- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Българина е най-...
Кажи ми,моля те през кои години България е била най-добре,точно по-времето на комунизма,тогава когато е имало ред и дисцлипина,най-могъъите години на България са точно по времето на комунизма,но идва 89 година и на власт демокрацията,е вижда6 ли какво стана от разпуснатото поколение отрочета на демокрацията-едно голямо ни6то,едни деца не уважава6ти себе си дори.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
ПП.Не ми работи "6т" и "6" на клавиатурата,извинявам се!
ПП.3 Не искам да се караме или не6то такова,просто малко да поспорим на тая тема за правдите и неправдите![]()
Е, за следосвобожденския период не бих се съгласила- това е един от най- ниско поставените духовно етапи на българина. Нисък морал, службогонство, меркантилност....Ново правителство всеки месец...Виж, 50-60 години- да!Първоначално написано от Diam0nD
колкото до поста на peter,абе момче, сравнено с някой испанец, американец или германец ти си с класи над него точно по IQ и по знанията си. Колко българчета всяка година се връщат с медали по информатика и математика( примерно)[/img]
Diam0nD написа:
И през перидо на 30-те години и през 2 световна икономиката на България се развива изключително добре.най-добрите години на България от освобождението насам са до балканските войни и след 50-60 до към 80 ... там е добре за образовамнието ,спорта и производството ...
brd.blog.bg
brd.bulboard.com
50-60-те години са най-тежките и пагубните за България в цялата ни най-нова история. Тогава е избит цвета на българската нация, интелигенцията, офицерството, политическият елит и в управлението на България се настаняват бездарните партизански разбойници и бандити...Първоначално написано от Diam0nD
Така че тези години няма как да бъдат добри за България. Виж, 80-те е малко по-добре, тогава режима се смекчава, защото и Студената война на практика е прекратена и започва така да се каже мирно съжителство между капитализма и комунизма, породило културен обмен и гарантиране на някакъв вид човешки права и свободи в комунистическите страни.
Иначе най-добрите години за България от Освобождението досега са от 1926 до 1940 и по-специално по време на безпартийния режим на Борис III от 1935 до 1940 година. Това са златни години за България във всяко едно отношение, и във вътрешно-политически аспект, и във външен, и икономически сме най-развитата страна на Балканите, но идват комунягите и осират всичко...
Ами за съжаление...настина това е мнението на останалите държави за нас. И до известна степен ние сами сме си виновни. Ние сами допуснахме всички тези политици да ни направят на нищо..позволихме им да ни затъпяват,за да може безпроблемно да правят с държавата каквото си искат..безрезервно да крадат от нея. Спряхме да се замисляме за родината си...затрупахме я с боклуци. Преди имахме прекрасна природа сега едната половина е зарината с боклуци останалата е продадена. Българина има мн талант,качества и умения..но не ги развива. Остава ги да се замъглеят с изминалото време.Много от нашия народ вече са изморени..не им се занимава с България..и за да се спасят просто напускат страната ни. За което никой не може да ги вини.Тук вече почти нищо не ни остана...замина и духа,който имаха предците ни. И ако скоро не се осазнаем...България ще изчезне от картата.
Първоначално написано от Raybeez
Този израз НЕ ми хареса.......Чужденките се подържат доста повече, спортуват, козметици
Поддържат се доста повече,като цяло.....
Дори да е така,да те видиме със заплата под 500 лв как ще се поддържаш ,ще ходиш на козметици и освен всичко,ще трябва да си купуваш дрехи,убувки и прочие....за (жената) разходи.
Защото вие мъжете не ползвате,спиралки,кремчета ,па за крака,пък за лице,за лице,моливи за очи,за устни,гланцове, лакчета за нокти,ала бала...боклучета други,като дрънкулки,например герданчета и гривнички,и обички.....Да се храниш,бензин за колата и сметки...
Е как ми кажи ,с 500 или по-малко на месец???
Та това пари ли са....
И всички ракрасителни процедури,дрешки и други,та нали са точно за вас мъжете,за да ни харесате....а после курви сме били.
А аз мога да кажа,че вие българските мъже нямате капка уважение към жените си.И по-спецялно към жените.
Ами учете се от тях бе.....бъдете и вие възпитани и мили.Защото чужденеца е възпитан, мил и т.н., а това прави голямо впечатление.
Ето даже сам казваш,че ние жените обичаме и харесваме такива мъже.
Поука неможеш ли да си извадиш?
Аз лично не бих се задържала и ден при приятелят ми,ако нямах свобода от него,както и той има от мен.Да ,факт е,че обичам милите и галантни мъже,както и по-голямата част от жените.Защо ?Лошо ли е да искаш приятелят ти да се държи добре с теб,да се уважавате взаимно,и да има любов и хармония м/у двамата.Аз смятам,че не е лошо.А и в заключение бих казала,щом искате да си запазите нас българските жени,бъдете по-мили ,а не се дръжте с нас все едно сме боклуци.Много ясно,че ще бягат при чужденците,които поне повечето от тях са интелигентни и мили,и си държат възпитано.А ти като упрекваш жените...би ли си задал въпроса: защо жените ни бягят от нас? Да видиме до какъв извод ще стигнеш.Чужденеца ще даде и свобода на жената, няма да проявява балкански мачо комплекси
Сама си го казаПървоначално написано от Lysit0
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
За мен наистина са такива,аз попринцип използвам думите според тях ното предназначение.Но все пак искате жените ви да са колкото се може по-накичени и хубави така да се каже.Има и хубави гердани,колиета итн....но тези /хубави/ са много скъпи.И за това особенно тинейджърките си взимат така да се каже /емовски/,шарени и разни такива.Аз например обичам изчистени и семпли.Първоначално написано от SiegHeil
Между накичени и наистина красиви момичета има съществена разлика.Първоначално написано от Lysit0
Има момичета, които колкото и да се гримират и кичат, особено по-хубави няма да станат, а има и такива, които са красиви и без грам грим, дрънкулки, пръстени, татуировки на кръста и не знам си къде и каквито се сетиш модни и секси прийоми за привличане на мъжкото внимание.
Във всеки случай няма нещо лошо едно красиво момиче да си купува модерни дрехи и така да става още по крависо, но не виждам какво хубаво има в това да се накичиш като индиански вожд, ставаш само по-смешен така. Особено като се сетя за някои "модерни" прически на някои момичета и направо ме напушва смях...
Та по този въпрос- красотата не се прави изкуствено- чрез гримове, татуси, обеци, гердани, спиралки и не знам си какво, нея или я има, или я няма.
Но все пак темата е друга, но иначе е факт, че момичетата харчите сума ти пари за неща, които не са ви особено нужни и даже които изобщо не са ви нужни и обикновено харчите много по-излишно от нас момчетата![]()