.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    София

Проблем при първия път на приятелката..

Здравейте. Нов съм във форума(като юзер), но го следа редовно. За първи път се осмелявам да пиша. Имам един проблем и мисля че тук може да ми помогнете. Значи проблема е следния.. Приятелката ми беше девствена. Но снощи правихме секс. До тук всичко ок, но нито кръв нито нищо.. Тази вечер пак правихме и отново никаква кръв. Тя се притесни адски много, а след тази вечер и аз(взех да си мисля че не ми е достатъчно голям..). Някакви идеи от какво може да е това?

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Sled kato si sledil redovno saita ama 100% trqbvalo da popadnesh na tema ili temi mnogo mnogo podobni na tvoite
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Град
    София
    Редовно имам предвид от около 1-2 седмици... Ако бях чел подобна тема нямаше да пускам моята..

Или някой те е изпреварил и тя се прави на ударена или просто е от онези момичета при, които няма кръв. Иначе дай някакви размери и ще ти кажем дали ти е достатъчен въпреки, че аз още отсега мога да кажа със сигурност, че е.

Е, има момичета, при които няма кръв. При мен например 1-вият път нямаше кръв, но вторият или третият имаше.. При всеки е различно. Това няма защо да те смущава.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ако не я боли като влезнеш изцяло навътре,значи ти е малък
    • Remember remember the fifth of November,
      gunpowder treason and plot,
      I can think of no reason why gunpowder,
      treason should ever be forgot ...

Цитирай Първоначално написано от I hAet NickNames
    Ако не я боли като влезнеш изцяло навътре,значи ти е малък
    Това беше най-голямата простутия,която някога съм чувала

По темата:Спокойно бе Както вече казаха,приятелката ти явно е от момичетата,при които няма кръв първия път

Може да не е девствена бе пич!
    Remember my name, You'll be screaming it later! ...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Pri men nikoga ne e imalo kruv,nito purviq,nito vtoriq put.Bolka-da,no ponosima,oba4e kruv NE!Qvno i tvoqta fr e taka.

При мен нямаше кръв нито първия, нито петия, нито десетия път. Щом си проникнал изцяло, значи ципата вече я нама. Не разбирам какво ви мъчи толкова

Град
    Paradise
    И при мен нямаше кръв. За това пък ме боля доста... Спокйно, пич, трябва да се радваш, че приятелката ти се е разминала без оплескани чаршафи

Има и друга вероятност - ако е (била) гимнастичка, ако язди/е яздила коне, е възможно да се разкъса девствената ципа.

Приятел и при нас беше така не се притеснявайте!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]Има и друга вероятност - ако е (била) гимнастичка, ако язди/е яздила коне, е възможно да се разкъса девствената ципа.
    tozi mit s qzdeneto OTDAVNA be6e razven4an!

Мега фен Аватара на mynichka
    няма нищо лошо просто е от момичетата при които няма кръв
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    София
    Окей. Благодаря ви на всички. Иначе за болка каза че я е боляло докато и го вкарах първия път след това е чувствала само как влиза и излиза. нито болка нито нищо

Цитирай Първоначално написано от GhostRider
    Окей. Благодаря ви на всички. Иначе за болка каза че я е боляло докато и го вкарах първия път след това е чувствала само как влиза и излиза. нито болка нито нищо
    Един въпрос..как се казваш?!
    И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от - Claustrophobia*
    Един въпрос..как се казваш?!
    Какво значение имам как се казам ?! Георги. Приятно ми е. А ти как се казваш. Обърнахме го на страница за запознанства.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Е, има момичета, при които няма кръв. При мен например 1-вият път нямаше кръв, но вторият или третият имаше.. При всеки е различно. Това няма защо да те смущава.
    И аз така Ама има хора които им е разтеглива девствената ципа и може да се скъса чак след месеци...
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    При някои няма. Пък и може да не си и първия.

Град
    София
    Благодаря Ви. А относно това дали и съм и първия съм 100% сигурен, че до сега не е спала с момче.

Благодаря Ви. А относно това дали и съм и първия съм 100% сигурен, че до сега не е спала с момче.
    Никога не може да си 100% сигорен в някои.Хората лъжат.Не искам да казвам нищо лошо просто..Ако си следял темите ще разбереш че често има теми в които момиче казват че първо са били казали на приятелите си едно после тои разбрал фруго.Абе объркано става.Дано не те е излагала.Успех : )

Град
    София
    Сигурен съм че не ме е излъгала, но както и да е.. това е отделна тема.. Но по-интересно ми е че тя казва, че не усеща нищо. В началото я боляло и след това нищо не усещала, само как влиза и излиза.. незнам какво да си мисля.

Голям фен
    Епа щом го усеща начи не ти е малък приеми го така

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    При всяко момиче е индивидуално - при някои няма кръв и не ги боли много, при други има и кръв, и силни борки. Така че тя сигурно е от тези, при които няма кръв и има лека болка. Щом го усеща значи не ти е малък спокойно А колкото до това дали те лъже - ти си я познаваш най-добре, но наистина има всякакви хора и наистина много от момичата се притесняват от факта, че са девствени и лъжат, защото си мислят, че момчетата ще ги помислят за сдухани и т.н.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си