.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Еех тази косаа..

Благодаря на всички за отговорите,не мога да се боря със този цвят така че ще си е оставя да почине до Коледа
    Можете да заключите темата

Град
    Targovishte
    haha i moqta kosa e takava
    Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да го получиш.

Като на снимката ли,цвета същия ли е ?Леле искам го този цвят само че малко по-светъл,моля те многоо много много пиши,какво използваш как го постигна,на фризьор ли ходи...и обезцветител трябваше ли,или някоя светла боя?Моля тее

Град
    somewhere over the rainbow...
    за разтеж има маски с травитаминол.

а след колко време се забелязва разликата..в смисъл след месец ли расте със по "1 см"..например никога до сега не съм правила подобни неща със косата си,за това нее ми се смейте много че питам като идиот..та ще се радвам ако ми отговори някой

Град
    Targovishte
    ами моята е почти бяла ето ще ти дам снимки да видиш http://www.album.bg/veni_trg/images/7330960/ ей тук се вижда ...ами трябва да я боядисваш поне веднъж на месец и то със син прах,иначе става разлика

Град
    София
    ииииииииииииихаааа,ама вие верно почти до бяло го докарвате.Аз лично не харесвам толкова руса коса,но и тя си има почитатели .На мен ми изглежда твърде изкуствено просто.

Град
    Targovishte
    така е,съгласна съм,че изглежда изкусвено ,ама ми харесва

хора сега си писах със едно момиче ето вижте й косата: http://img.data.bg/i.php?show=118312..._id=els858#img Страхотен цвят точно такъв искам,питах я какво използва а тя не пожела да каже..само каза че използва Супра на Denis i bila platna а не платинено руса,а бяло руса,нищо друго не каза
    аз използвах обезцветител на Denise ама ми стана огнено жълта,след като сложих боята стана нормална естествено биеше към жълто...ох как да постигна този цвят нали супрата и обезцветителя са две еднакви неща?Има ли значение колко обезцветител ще сложа в/у главата си.много искам да се получи като нейния ефект,но не казва как точно го е постигнала

Град
    Targovishte
    да ти кажа то зависи и от структурата на самия ти косъм,ако е неподатлив на изсветляване може и за тва да не става,моята например трудно се обезцветява

моята също,даже имам много кестеняви "кичури "..
    направо се влюбих във цвета й,дори не личи че е изтущена,ами изглежда "Мека"

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az imam takiva kichuri i mi gi napravi friziorka. Nai-dachnia variant e spored men da ne si vredish na kosata izlishno v neuspeshni opiti da q napravish takava, a da idesh na frizior.

Град
    Targovishte
    а бе зависи,аз първия път отидох на фризьор и после приличах на пате в главата,такова жълто стана...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от lady_starlight
    а бе зависи,аз първия път отидох на фризьор и после приличах на пате в главата,такова жълто стана...
    Aaa gadno. Zavisi kakva friziorka si namerila ili kosata ti naistina trudno se poddava na obezcvetqvane. Probvai pak s perhidrol.

m/u drygoto ne polzvai sypra!!! nedei 4e 6te si sasipe6 kosata totalno. az ne sam go probvala no i nqmam namerenie za6toto maika mi be6e probvala s tova i ti kazvam.. kosata i pove4e ot polovinata se nakasa i nacaftq. nadqvam se 4e ti ne si se boqdisvala sas sypra no ako da gledai sledva6tiqt pat da ne go polzva6. i za boqta sega.. 6tom tova momi4e ne iska da ti kaje nedei q drazni. az pak sam vlubena v 4ervenoto i ti kazvam.. pobarkah se dokato se poly4i idealniqt cvqt koito iskah. vidqh edna magazinerka sas stra6niq 4erven cvqt i ot tam ve4e razbrah kakva boq polzva moje i ti da se razhodi6 iz grada ti i da nameri6 nqkogo da pita6 za rysa boq. i drygoto koeto e 4e ti haresva toq cvqt poneje e ravnomerno nanesen,bez ki4yri v razni drygi cvetove. mai pri frizur e hodela za da stane takav.

Град
    Targovishte
    аз там съм сложила снимка,виж малко по-нагоре,сега каква ми е косата и напълно сама си я правя (само мама ме боядисва де ) и не смятам и да стъпя на фризьор

Град
    Targovishte
    remember_me я дай снимка да те видим ,че моята приятелка пък е и тя луда по червеното,хихихи двете сме такава комбинация руса и червена

Повече от фен Аватара на yozito
    pierc,от Димитровград ли си?Тва момиче е от моя клас...
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    амм аз пък имам въпрос,как мога да се направя зелен при положение,че цвета на косата м ие кестеняв,смисъл да се изрусявам първо и после със зелено или..и ако знаете кои фирми за боя за коса са добри кажете
    п.с сри че спамя в чужда тема,дано няма сърдити

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си