.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Град
    .::.:Светът на любовта:.::.

Колко дявола могат да се съберът на върха на 1 игла?

КОЛКО ДЯВОЛА МОГАТ ДА СЕ СЪБЕРАТ НА ВЪРХА НА ЕДНА ИГЛА?

Дискутирайте!

*Текст с малък шрифт!
    Точка 6 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ташак ли си прайш

Град
    Варна

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    [i][b]Въпросът: Колко дявола могат да се съберат на върха на една игла на пръв поглед изглежда глупав или по-точно несериозен. При по-внимателното му осмисляне се пораждат няколко допълнителни въпроса. Преди всичко, щом въпросът опира до брой, трябва предварително да се уточнят някои параметри на иглата и на дявола.

На първо място: Каква е площта на върха на иглата (в кв.м, тъй като за момента е унифицирана SI). Втори въпрос: Какъв е размера на един дявол. Този въпрос е с по-висока сложност от първия. Първоначално трябва да се определи обема на един дявол, след това трябва да се уточни формата му - дали е правилна или неправилна обемна фигура. Ако е неправилна фигура, трябва да се уточни по какъв начин ще застане този дявол на върха на иглата, тъй като ни интересува каква площ се заеме, колко плътна ще бъде подредбата. Различните форми позволяват различна плътност на опаковката. Иначе казано, каква е средната площ, необходима за настаняването на един дявол.

Ще ви предложа моето виждане по този философски въпрос, нелишено от слаби страни, произлизащи предимно от трудностите, свързани с количествената оценка на основните параметри на двата обекта.

Първо: Колко кв. м е площта на върха на иглата?

Логичен отговор: Зависи от иглата. Вземете един комплект игли и ги измерете. Разликата между тях е сериозна в зависимост от вида на иглата и от степента на заостреност на върха. Значи трябва да се въведе унифицирана мярка, служеща за отправна система. За целта въвеждаме хипотетичния “стандартен водороден иглен връх”. Това ще представлява игла, чийто връх завършва с един водороден атом . Следователно, ако приемем водородният атом за сфера с диаметър 1

Град
    L.A. \ Moscow
    колкото поискат
    Raise your fist!

Град
    L.A. \ Moscow
    [quote=cherinka][i][b]Въпросът: Колко дявола могат да се съберат на върха на една игла на пръв поглед изглежда глупав или по-точно несериозен. При по-внимателното му осмисляне се пораждат няколко допълнителни въпроса. Преди всичко, щом въпросът опира до брой, трябва предварително да се уточнят някои параметри на иглата и на дявола.

На първо място: Каква е площта на върха на иглата (в кв.м, тъй като за момента е унифицирана SI). Втори въпрос: Какъв е размера на един дявол. Този въпрос е с по-висока сложност от първия. Първоначално трябва да се определи обема на един дявол, след това трябва да се уточни формата му - дали е правилна или неправилна обемна фигура. Ако е неправилна фигура, трябва да се уточни по какъв начин ще застане този дявол на върха на иглата, тъй като ни интересува каква площ се заеме, колко плътна ще бъде подредбата. Различните форми позволяват различна плътност на опаковката. Иначе казано, каква е средната площ, необходима за настаняването на един дявол.

Ще ви предложа моето виждане по този философски въпрос, нелишено от слаби страни, произлизащи предимно от трудностите, свързани с количествената оценка на основните параметри на двата обекта.

Първо: Колко кв. м е площта на върха на иглата?

Логичен отговор: Зависи от иглата. Вземете един комплект игли и ги измерете. Разликата между тях е сериозна в зависимост от вида на иглата и от степента на заостреност на върха. Значи трябва да се въведе унифицирана мярка, служеща за отправна система. За целта въвеждаме хипотетичния “стандартен водороден иглен връх”. Това ще представлява игла, чийто връх завършва с един водороден атом . Следователно, ако приемем водородният атом за сфера с диаметър 1
    Raise your fist!

