- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да свърша!?
Някои имат проблеми с ранното свършване, а моя е още по-гаден - изобщо не мога да свърша. Дори удоволствие не изпитвам от секса. Защо!?
Чикията си е друго нещо, но сексът...
Ми ако мацката не те възбужда достатъчно... или си под стрес и не си достатъчно концентриран върху това, което вършиш и си мислиш за други неща вместо да се наслаждаваш на момента.
Може би не можеш да свършиш защото си с момиче lol![]()
- Remember remember the fifth of November,
gunpowder treason and plot,
I can think of no reason why gunpowder,
treason should ever be forgot ...
може и това да еПървоначално написано от I hAet NickNames
Raise your fist!
Може би си педал, брато.
Ако не сиииииииииии ела при мама
Първоначално написано от I hAet NickNames
![]()
А иначе..:
Или пък помоли момичето да ти направи една свирка или да минете на 69 - току-виж си се пооправилПървоначално написано от varnen4e
![]()
Съвем изобщо?! Странна работа, може би не си намерил подходящо момиче и заради тва...
Може да не си харесал момичето,може да си бил напрегнат..и т.н. Има много причини опитаи да се успокоиш и да се отпуснеш.Ако и другият път не успееш иди на лекар да се успокоиш че няма нищо : )
ама никък никък :S ...доста странно....явно не си попаднал на правилния човек![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
и на мен ми се е случвало чак съвсем без удоволствие не... но все пак е имало моменти в който нищо не усещам отдавам го на това че е с презерватив и чувствителността значително се намаляваПървоначално написано от mar71n
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Обрежи се с браснарско ножче![]()
Първоначално написано от mad123
![]()
![]()
Първоначално написано от MostHated
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Down On The Farm!!!
Ела ми на гости и ще ти помогна ...
Equality For All !
Ми напиши го в некой сайт за запознанства и има много незадоволени пички и се някоя от тях ще те накара да се изпразнишИли пробвай нещо по различно....С по дебели,с по стари,садо-мазо,гей (puke) или нещо като 2 girls 1 cup
Не препоръчвам много последните 2 ама както ти си решиш
![]()