.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81

Re: С деколте на училище

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    ВЪпорсът ми е към момичетата. Ходите ли с деколтета на училище? И колко дълбоки. Аз по принцип обожавам да ходя с дълбоки деколтета, но на училище ми е много неудобно. Пак си ходя с деколтета де, но не чааак толкова дълбоки. Примерно имам един пуловер, който е с деколте, от което чак сутиена ми се вижда. Затова на даскало го нося с риза отдолу .. Понякога слагам отдолу поло или боди ... А вие?
    Ми ходя на даскало, но виждам какво толкова има, че да не ходя. Аз не мога да понясям поло или нещо по врата, защото ме задушава. Ходя си и с деколте и без,... не се впечатлявам много, важното да ми е удобно и да мога да дишам в дрехата си така да се каже...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не смея, кофти директорка.

Животът е адът описан в Библията!

обичам блузи с деколтета, но не чак и сутиена да ми се вижда.На училище дори и да ходя с блуза с деколте, винаги си го подръпвам !!!

Град
    Your mom's bed.
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    ние сме с униформи и няма как..но ако не бяхме разбирасе че щях да хода с дълбоко искам да ми се виижда всичкоо всичко
    Ти си много тъпа, честно Каза го веднъж, някой там ти каза колко си тъпа и ся пак го казваш. Внимание ли искаш ..
    Тя иска и го получава ... и то постоянно ...
    Let me be the love that comes form the sun
    Let me be your rainbow rising on
    Every single rase out of space
    Will Shine on, shine on!

Рони <3

Цитирай Първоначално написано от got2b
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    ние сме с униформи и няма как..но ако не бяхме разбирасе че щях да хода с дълбоко искам да ми се виижда всичкоо всичко
    Ти си много тъпа, честно Каза го веднъж, някой там ти каза колко си тъпа и ся пак го казваш. Внимание ли искаш ..
    Тя иска и го получава ... и то постоянно ...
    ee da de ma nekvo kompleksarsko mi se struva... zadrastena e...

Мене мн ме е срам да ида с деколте на училище и един път бях отишла с един потник с голямо деколте и с горнище върху него и от драм въобще не откопчах горнището .А и не мисля, че е правилно да си показвам циците в училище-все пак съм на училище, а не на кафе или дискотека!Има една от моя калс, която е малко дебела и има ОГРОМНИ цици и даже и зимата идва с голямо деколте и и се виждатт секи божи ден овисналите цици и е ужаснооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си