- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв е последният смс,който написахте на гаджето си
emi she ti pisha ako moga de..shotoo nali.. (drunk)ok de se1.. 4ao za sa ()
След бурна нощ...в 12 и нещо на обяд...
" Ей алкохолика ми ..няма ли да ставаш вече... {} " ;] ...
оо за съобщение не помня... ние ппопринцип не и пишем СМС-и а си говорим .. но мисля че беше: ще излизаме ли тази събота?![]()
"8 дни в седмицата, 25 часа в денонощието, 70 минути в часът ти владееш сърцето ми! Обичам те" 1 час преди да пристигна в София
... because my world is nothing without you .. (music) {{{{{{}}}}}}~ - май тфа бешее![]()
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
''Днеска е 5 ноември бебоооооооооооооооооооооо оооо ''
Праихме една годинка![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
"Всичко май беше една измама...аз ти вярвах ти се подигра ..с мен и чувствата ми...ОбичаХ Те безрезервно... Сбогом... Take a bow, cuz u have taken everythin else ..U played the part, like a star ..
След това той ми каза, че не иска да проключва и аз писах "Take a bow cuz the scene is coming to the ENDВсичко се изчерпа, не виждам никакъв смисъл, така е по-добре . сбогом.. ;(
К'во гадже бе братче. Ви е се поболяхте от лигавщтини! Лелееее! Направо е трагично!Първоначално написано от dqvolski_angel
искам да докодна с езиче нежно, всяка част от твоето тяло .. бляя бля бля .. разбирате не е за тук![]()
.. вече не ходим .. но бяха хубави времена
цели 3 седмици
![]()
![]()
![]()
голям базик падна .. след като се разделихме .. е останахме фр ии той ми пиши.. искам да дойда и да си изпълниш СМСа.. аз му изтърсих .. ти още ли не си ги изтрил е
![]()
![]()
:P
И аз те обичам бебе...много![]()
ако ме нарече някоя бебе, с лопатата О главата!Първоначално написано от sextazy_baby
![]()
Написах му нещо от сорта: Липсваш ми, мислех че имаше нещо между нас а ти просто си си правил шега... Всъщност наистина беше така. Ходихме доста време а се оказа че всичко е било само за да ме ***, той не ми отговори на този смс.![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
6te napi6a poslednite dva
"Vse pak blagodarq za hubavite momenti.I tupoto e 4e znam 4e nqma na4in pak da mse zaedno(kakvo li ne bih napravila),no 6te se nadqvam.Idiotsko nali? ;( nadqvam se da nameri6 tova koeto ne si otkril v men..LoVe YoU"
"Moje li da te pomolq za 2 ne6ta?Ne mi hvurlqi fibi4kite,pazi gi kato spomen ot men...a za drugoto mai e kusno da te molq ;( "
toigava moeto mom4e skusa s menПървоначално написано от VkuS^Na_UstNi
![]()
![]()
Ае вие сте, егати не уважаващите себе си хора .. запазете малко достойнство, какво сте тръгнали, само с му вдигате самочувствието .. щом ви е зарязал, значи не ви заслужава![]()
не си пишем смс-и..мързи ни![]()
и все пак последния беше нещо от сорта : в час съм звънни ми по-късно
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
" Защо не си на училище?"
кратко и ясно (и злобно)![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Първоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Беше мн отдавна и не беше точно ходене, но аз мн го харесвах. Та тва бяха последните три:
"Жив ли си все още?" След което той ми звънна към 2 през нощта пиян и не помня вече кво ми говореше.
"Снощи пиян ли беше?" Отговор: "Ми май май"
"Ааа хуу, ок"
![]()
![]()
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
"Лека и на теб, любов моя *мечка*"
бебо след 15мин на стадиона :*