.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Леко Тъп Въпрос Но все Пак Да Попитам...

След 2-3 дни ще ходя да си купувам черен молив за 1 път.Как да избира и....как се слага?

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    То Верно Че Ти Е Тъп Въпроса

Като отидеш в козаметични магазин попитай продавачките за хубава марка. То мисля, че е ясно кои са - L'Oreal, Maybelinne, MaxFactor ...
    Как се слага? - както си искаш. Можеш на горния клепач, може от вътрешната страна на окото .. експерментирай у вас

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Еми то всички са доволни от различни марки На мен ми е все тая ква марка ще е, стига да е автоматичен.А за тва как се слага виж за някви клипчета в ю тюб или вибокс

Не си взимай прекалено мек че се размазват лесно

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Но пък с прекалено твърд, може да си нарани окото.
    Пробвай с на ейвън тези, супер добри са, не се отриват.
    Пък ако нямаш представител, има едни на Импала... 2-3 лева са, много обикновени, но пък за цената са си о . к
    Аз много често използвам моливи и от личен опит мога да ти кажа, че на Ейвън ми вършат страхотна работа.
    А, да и ако искаш да си слагаш на горния клепач, по добре очна линия използвай и / или сенки.
    ;}}

Град
    в лайната!
    мани тия глупости.аз вече бая отдавна си ходя без капка грим и мога да ти кажа че съм си много по добре...сега за теб нз

ама молива е пълен шиииит

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Пробвай с на ейвън тези, супер добри са, не се отриват.
    Аз много често използвам моливи и от личен опит мога да ти кажа, че на Ейвън ми вършат страхотна работа.
    А, да и ако искаш да си слагаш на горния клепач, по добре очна линия използвай и / или сенки.
    ;}}
    Напълно съгласна
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

az sum s takuv na Impala i sum super dovolna.ne e tolko mek 4e da se razmazva ,no ne e i tolko tvurd i se slaga po-lesno.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Цитирай Първоначално написано от fenkata_kn
    az sum s takuv na Impala i sum super dovolna.ne e tolko mek 4e da se razmazva ,no ne e i tolko tvurd i se slaga po-lesno.
    ++++
    Напълно съм съгласна.Лично на мен автоматичните не са ми удобни. А по въпроса как се слага ПИТАИ МАИКА СИ едва ли няма да знае

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    мани тия глупости.аз вече бая отдавна си ходя без капка грим и мога да ти кажа че съм си много по добре...сега за теб нз

ама молива е пълен шиииит

Мисля че беше ненужно..за някои момичета грима е част от имиджа им и немогат без него,например аз напоследък се правя на ''пънкарка'' и черния грим е почти задължителен XD
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си