- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Зимни ботуши
мен ме радват ... мисля и аз да си зема такива . Мисля , че няма никакво значение дали вече не са модерни т.н. важното е да ти харесват . В Пловдив съм виждала в Метро , че ги има , но за цена не мога да ти кажа
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
Всякакви може да са, обаче ми изглеждат много топлички. (:
+1Първоначално написано от MegabytE
![]()
..Why can't I be innocent..
C of ... razbrah 4e gi ima v TRN i ne sam propusnala ama trqbva6e da pitam na kva cena e a otnosno botu6ite ve4e si gi vzeh ot trn i sa mn qkiПървоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
Ne razbrahte li 4e ne me interesuva dali vi haresvat vajnoto e 4e na men si mi haresvat. Nqkade v temata da pro4etohte da pi6e kakvo mislite za botu6ite?Първоначално написано от MegabytE
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
Момичето търси на UGG,под 250 кинта такив няма,а вие и обяснявате за боклуците на Теранова и тн...вие въобще запознати ли сте с по-елитните марки...и да вярно е не са кой-знае какво,но само някоя тъпа кифла с евтини дрешки би измръзнала от студ през зимата,щото ...разбираш ли ...тия ботуши били отвратителни...
2008? Мисля, че вече си е намерила такиваПървоначално написано от stefy92
![]()
ПП: блах та тея ботуши тая година пак плъзнаха навсякъде.
Ами .. обивайте се като кучета с подметки на домашен чехъл щом искате.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
и за кво трябваше да извадиш тема от 2008?![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Аз мисля че съм виждала такива в bulldozer,но не съм много сигурна![]()
къде сте тръгнали с тия подметки като на домашни чехлички
![]()
Мен да питаш, това са есенни ботуши. Може да топлят, но в големия сняг ако тръгнеш с тях горко ти на краченцата...![]()
равни естествен велур набръчкани полу-ботушки, не са и боти,защото са по-високи... обичам да ми е равничко и лесно през зимата, защото в поледиците с ток не се виждам, а като гледам по магазините масово са напускали зимни ботуши с по 12 см ток и платформа о.0
и аз много им се кефя на тези ботушки...напражо са страхотни! ако искаш оригинални uggs трябва или да си ги поръчаш от сайта им(в момента не мога да се сетя как е) или трбва да пообиколиш моловете-в една друга тема четох че там ги има. за ппарите:доста са скъпи, защото са от истинска овча кожа(мисля че от това бяха), та бях чела че са 150-200 долара. иначе би трябвало да има подобни, но не с марка uggs в магазините поне в моя град има![]()
във Мола съм ги виждала![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Там, накъдето те насочват и ги има за 20-30-50лв. рискуваш да си купиш ботуши с подметка на пантоф. Качествените такива са от порядъка на 100 и нагоре лева.
Колкото до горния пост... Ебаси, к`во значи "в мола съм ги виждала", малко ли молове има в България?
whenever u r gone i just wanna be with ya .
АРЕ СПРЕТЕ С ТАЯ ТЕМА БЕ, НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ Е ОТ 2008!!!
И в момента са плъзнали навсякъде и много момичета се интересуват.Първоначално написано от mokka
Правите се на важни, ама ако се направи нова тема ще дадете старата, нали. Ако се пише тука- колко била стара. .
брях ..
-You, obviously. *smile*
_________
Сладки са. И аз бих си взела, ако не им беше такава подметката.. точно на домапни чехли ми бият.![]()
Нищо, че ги има навсякъде, и в маркови мгазини.. подметката ме спира![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
мхм. и мен така ме израдва модела на трн ..Първоначално написано от Paramour
иначе има такива нали с хубава подметка ама 400-500 лв. не се вадят ей тей![]()
-You, obviously. *smile*
_________
Първоначално написано от gabi7u
Аз пък като порасна голяма ще си купя с хубава подметка![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
тия "ботушки" мисля, че ги имаше в мола в Търново в Tendenz, а за цена мисля, че бяха 27 кинта![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx