.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    takaa..d1lgo 4et0x i vidqh 4ee vs16tnost nikoi ne e sp0delil kvo stava s texnite i ako nqk0i ima oplakvaniq ili p1k se razbirat .. bi trqbvalo da sp0deli

taa..za men..az se razbiram s m0qta maika.da,opredeleno.sega s1m na 13 i naistina predi 2 godini ne6tata bqha mn razli4ni.yjasno q mrazeh .. abee v1ob6te ne se ponasqhme.edin den tq zapo4na malko po malko da mi razkazva za ejednevieto sii,problemi v semeistvoto [to4no v moeto te sa v izli61k] ii taka se sblijihme..sled tova az s16to se pootpysnah i zapo4nah da spodelqm s neq...za problem1t s mom4etata..da i tova go ima6e ..maika mi kaza-citiram 'nem0ga da ti kaja kakva da ti e k0mpaniqta.az moga prosto da ti dam s1vet,no nqma smis1l sled vreme horata v celiq grad da govorqt zad g1rba ti kakva si,i kakva ne si!'..sled tezi dymi vse edno nqk0i mi zalepi adski 6amar..po4yvstvah se yjasno,no to4no tva 4yvtsvo me nakara da spra s tezi glyp0sti!dobre 6te e ako i ti pr0bva6..vse pak nqma kakvo da izgybi6 prosto kato opita6 ..kolkoto do y4eneto tyk nem0ga da ti dam s1vet ot li4en opit za6toto az po princip si y4a i bez maika da mi kazva..no s takiva podar14eta ot roda naa 'karta pamet' ala balaa..mislq 4e ne e na4in1t.moje bi rp0sto q nakarai da se sravni s nqk0i po taka 'y4eni' deca ot klasa i,za da vidi kolko pove4e 6te moje da postigne.ako p1k problema e v p0digravkite na neinite priqtel4eta..tova izob6to da ne q trevoji..moje da kaje 4e q boli stomah i vmesto da izleze 6te napi6e pone doma6nite nab1rzo ilii ne6to drygo..na sledva6tiqt den vsi4ki 6te se 4ydqt kak taka e yspqla mn e gotino az taka pravq..i nqmam problemi ot roda na 'ti si sp t1pa zyb1rka' ili 'maxai se we glei kva si pr0sta dvoikadjiika' trqbva da se s14etava polezno s priqtno..kakto sa kazali horata.ne pr0pyskam da izlqza s priqteli no p1k predi tova namiram vreme i za malko zyBkane ;]]..
    Нямам приятели .. имам само познатии !! ~

много просто сядате и правиш така, че да те приеме за равен, но все пак да знае че в определен момент си оставаш шефа :P показваш и че може да ти каже всичко без да и се развикаш и така нататък дано си разбрала какво искам да ти кажа. Успех

Виж сега, то не винаги е до родителя. Който си има акъл, си има, който не - трябва да му се "налива" (ако мога така да се изразя).
    Моята майка не направи грешката да ме спира и се оправям сама. Нито съм пропаднала, нито съм се проебала с различни момчета, нито се друсам и т.н.. Напротив - имам сериозен приятел, който тя напълно одобрява и разчита на него да ме пази и да не ме наранява.
    Може да поговориш с нея, без да и се караш и дори да не я разбираш - се направи че го правиш.
    Говори с нея за секс, алкохол, момчета и тем подобни. Научи я да общува с теб, като с приятелка, това най - добре ще и се отрази и ще ти споделя всичко. УСПЕХ!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    боя изгражда
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ех, поредната тема ебавка.

Град
    Русе
    виж сега от както се помня моята майка се дуржи с мен като с възрастен човек и рядко ми се кара... не е номера да я накжеш да я набиеш или нещо такова, опитай се да я накараш да разбере сама да осузнае че трябва да учи и да се поправи. като я поощряваш... не е лошо обаче ще учи само когато иска нещо. "мамо искам телефонче колко шестици да изкарам?" изкава шестиците получава телефончето и спира да учи.... и наистина акло говориш с нея за секс момчета алкохол и всичко кеото я вълнува на тази възраст ще спечелиш доверието й. моята майка от малак ми говори простотии и ми обяснява какво значат... чувствам се много свободна с нея и ми е приятно да си говорим. мога да кажа смело че ми е една от най-добрите приятелки. опитай се да го постигнеш. не бъди от онези майки дето казват "като пораснеш ще разбереш" така само ще я птдалечиш. разбирам те че не искаш да бъдеш досадната майка но не е начина да й даваш пълна свобода. спомни си когато ти си била на 11 как се е държала майка ти с теб харесвало ли ти е и ако не е как си искала да бъде. нядавам се да помогне. успех!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ако си майка щеше сама да намериш решение,а не да искаш съвети от тийнейджъри

Някъде беше писала, че искаш да е щастлива ?!
    Заведи я на диско, дай я на някой ''батко'' с щръкнала коса да я пооправи, купи и шише водка/бира и я слагай да си ляга, като не забравиш да пуснеш малко телевизия на детето след 00:00 обаче Ай...ти ще си майка мечтаа

Ай престанете с тея теми ебавки бе, бахти дечора

Град
    Велико Търново
    охоо темата не стига ,че е ебавка ама има и хора дето вече дават съвети Моята майка сигурно незнае за съществуването на този сайт +това даже не и остава време за компютърни развлечения,камули някоя майка да почне да пише в сайт за тинейджъри...
    абе ква е таз тема -улелия
    Руса кукличка

Супер фен
    trqbva da q stegne6malko...jalko samo 4e hva6ta6 posledniq vlak,tazi vazrast e nai-trudna za prevazpitavane...da si mislila na vreme kATO E BILA NA 5-6
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

че и в секс-форума я пуснала деба...

angelcheeee_93 не бъди толкова ограничена, моля те (не се обиждай, нямам намерение да си налагам мнението) ... моята майка пък редовно си сяда на компютъра и чати, така че не виждам защо някоя майка да не попита хора на възрастта горе - долу на дъщеря и, да разбере как точно да се държи с нея, за да не я обиди и така нататък.

Sw3eTy ПРАВА СИ! Не трябва да се държите като учители с децата си, а като с приятели, които имат право да знаят какво се случва с личния живот на децата си!
    mishaaa - това съм аз, но обърках регистрацията
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Фен
    Град
    Пловдив
    Накарай я да ти има доверие.Покажи й че всичко може да ти споделя без да се срамува, най-важното бъди и "приятелка".Карай й се но не прекалявай защото втори път няма да се престраши да ти сподели.Научи се да и бъдеш приятелка,разбирай я.
    Аз съм момче(17г) и се разбирам идеално с майка ми и си споделям всичко(е почти всичко ) .Ключа към разбирателството е доверието,кажи и че и ти си минала по същия път и знаеш какво е.Убеди я.Успех

Започни да говориш с нея по този вапрос или ако не варвят нещата я затвори в стаята ,давай и савети нещо такова разбираш ли (струва ми се че си я изпуснала)нещо от тоя род!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си