Град
    София
    ебати поста...:О

Град
    гр. Пловдив
    то не е само тва.
    то като почне да се разсъждава, да се вадят едни дълги локуми.. то толкова ти се затормозява мозъка докато го прочетеш, камоли - да го схванеш

Град
    Ямбол града на мечтите щото сички мечтаят са махнат от тука :D
    666 бе колко да са

47 куадродецилиона, 463 тридецилиона, 561 дуодецилона, 123 индецилиона, 438 децилиона, 872 нонилиона, 588 октилиона, 449 септилиона, 221 секстилиона, 991 квинтилиона, 564 квадратлиона, 432 трилиона, 342 милиарда, 121 милиона, 769 хиляди 602 дявола.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от Кръчмонавт
    хахахаха яко е дам...

проблема е, че няма дяволи...

напротив. има Сатана,няма Бог
    Всеки един от нас е малко или много Дявол...

Може ли някой да ми обясни какво общо имат дяволите с върха на иглата?
    По възможно най-елементарния начин, за глупци като мен.

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Може ли някой да ми обясни какво общо имат дяволите с върха на иглата?
    По възможно най-елементарния начин, за глупци като мен.
    До колкото ми е известно, това е един от основните въпроси на християнството.
    И аз не знам за какво иде реч, хем съм изчела толкова много неща, свързани с тая тема и пак и пак не разбирам нищо. Дори все още ми е чудно в какво се корени това, ама както и да е.
    Теб ако те вълнува поне малко, пиши в гугъл тоя въпрос и ще ти излезе бая информация

откъде да знам

Дяволите не се събират по игли.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Зоната, Чернобил
    Ако думата "Дявол" се употребява в преносно значение, то това могат да бъдат:

1. Разбира се, наркотици.
    2.СПИН.
    3.Сифилис.
    4.Четвърта преносима по такъв начин болест.
    5.Пета преносима по такъв начин болест.
    6.Сигурно още няколко преносими по такъв начин болести.
    [/b]

Цитирай Първоначално написано от TheWalker

2.СПИН.
    3.Сифилис.
    [/b]
    Тука вече става трудно, защото иглите имат дупка по средата и дяволите ще изпадат.

А и
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Дяволите не се събират по игли.

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    kolkoto macki mogat da sa suberat na varha na huq mi!
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Точно 2 и половина...

Супер фен
    Първо правило когато се договаряш с дявола:НЕ се договаряй!

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Град
    Цитирай Първоначално написано от TheWalker

2.СПИН.
    3.Сифилис.
    [/b]
    Това като отговор ми допада доста.Защото ако се погледне от тази гледна точка, спрямо предаваните болести по полов път има доста вярно.

Всъщност има доста голяма логика.
    Ако наистина се приеме презумпцията, че Дявола е пълната протиположност на Бог (най-голямото), то реципрочното на обема на Бог ще е размера на дявола. А в противовес щом Бог е най-голямото, то Дявола е най-малката съществуваща частица...

Град

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    [i][b]

За да определим обема на един среден дявол ще изходим от презумпцията, че дяволът е абсолютна противоположност на Бог. Следователно обемът на дявола ще е равен на реципрочната стойност на обема на Бог.

Колко е голям Бог?
    съществува ли Дяволът,след като не знаем дали съществува Бог.?(че да тръгнем да изчисляваме реципрочната стойност на обема Бог )Следователно след като не знаем с точност обема на Бог,не знаем дали тази реципрочна стойност се равнява на тази на Дявола.Много въпроси изникват ,а отговорите им не знае дали са отговори или просто ти замазват ума с тези цифри.
    Единственото нещо ,което знаем че същесвува в пространството - това е иглата ! Просто една игла.
    не знам тези изчисления ми се струват безмислени и излишни;
    Бъди пастет,но с ъкъл! You are in pain
    Take your LIFE, take your life with COCAINE
    But I am who I am
    so I do what I can, when I can
    but I can't really do a damn thing

Град
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    985692659865981659816519856,5 в период дяволчета,точно!

eхеее...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си