da,i az predi se vuzhi6tavah na aromata na maika mi i obojavah 4e cqlata ku6ta miri6e6e na neq,no tova e qvno ot parfuma,koito izpolzva postoqnno,sega kogato az sum jenata vku6ti,muja mi kazva,4e kato se pribere vednaga razbira v koq staq sum po aromata ili 4e vsi4ki drehi miri6at na men(kazva kato kompliment),no az ne use6tam tova taka,4e qvno sme priviknali sus sobstveniq si aromat.Kato se napruskam s parfium go use6tam za izvestno vreme,posle ve4e ne,no tova ne ozna4ava,4e ne miri6em na nego!

Град
    Hidden Village of Konoha
    ВСЕКИ си има собствен аромат, който тялото му излъчва, но не го усещаме, защото свикваме с него, но другите го усещат. Що не питаш приятелките си дали усещат собствения си аронат, убедена съм, че не го усещат.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Цитирай Първоначално написано от PlamM
    hm...ti da ne bi da ubuvash horata i da si pravish parfiumi ot tqh?
    хаха дааа...точно това и аз си помислих
    Момиче съм

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    еми ти просто не усещаш собствения си аромат със всеки е така...да не мислиш че приятелките ти могат да се помиришат?!
    in defense of our dreams...

Супер фен Аватара на iPurple
    лол аз пък като се напръскам с парфюм и цяла седмица мириша на него

Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София
    Ахам... но аз не искам да мирише нещо натрапчиво, ами приятна миризма, вие какво използвате?
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

Град
    Where streets have no name

Аз правя така-докато ми е още влажна не МОКРА косата си напръсквам малко парфюм и после цял ден мириша на 'арно. Понякога си напръсквам и дрехите,особено якето. Иии винаги ми се лепят на врата да ме душат. НО идва момента да те попита-ъм,ти по колко пъти се къпеш на седмица? Аз се къпя всеки ден(не ги слушай тия глупости,че косата трябва да се мие поне през два дена,когато се почустваш мръсна-къпиш се,аз съм танцьорка и не мога да издържа без да се измия). Също така,амииии... на един приятел майка му има мн здрав омекотител и смърди мн яко на някви хубави работи и аз само си забивам носа в суитчъра му като го видя. Таа това е от мен!

Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Аз правя така-докато ми е още влажна не МОКРА косата си напръсквам малко парфюм и после цял ден мириша на 'арно. Понякога си напръсквам и дрехите,особено якето. Иии винаги ми се лепят на врата да ме душат. НО идва момента да те попита-ъм,ти по колко пъти се къпеш на седмица? Аз се къпя всеки ден(не ги слушай тия глупости,че косата трябва да се мие поне през два дена,когато се почустваш мръсна-къпиш се,аз съм танцьорка и не мога да издържа без да се измия). Също така,амииии... на един приятел майка му има мн здрав омекотител и смърди мн яко на някви хубави работи и аз само си забивам носа в суитчъра му като го видя. Таа това е от мен!
    Аз се къпя през 2 дни някъде. Ух, да и аз имам приятели дето миришат адски яко
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си