- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем...суха коса
Хай на всички! Преди почти два месеца се подстригах. Косата ми беше под дупето,а сега е до бюста някъде. Та..след като вече съм с къса коса трябва след къпане да си я изправям със сешоара,защото се накъдри. И сега ми е някаква суха.Е,не прекалено,но..все пак суха. Въпросът ми е дали знаете някаква маска,която мога да си направя в домашни условия или поне да си купя нещо..и аз не знам.Поне да помогнеЗнам,че тук ще ми помогнете,защото всички сте страхотни! Мерси предварително
Много добре действа маска от две супени лъжици зехтин и две супени лъжици шампоан. Връзваш косата и мажеш само долната част , без корените за да не се омазнят. При мен помогна.
Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
За да не ти е суха спри да я сушиш със сашоара.Според мен това е причината да ти е суха.Ако пък не искаш се намери някакви шампоани за суха коса. В магазините за козметика продават такива.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
спри да я сушиш след къпане й сложи балсам без отмиване и я остави да изсъхне сама какво като става чуплива това е хубаво![]()
in defense of our dreams...
Може да си вземеш шампоан и маска за суха коса.На Елсев били хубави.
Еми и моято коса е суха и ползвам една супер добра маска на "Дева" за уха коса със зелен чай маи беше...![]()
мерси много! но за съжаление аз не живея в България и тук няма такава маркаПървоначално написано от lunnoto_momi4e