- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос при анален секс.
Аз от скоро правя анален секс- 2-3 пъти съм правила и искам да попитам момичетата дали не се притесняват като го правят.. в смисъл, че може да стане някой фал или да замирише.. не знам.. аз лично поддържам добра хигиена. Мисля днес да купя някакъв лубрикант и такам, но все пак ми е малко притеснено...
незнам ..![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Така... то всичкото хубаво ама, Авторке, на тази тема... обясни ми само това: как може отдолу на профила ти да пише че си с някакво момче от 21 дена, а вече сте правили анален секс 2-3 пъти...?? Струва ми се, че доста сте избързали с правенето на деца![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Правя си клизма и няма какво да го мисля![]()
![]()
Робинята на Quench
па и на гомня да паха - все буам у гъзо й
www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.
Правиш анален секс без лубрикант? Как става тая работа?
Иначе по темата - никога не съм си правила клизма и въпреки това никога не е имало никакъв гаф. Въобще не се притеснявам.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
razstursi se iz google i 6te razberesh ili ako ti e po-lesno i ot tursa4kata na foruma,taq tema e obsujdana dosta puti,nqma kak da ne namerish material.Първоначално написано от varnen4e
hah toq analen sex.ne sum go praila i v blizko nastoq6te nqmam takova namerenie i se produljava da mi se struva protiven.samo na men li ne mi dopada ideqta da hodq po lesno so toaletna ot normalnoto![]()
nz seki si zn ko prai
Ами става без лубрикант с малко помощ и от моя страна,тоест не седя като дърво а също при самото проникване се нагласям за да е по лесно.А по темата...ми доста си ме пере шубето,защото ми се е случвало да се наакам и не е приятно.клизмата е решение ,но кажете ми ,когато всичко е спонтанно,ще му кажеш "Чакай да си направя клизма ли?"Първоначално написано от Janeta_
Ми не, просто няма да правите анален секс, ами ще си се чукате нормално, когато е спонтанно. Бахти, толкова ли е сложно да се сетите, бе, хора?Първоначално написано от Misha_91
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
Ами Миша,аз съм съгласенс тебе ,че може и без лубрикант.За тва ,че са ти пръснали задника и си се насрала пак те оправдавам,защото в тоя случай вина има момчето.Направила си го спонтанно,все пък възбудтата си е като наркотик и той е знаел ,че не си подготвена .Обаче ако си имала разтройство като оная моята съученичка дето не ми акза и омаза положението не мога д ате оправдая.Първоначално написано от Valkyrie
Аз досега съм нямала гафове ,въпреки че само анален секс правя.
Ако нямаш физическата готовност да правиш анален секс, просто му казваш и не го правите![]()