- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко дявола могат да се съберът на върха на 1 игла?
А сега си представи едно обикновено човешко същество... Колко Богове и колко Дявола е способно да побере тогава,а?Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Ако не се бавиш,ще те чакам цял живот :]
![]()
![]()
колко позната тема................
Висши философски разсъждения... тцтцттцц...
SWASTICA явно и тук се засичаме ........
![]()
Да, да, да, да, даПървоначално написано от sexy_baby_originale
Няма половинчати дяволи!
И не знам колко дявола могат да се поберат на върха на една игла, въпреки че съм склонна да поддържам доказателството на черинка, ама стигнах до извода, че небето е жена ;d
Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Моля те разясни как стигна до този извод ..![]()
![]()
Ами не е ли странно, че винаги по баловете вали...точно когато всички са едни такива издокарани и само им трябва някой дъжд, за да се омажат и развалят. И да...точно тогава вали. Завист. А жените са тези, които завиждат. Това е на кратко. А, и плюс това то е единственото, което ползва океаните за огледало...Първоначално написано от InnchetO
![]()
М? оОПървоначално написано от MissBianka
Mмм.. няма смисъл да се ограничаваме с размера само на нашата Галактика.Нека вземем цялата Вселена.
Та!Бог е цялата Вселена, а е прието, че тя е безкрайна (или много близко до безкрайността.Следователн , ако дявола е противоположността на Бог, той е много близо до безкрайно-малка частица.Следователно на върха на една игла (или на каквото и да е друго място) може да се съберат безкрайно много (или поне близко до тази сума) дяволи.
Представям си каква гъчканица би било.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Хахах.Първоначално написано от ScionOfStorm
Ми да,те си разцъкват по барчета.
Колкото човека могат да се съберат в 76 в 7:30 сутринта.![]()
ХахаПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
Имаш право да ти кажа
жените сме бахти животните понякога
![]()
колко К*рви могат да се съберат на върха на един К*Р ?
Моля ?!