.
Отговор в тема
Страница 12 от 17 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 413
    Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Големият град ... забързано ежедневие винаги има какво да се прави ... и все още има места които не съм посещавал, квартали в които не съм ходил ... !!!

На макс ми е гот тук!!!

София е лудница .. особено лятото като се поопразни!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Цитирай Първоначално написано от Corporatedesign
    ^ Проблема е, че помня Варна от 88-а, от 89-а, 90-а и т.н.

Разлика има и в чистотата
    Вярно е, няма начин да не е по-мръсен, но все пак е един от най-големите и един от най-чистите...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    МЬI трябва да е,а не ний
    Че аз не спрягам на руски
    Дживгар кюца барабинци на дирек

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Ще извинявате , ама не мисля,
    че на вас проблема ви е хората от село.
    Май манталитета нещо, а ?
    Нямам нищо против София,софянци,
    аме аре стига тея филми,че НЕ-софянците са ви виновни!
    Тая тема ме вбеси,защото нечие нахалство няма граници!
    И по повод някой каза , че на празници София се празни
    и селяните ходят да си праят лютеница ,ми не драги,баровците
    ходят на почивка а ти кибичиш с всички селяни !

И все пак по-добре домашно направени неща в буркани от колкото купени гадории където не знаеш от какво ги правят и кой ги прави...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от suunnseT
    на коледа или великден в София е раиско кътче.... в 2 на обяд можеш да караш с 70 в насрещното на Бул. България и няма да се блъснеш..

извод:

СЕЛЯНИ ОТИВАИТЕ СИ НА СЕЛО!!!

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    на коледа или великден в София е раиско кътче.... в 2 на обяд можеш да караш с 70 в насрещното на Бул. България и няма да се блъснеш..

извод:

СЕЛЯНИ ОТИВАИТЕ СИ НА СЕЛО!!!
    Извод : Ний Варна,Бургас,Пловдив и цяла България ще си кибичим на село на хубав припек - ти карай дето ти душа поиска .. дишай си свеж въздух .. стой си с манталитета и Млекото и хич да не ти е! Когато отправиш призив към цяла ЕДНА България ,че са селяни ти драга душо какво си ? - Балък ?

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Това беше тъпо ...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    темата ownz!

Супер фен
    Град
    Своге
    Добра доза искрен смях върху тая тема!

Ооо,а ми беше доста скучно!
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

за София лично аз мисля че е бахти града, ако искаш да отидеш някъде с приятели през зимата [изключваме градинките защото е студено] има само CCS и MOS, които вече си научил на изуст и са ти тъпи до болка, няма в един хубав пролетен ден къде да отидеш, само задръствания и чакане, градския транспорт съкс! [недай си Боже някога да чакаш 88, добре че не ми се налага често] мръсно, кално... ако сте виждали Витошка през някой малко по топъл ден ще видите кфо е МОКРО КАЛНО И УЖАСНО... за мене това е антистолица, даже анти град! А за дървета цветя и т.н. не говоря просто...

^ Явно мама и тате още не ти дават да напускаш района на детската площадка.

Цитирай Първоначално написано от StayFly
    ^ Явно мама и тате още не ти дават да напускаш района на детската площадка.
    тоест?

Няма значение. Не ми се спори точно в момента.

Цитирай Първоначално написано от gbemXXXIV
    Елееее, ти шА дъ си некАв генгстЪр с тия патлаци у подписЪ?
    От Лъки бой са, нИ сА залъгвай.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Нищо против града, ама се надявам никога да не ми се налага да живея там. Аз като цяло си предпочитам малките градове, въпреки че все в големи ми се налага да живея. Колкото до софианците... и към тях нямам нищо лично, като цяло не харесвам особено хората откъдето и да са...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от s3xy
    за София лично аз мисля че е бахти града, ако искаш да отидеш някъде с приятели през зимата [изключваме градинките защото е студено] има само CCS и MOS, които вече си научил на изуст и са ти тъпи до болка, няма в един хубав пролетен ден къде да отидеш, само задръствания и чакане, градския транспорт съкс! [недай си Боже някога да чакаш 88, добре че не ми се налага често] мръсно, кално... ако сте виждали Витошка през някой малко по топъл ден ще видите кфо е МОКРО КАЛНО И УЖАСНО... за мене това е антистолица, даже анти град! А за дървета цветя и т.н. не говоря просто...
    тоя пост е за темата с бисери. уникални простотии и безсмислици.

