- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Колко плакати имате в стаята си на любимите си групи/певци
Аз днес залепих 22-рия си плакат на токио хотеледна приятелка ми прати по пощата тази сутрин нови
![]()
а вашата стая с колко плаката е :P
Ей Наско и аз съм фенка, ама ти почваш да прекаляваш с тея ТХ![]()
![]()
По темата: Моята стая има над 50 плаката...
като бях по-малка много ги лепих (но не знам броят им какуъв беше).сега вече нямам нито един,а и не ми трябват![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Имам 5-6 плаката в стаята си, но не всички са на певци или групи
Имам един плакат на Графа, имам един сборен с R`n`B изпълнителите и другото е на актьори..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Нямам плакати на любими певци/групи,имам на любимите ми актьори,един плакат на Левски и много на Барби и Уич.Тях съм ги слагала преди векове,ама сега ме е жал да ги махам.
![]()
Имам 28 плаката, като 12 от тях са на Tokio Hotel, 4 на Bullet for my valentine, 2-eminem, 1-Fergie, 1-Sonata Arctica, 1-rammstein, 2 - Avril Lavigne, 1-Nevada Tan, 1-Whitin temptation, 1-Amy Lee, 1-Chester (lp), и един с надпис: "CSIon't enter this room! Crime scene investigation, investigation in progress!"
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
0, стаята повече си ме кефи без....
we give it all.
az puk si svalih pove4eto plakati i si slojih kartini na tqhnoto mqsto![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Аз имам на:Evanescence,Judas Priest,2 на Eicca(Apocalyptica),3 на Metallica,Alicia Keys,KISS,Within Temptation,Тома,3 на HIM,Nightwish,Iron Maidenи следващата седмица към тях ще добавя и един на Aerosmith и един на Tarja Turunen
![]()
![]()
0![]()
1![]()
На вратата и като ми омръзне слагам друг. Няма да си мацам всичките стени с плакати![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
В стаята ни има общо 20 плаката и изрезки. В половината на сестра ми са 9,в моята половина 11
Моите са на Гергана,Преслава,Пинк,Пари Хилтън,Анджелина Джоли,Камерън Диаз,Джордан,Никол Ричи,Азис и Китаеца,Пусикет Долс и Фърги.![]()
Нейните са изрезки със сними на някакви пънкари,''Няма да плащам билетче'' ,и разни такива... глупости![]()
ПП.тъй като може би се чудите как се разбираме с коренно различните си предпочитания и доказателствата за това по стените... Имаме си разделящо перденце![]()
1 на Glassjaw, 1 на Tool, 1 на Lostprophets и 1 на глоуб
Нито един.
Ужасно грозно е.
Към 20Но не всички са на музиканти. Горе-долу половината са на актьори / филми / ... ( друго различно от музиката ) и останалите на певци,певици,групи, ...
Имам страшно много плакати,но в стаята си имам само 7 един на Lee Ryan,PCD,Black Eyed Peas,Christina Aguilera,Hilary Duff с Chad,още един на PCD и един на Justin![]()
Суетата.Моят любим грях.
Две фанелки на МАН УТД , една топка и някои друг шал + ключ ударжател !!!![]()
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Залепила съм си само един - на Орландо БлумНо по принцип имам много плакати!