.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Най-големите антифенове са бивши фенове

Мислите ли,че това е вярно?

Град
    Варна
    Не!

Цитирай Първоначално написано от Кръчмонавт
    В повечето случаи - да...
    Съгласна!

Има нещо вярно.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    ne vinagi e taka

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Нормално да е така. Все пак трябва да знаеш защо си анти, трябва да опознаеш това хм...дори ако ще се бориш срещу него

Цитирай Първоначално написано от Bee*
    Има нещо вярно.
    +1
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

В повечето случаи е така. Зависи какво е разочарованието за да се стигне до такова отношение и от характера на човека.

Е имаше поговорка в тоя дух "Само най- добрите приятели мога да станат най- лошите врагове" или от сорта, та и тук важи, разбира се.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    предполагам, че да,защото когато години се кефиш зверски много на нещо , го опознаваш отблизо, както добрите, така и лошите му черти. по някой път се оказва, че като че ли лошите са повече и по-проблемни, и в един момент добрите вече бледнеят пред останалата гадост. това ,че най-добрият приятел може да се превърне в най-големия враг на практика звучи напълно вероятно ,и е логично, защото си запознат със слабостите на въпросния човек и знаеш най-добре къде да се целиш за да заболи.
    алелуя.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Това за приятеля се случи на две бивши съученички. Година и половина бяха неразделни, да малко време е, но е достатъчно да се опознаят доста добре и да разберат една на друга кое й е слабото място.

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG

иначе с това,с което се занимавам в момента,дори да напусна един ден сцената,уважението ми към това нещо ще остане.
    така си си мислел и докато си бил рапер

иначе,мда,в повечето случаи

50/50
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Град
    РЮАР
    х'абсолютно дА

не винаги е така, но в повечето случаи, да.
    просто хората се променят. не знаеш кво ще си днеска или утре. днес ще се запознаеш с дадено нещо. ще ти хареса. утре ще намериш нещо по-добро, и е може би ще намрезиш предишното и тнт.
    Now is the time for me to rise to my feet

Ами...да. Има доста подръчни случаи от всекидневието и от форумО тука, които ти го доказват всякак. Ето примерно познавах един блекар, който псуваше Слипнот колко са зле, колко безсмислени палячовци били, не знам си какво си (и на мен не ми допадат), а всъщност допреди половин година ги беше слушал неуморно Въпросът е в това да запазиш онези спомени с добро, когато си слушал еди що си, просто защото са ценни. Част от самия теб са (били).

Примерно спрях да слушам главно рап преди 4 години някъде, но уважавам пичовете, които съм слушал и преди. И сега си ги включвам, но доста рядко Същото е положението с ЛП, ЛБ и прочие често оплювани групи.

Срамът ======> Хейт.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

при мен не е така...понякога като спра да харесвам нещо не го мразя, а ми е безразлично

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Нормално да е така. Все пак трябва да знаеш защо си анти, трябва да опознаеш това хм...дори ако ще се бориш срещу него
    Нещо подобно щях да кажа.
    Според мен не може да мразиш и/или не харесваш нещо, за което не знаеш за какво става въпрос, не си го усетил (примерно), и както каза Аз съм Българче - не си го опознал.

Аз мразя сандвичите от стола. Ама не съм ги опитвала, просто ги виждам как изглеждат.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    аз мразех шкембе чорба, защото ми звучеше гадно, после опитах и взе че ми хареса?
    какъв е извода?
    алелуя.

Преди години бях метълист...ходех с кубинки, дълга коса, кожено яке...въпреки това не съм антифен, че на всичкото отгоре си уважавам врачанските метъли!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ...ем може и така да е ама аз примерно винаги съм мразила Токио Хотел ...но никога не съм им била фекна
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    аз мразех шкембе чорба, защото ми звучеше гадно, после опитах и взе че ми хареса?
    какъв е извода?
    Да, ама шкембе чорбата е общо понятие. А аз по принцип обичам тостери, а тези в барчето изглеждат зле. :/

Град
    София
    по-често да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си