точно па най-задръстените и кухи хора висят по моловете,има достатъчно готини места в София,където да идеш. "в един пролетен ден" можеш да отидеш в южния парк,в борисовата,а местата за прекарване на останалото време са далеч по-различни и разнообразни от "моловете". няма друг град с толкова кина,театри,заведения,диск теки,стадиони,спортни зали...

елементарно детенце,това си ти.

BrokenInnocence + 92942375024750759 ... Nai mnogo obicham proletta s sofiq .. prekrasno e

до мола ходя само в книжарницата или да ям мнооого рядко, просто няма какво да се прави. градинките, това е истината. пък и да е клинч, може поне до витоша да се шматне човек, ние си взимаме ядене и пиене и теглим майна към една ебаси яката (и не особено далечна) полянка над Бояна <3

молове сък. а и използвайте тея крака, съвсем спокойно ако се походи 30-40 минути може да се избегнат доста задръствания..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Нищо против града, ама се надявам никога да не ми се налага да живея там. Аз като цяло си предпочитам малките градове, въпреки че все в големи ми се налага да живея. Колкото до софианците... и към тях нямам нищо лично, като цяло не харесвам особено хората откъдето и да са...

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Супер фен Аватара на gabi_94
    за мен София е града на възможностите - има всичко!!!!!!!! иначе е мръсен, пренаселен и забързан град. Аз предпочитам по спокойно ежедневие. Живяла съм в най-хубавия и най-гадния за мен град в България. Най-хубавия за мен е Русе- обичам този град, там живях до 4 клас и ми беше супер, просто родното си е родно и си ме влече на там. Варна също е много готин град, и там ми харесва. А за най-гадния - Перник. В момента по принуда живея там и направо не го издържам тоя град. От 100 човека един да е нормален, боклуци - бол. Толкова тъпанари не съм срещала на едно място чакам с нетърпение лятото когато ще се изместя в София и макар да се местя в Люлин, дето уж е най-гадния квартал в София, не може да се сравни с Перник по гадория.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    до мола ходя само в книжарницата или да ям мнооого рядко, просто няма какво да се прави. градинките, това е истината. пък и да е клинч, може поне до витоша да се шматне човек, ние си взимаме ядене и пиене и теглим майна към една ебаси яката (и не особено далечна) полянка над Бояна <3

молове сък. а и използвайте тея крака, съвсем спокойно ако се походи 30-40 минути може да се избегнат доста задръствания..
    Така е, Циционе... тия лайняни молове и модерните сгради като цяло само загрозяват и обезличават София, а и другите градове. Когато излезеш да се разходиш, искаш да усетиш атмосферата на града, а не изродените идеи на някой малоумен архитект.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

^ еми да, аз особено като имам плейър (гледам да е винаги), нямам никакви проблеми да походя повечко - не е като да не се е случвало от Плиска до Красно село цялото да го походя пеша...

раа, мани бе, при нас пак е започнало някакво застрояване, ако намеря архитекта трябва да го разстрелям. ужасни, ръбати, грозни и неприветливи сгради, не знам кой би искал да живее там..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    чакам с нетърпение лятото когато ще се изместя в София и макар да се местя в Люлин, дето уж е най-гадния квартал в София, не може да се сравни с Перник по гадория.
    Люлин е "малкия" Софийски Перник.
    Очаква те кофти тръпка..... люлинските гамени са корави копелета (измет).

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    ^ еми да, аз особено като имам плейър (гледам да е винаги), нямам никакви проблеми да походя повечко - не е като да не се е случвало от Плиска до Красно село цялото да го походя пеша...

раа, мани бе, при нас пак е започнало някакво застрояване, ако намеря архитекта трябва да го разстрелям. ужасни, ръбати, грозни и неприветливи сгради, не знам кой би искал да живее там..
    оф, и около нас строят разни извращения, дето явно се харесват на разни парвенюта и мутри. но никой не ни пита. в Рим мисля, че дори забраняваха поставянето на PVC дограма, за да не се развали изгледа на града... няма кво да си говорим.

като се пооправи времето.. ще спретнем един ол-майти поход, я? от Щутгард до нас си ми е най-кеф с кракомобила.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си