.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

усеща ли се като е без презерватив?

Аз понеже съм девствена не зная усеща ли се презерватива или не не знам какво е чувството с и без .И ме е страх че при първия пър той д акажем няма да сложи презерватие.А е някак глупаво да питаш ъъъ презерватие?...разваля мига...и по принцип как да покажа на момчето,че искам презерватив?
    No Fear!

Ами той ако е достатъчно отговорен ще си сложи сам..а ако не му казваш-няма нищо неудобно става въпрос за здравето ви все пак..И за всеки случай си купи презервативи да имаш в себе с,в случай че той не се е "сетил"..Айде и успех дано да е внимателен

Изобщо не разваля момента, спокойно. Попитай си го смело.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

dam.. ako go iztarvi6 po vreme na natiskankata 'ama prezarvativ nali6te polzvame' tova ve4e e tapo. pogovori s nego i my kaji 4e iska6 da go napravi6 s kondom. moje i ti da si nosi6 za da si ima6 stiga da ne te e sram da si kypi6.
    i da yse6ta se kato e bez prezervativ.po gotino e no i po opasno. sled vreme 6te go razbere6.

Защо пък да е тъпо да го кажеш докато се натискате.. винаги можеш да го кажеш по мил и секси начин, така че да не развали удоволствието. Аз какви ли не неща съм говорила по време на секс, та това ли ще смути някого.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от remember_me
    dam.. ako go iztarvi6 po vreme na natiskankata 'ama prezarvativ nali6te polzvame' tova ve4e e tapo. pogovori s nego i my kaji 4e iska6 da go napravi6 s kondom. moje i ti da si nosi6 za da si ima6 stiga da ne te e sram da si kypi6.
    i da yse6ta se kato e bez prezervativ.po gotino e no i po opasno. sled vreme 6te go razbere6.
    То не е срамно да си купиш презервативи,даже показва че се пазите.

Град
    in my world!
    ми да ти кажа то няма нужда да си питаш,той ако не иска да разваля момента сам ще си го сложи докато се натискате малко....и няма нищо да разваляте(тея които са го правели тря се сетят за какво говоря,че така го обесних)
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

защо пък да е тъпо да поискаш да си сложи презерватив,ако той сам не се сети ... стига да подходиш по правилния начин ...
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Защо да е тъпо ? Няма нищо срамно в това, че искаш да се пазите. Става дума и за теб, и за него, защото правенето на секс без предпазни средства може да причини не само бременност, но и болести предавани по полов път. Така че ако сам не се сети (което ме съмнява, наистина казват, че без презерватив е по0яко, но мисля че са малко момчетата, които са готови да рискуват) го помоли.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Голям фен
    Или направо си му го сложи ти

Мега фен Аватара на mynichka
    кажи му го от рано ..още преди да сте почнали да се натискате
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Изобщо не разваля момента, спокойно. Попитай си го смело.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Няма от какво да се срамуваш,че искаш да се предпазиш.Попитай го,а тои ако е достатъчно отговорен ще си сложи ... и да усеща се дали е с презерватив
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

Ако той не се е сетил сам да ползва презерватив да те пази, чудя ти се с какъв акъл ще си лягаш с тоя човек. Явно е, че гледа само своя кеф. Същото, ако все пак случайно му е избегнало от ума, ти му предложиш, а той се нацупи...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ох.. преди самия акт си му кажи, че държиш да го правите с презерватив .. Мамка му, като толкова се притесняваш даже да говорите за това къде си тръгнала да правиш секс с това момче?!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Фен
    Град
    Petrich
    Секса с презерватив няма нищо общо с секса без презерватив.
    Усеща се да но след като си девствена незнам как ще усетиш.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    plqska6 se po glavata i kazva6: ma ti slogi li si prezervativa mai go zabraihme q sa obratno vednaga hodom mar6

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    plqska6 se po glavata i kazva6: ma ti slogi li si prezervativa mai go zabraihme q sa obratno vednaga hodom mar6

А по темата найстина се усеща ... разликата поне при мен е огромна
    Аммм за презерватива намекни му леко и тактично ...
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Град
    Wonderland
    За мен сексът с кондом е непълноценен и неприятен.

Абе вие луди ли сте бе?!?!?! Сексът с презерватив за под 18 годишните и за Циганите трябва да е задължителен

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Тогава му кажи предварително.По-приятно е 'без', но не забравяй рисковете - болести, бременност

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Тогава му кажи предварително.По-приятно е 'без', но не забравяй рисковете - болести, бременност
    М да

Град
    В сърцата на хората.
    Предпочитам по малкия кеф, отколкото големите проблеми къде може да станат!

Re: усеща ли се като е без презерватив?

Цитирай Първоначално написано от likeiloveu
    Аз понеже съм девствена не зная усеща ли се презерватива или не не знам какво е чувството с и без .И ме е страх че при първия пър той д акажем няма да сложи презерватие.А е някак глупаво да питаш ъъъ презерватие?...разваля мига...и по принцип как да покажа на момчето,че искам презерватив?
    може да е неловко но спестява куп проблеми... така че ако той ти се направи на интересен си тръгни!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си