- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- усеща ли се като е без презерватив?
Аз понеже съм девствена не зная усеща ли се презерватива или не не знам какво е чувството с и без .И ме е страх че при първия пър той д акажем няма да сложи презерватие.А е някак глупаво да питаш ъъъ презерватие?...разваля мига...и по принцип как да покажа на момчето,че искам презерватив?
No Fear!
Ами той ако е достатъчно отговорен ще си сложи сам..а ако не му казваш-няма нищо неудобно става въпрос за здравето ви все пак..И за всеки случай си купи презервативи да имаш в себе с,в случай че той не се е "сетил"..Айде и успех дано да е внимателен
dam.. ako go iztarvi6 po vreme na natiskankata 'ama prezarvativ nali6te polzvame' tova ve4e e tapo. pogovori s nego i my kaji 4e iska6 da go napravi6 s kondom. moje i ti da si nosi6 za da si ima6 stiga da ne te e sram da si kypi6.
i da yse6ta se kato e bez prezervativ.po gotino e no i po opasno. sled vreme 6te go razbere6.
Защо пък да е тъпо да го кажеш докато се натискате.. винаги можеш да го кажеш по мил и секси начин, така че да не развали удоволствието. Аз какви ли не неща съм говорила по време на секс, та това ли ще смути някого.
То не е срамно да си купиш презервативи,даже показва че се пазите.Първоначално написано от remember_me
ми да ти кажа то няма нужда да си питаш,той ако не иска да разваля момента сам ще си го сложи докато се натискате малко....и няма нищо да разваляте(тея които са го правели тря се сетят за какво говоря,че така го обесних)![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
защо пък да е тъпо да поискаш да си сложи презерватив,ако той сам не се сети ... стига да подходиш по правилния начин ...![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
Защо да е тъпо ? Няма нищо срамно в това, че искаш да се пазите. Става дума и за теб, и за него, защото правенето на секс без предпазни средства може да причини не само бременност, но и болести предавани по полов път. Така че ако сам не се сети (което ме съмнява, наистина казват, че без презерватив е по0яко, но мисля че са малко момчетата, които са готови да рискуват) го помоли.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Или направо си му го сложи ти![]()
кажи му го от рано ..още преди да сте почнали да се натискате
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от varnen4e
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Няма от какво да се срамуваш,че искаш да се предпазиш.Попитай го,а тои ако е достатъчно отговорен ще си сложи ... и да усеща се дали е с презерватив
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Ако той не се е сетил сам да ползва презерватив да те пази, чудя ти се с какъв акъл ще си лягаш с тоя човек. Явно е, че гледа само своя кеф.Същото, ако все пак случайно му е избегнало от ума, ти му предложиш, а той се нацупи...
Ох.. преди самия акт си му кажи, че държиш да го правите с презерватив .. Мамка му, като толкова се притесняваш даже да говорите за това къде си тръгнала да правиш секс с това момче?!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Секса с презерватив няма нищо общо с секса без презерватив.
Усеща се да но след като си девствена незнам как ще усетиш.
![]()
секс само с презерватив-за да няма проблеми
![]()
![]()
plqska6 se po glavata i kazva6: ma ti slogi li si prezervativa mai go zabraihme q sa obratno vednaga hodom mar6
Първоначално написано от therichbitch
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А по темата найстина се усеща ... разликата поне при мен е огромна![]()
Аммм за презерватива намекни му леко и тактично ...
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
За мен сексът с кондом е непълноценен и неприятен.
Абе вие луди ли сте бе?!?!?! Сексът с презерватив за под 18 годишните и за Циганите трябва да е задължителен![]()
![]()
![]()
Тогава му кажи предварително.По-приятно е 'без', но не забравяй рисковете - болести, бременност![]()
М даПървоначално написано от DevilWish
Предпочитам по малкия кеф, отколкото големите проблеми къде може да станат!
може да е неловко но спестява куп проблеми... така че ако той ти се направи на интересен си тръгни!!Първоначално написано от likeiloveu