- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На сметка или с ваучер...? =]
на сметка съм![]()
+1000 безплатни минутиПървоначално написано от girls_aloud_
![]()
Повече от стотициПървоначално написано от DjBaloon
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Винаги съм била на ваучер и май ще си остана на такъв.
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
На сметка съм, от която само половината плащам аз, понеже е служебна карта. С 1000 минути, които за една седмица, максимум две и вече ги няма.
Честно казано понякога ми липсва времето, в което зареждах по 15 лв ваучер и можех да изкарам месец и повече с него.![]()
Цигане, внимавай с кого говориш. С толкова братовчеди е сигурно трудно.Първоначално написано от stefity
Не сметка съм, не мога да се оплача - харча достатъчно.
Гледам темата от много време и днес реших да я отворя да се разпиша и аз.![]()
За мен най-добрия вариант е да имаш някакви безплатни минути към еди си колко номера, или към цялата мрежа, на която си абонат.
На един ваучерс примерна цена на минута в разговор ти е да кажем средно 45ст., на сметка ти излиза средно 27ст. на минута.
Един ваучер от 10лв. ти идва средно около 15-18лв. на сметка.
Лично аз имам лимит от баща 15лв. абонаметната такса + още 5лв. време за разговори.+500тинте минути към 10номера.
Някой път надвиша лимита от баща ми да ажем с 1-2-3левчета.
Въпросът е сама да можеш да се ограничаваш, и ако имаш наложен контрол от родителско лице то той иска да види дали имаш някакви принципи и дали имаш уважение към това, което ти е казал да правиш. Естествено, понякога наистина много спешно се налага да се обадиш на някого.
Не си ли мислила за варианта да си на сметка и да си направиш САМА някакво лимитче и да си вземеш една карта на ваучер и с джобните пари да си събираш и да си купуваш ваучери. Така хем вашите ще са доволни от малката сметка, която правиш, а и ти сама за себе си ще се ограничаваш с ваучера, защото ще знаеш, че тия парички където ги имаш във ваучера са си лично твои и си се бъхтила 1-2-3-10-15 дена докато събереш я 5лв., 10лв за ваучер и т.н...
?
Еми дам... да ти кажа идейката е добра! Но не че и аз много сметка правя де... до 20 лева най-много, но просто ми се струват доста... и не искам да съм в тежест на нашите. А и сега като спрях работа, останах и без парички...карам с по 10лв на седмица.Първоначално написано от cherinka
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Не ми правиш впечетление с постоянните си нападки да знаеш... в началото беше интересно ама сега нещо се изтърка, не мислиш ли?Първоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()
![]()
Да ти сложим абонамента 15лв. +още 20лв. става 35лв.+ддс-то тва са ти 40лв.Първоначално написано от stefity
хм, е поне пак не прайш по 50 и кусур месечно, щото като ги гледам кви измекяри на нашата възраст правят такива сметки за едното "Ла-Ла" по телефона.. не е за коментар.
Ама виж сега.. ако нямаше интернет, тогава и 20лева може би нямаше да ти стигат.....
Ааа не не... аз си плащам чисто колкото говоря. 20 лева говоря, 20 лева ще платя. На Лууп съм и нямам такива неща като ддс и т.н.Първоначално написано от cherinka
А пък наистина, като се замисля ако нямах интернет, вече щеше още по-зле да е.
![]()
Ами аз преди..като ми купиха първия gsm бях на ваучер..все пак 4ти клас... и помня че 15лв. изхарчих заа 5 месеца![]()
![]()
![]()
обаче...като ми взеха един друг..нямаше и месец..и една циганка ми го открадна ии оттогава.. съм на сметка..не знам каква е причината...но както някой по-горе каза..глупаво е защото тия които са на ваучер...моля те звънни ми..що? ми на ваучер съм не мога да говоря..или пък дай да звънна на еди кой си..щот няам пари в картата..бее яя...чао...на сметка е най-добре
![]()
просто трябва да се усещаш навреме колко говорииш! :P
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Аз съм на сметка и определено за мен е по-добре.Била съм и на ваучер... В момента има много добри абонаментни планове-ниски месечни такси,безплатни минути и т.н. цените за минута също са по-ниски в повечето случай...Аве с няколко думи-дори излиза по-евтино,стига да имаш самоконтрол![]()
а и да добавя...понеже видях че cherinka каза че..има много които само си лафят по телефона с тоя и оня..имам съученичка дет беше напраила сметка 236.32лв. (как помня само..изумена съм) и да не говорим че това е на мобилния отделно на домашния.от на майка и телефона и от на баща и...аз даже се чудя как може да има такива дето не оценяват това какво правят родителите им за тях..обаче хора различни
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
На сметка съм, но гледам да се ограничавам, уж :ь Като бях на ваучер беше кофти.. тъкмо си взема и за ден, два всичко съм изприказвала. Сега ми спират от време на време телефона като не се плаща, но ми е много по-добре![]()
Madness is genius.
На сметка съм,въпреки ужаса който изпитвам,че ще направя голяма сметка![]()
![]()
Down On The Farm!!!
Нене.. просто цаката е да минеш и през това.Първоначално написано от buBblE..gUm
И аз имам немалко суми, които като ги събереш ще се получи някакво очудващо и фрапиращо число..
Децата нямат спирачки, бе ей![]()
От 10 месеца си карам на безплатните минути, където ми пращат всеки месец !!! Ама имам право да звъня само към Глобул с тях![]()
Скоро ще минавам на сметка !!!![]()
сметка...и аз определено имах някои поразяващи сметки но от тогава някак си се научих да се владея някак си![]()
но някак си ми е мн по-лесно да пиша смс отколкото да се обадя за 5 мин да говоря и всичко да е по-евтинонз що... шантава работа
![]()
(sun)