- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На сметка или с ваучер...? =]
Преди бях на ваучер и от промоциите взимах карти понякога и ходих с два номера. Минах на сметка с доволно безплатни минути и е по-удобно, сега съм с още един телефон на сметка и говоря неограничен брой минути с приятелката ми и още приятели из цяла България. На месец разходите за телефони са ми 20 лева и не изговарям всичко![]()
От 2-3 години съм на сметка, но като че ли, преди това ми беше по-добре.Сметката за телефона ми е наистина огромна, направо ме е срам от себе си, при все че имам по 1000 безплатни минути към 10 номера месечно....
Сега се сетих да попитам-Този месец съм решила сама даси платя телефона, но моя и този на мама са на една фактура, та дали ще има проблем да си платя само моята...?!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
на сметка и гожоря за 600 лв и бащата се кара ама аз му бия един шут и млъква![]()
[феШЪн sTАЙL]
Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш![]()
![]()
Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
внимавай с мене манец
Според мен доста изгодна е на Мтел картата, която е 20 лв на месец на такса с ДДС, 60 минути към мтел и 600 към 6 човека.
Аз съм с друга, де![]()
Tи си ми идолПървоначално написано от assd22
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
На сметка съм.В четвърти клас бях на ваучер.Края или средата на 5-ти ме сложиха на сметка със 30 мин на месец(но аз бях малка и нямаше с кого толкова да говоря).След това бях със 70 мин към майка ми и брат ми и със 30 към другите номера на мтел(накрая лятото срещу 7-ми клас като взех да приказвам много и навъртях 3 месеца по към 15-20 лева и ме прехвърлиха на мтел релакс 500(това стана началото на 7 клас))И накрая имаше промоция в продължение на 1 година да плащаш колкото е мтел релакс 500,а да имаш 1000 мин към 12 не към 10 номера и сега от август съм си така и си ги иговарям де..Ама като се върнах от Германия аз там 3 седмици не съм ползвала кой знае колко телефона си де,щото бях на езиков курс и то постоянно имаше тиинове около мен от други държави и си праихме кефа де..и като се върнах бях отвикнала телевизия да гледам(3 седмици не бях гледала,е само веднъж последния ден преди да се върна щото гледахме откриването на олимпийските игри).на компа също бях отвикнала да вися и по телефона не говорех...Ама сега си възвърнах навиците де и ми е мн странно като мина пак със 500 мин на месец как ще се оправям ама ще говоря по-малко и теи..
![]()
Единият ми телефон е на ваучер, но не съм го зареждала отдавна. Другият ми е на сметка, Мтел Релакс 200, но ще преминавам на Мтел Комфорт 200, че таксата е все 10 лева на месец, ама с комфорт имаш +200 минути повече от релакса.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Globul national 100 т.е. 100 мин. към всички оператори и 300 мин. към 10 номера(2 от тях в чужбина).. 30лв на месец, ама от тея 100 мин. не ги прехварлям.. преди като бях на smart 500 плащах пак 30тина лева, но приказвах много по малко ;]
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Аз съм с карта на ваучер. Вивател - Бонуси безкрай. Много ми е добре.
Аз съм на loop-ска сметка. С 500 минути, които не само че не остават, ами и не стигат![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
e с кой говориш толкова, как ги правите тия 500 мин не знам..Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Има една към глобъл където е 1000 минути към 10 номера на месецПървоначално написано от shadow4e
Но не знам точно коя тарифа е,но е мн изгодна и мисля да си взема втори номер с такава услуга
И тя е май към 20 лева
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
И аз така, говоря в рамките на нормалното, щото не ми е най- любимо иПървоначално написано от Initial_D
най- високата ми сметка е била 30 кинта. Ама си я плащам сама, държа да отбележа....
Give me your best shot motherfucker!
3-4 години на предплатена
от 1 година на сметка заради безплатните минути
сметка..
ограничена съм на 40 лева и ми е супер и имам безплатни минути с макята и бащата.![]()
Ъъъ аз съм с 1000 и доста често не ми стигат,но никога не остават...(най-много да съм оставила 10 мин накрая и те да ми презаредят минутите и да не ги изговоряПървоначално написано от machoka
)
И аз в началото бях на ваучер. Но смело мога да заявя, че откакто съм на сметка се "родих". Малко кофти се получи, че повечето ми приятели са към друг оператор, но "ни ме ибе". Много ми се налага да говоря с родата и се радвам, че съм на сметка с безплатни минути. Иначе нямаше да смогвам. Колкото до сметките ми... След рекордните за мен 203.48 се спрях. От 7 - 8 месеца се въртях все около 30 - 35 лв, но този месец се изпуснах и утре ще ходя да внеса малко кинти преди бащаткото да види сметката и да ми свети маслото.![]()
Две карти на сметка и една на ваучър, но тази последната не я използвам от известно време, защото три ми идвам малко в повече.
mindscan
на сметка съм...мн по-добре ми е така![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
на сметка,но имам лимит 50 лв. ,защото понякога прекалявам![]()
![]()
My life is music !![]()
![]()
сметка... и трябва да се спра щото правя по 40-50лв на месец
ooo na smetka...pozdrawi na mama i tate![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa