- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг на нокътя...много важно!!!
Много искам да си направя пиърсинг на нокътя но не знам как става-в салон ли се прави или с някакъв специален инструмент. Също така колко струва и всякаква информация която знаете.както и колко време издържа
ще ви бъда много благодана
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Твоя,негова... своя?!
Една позната си го правеше сама, но трябва да ти е достатъчно дълъг нокътя.
Направи добро- яж л***о !
![]()
![]()
wtf ....
Как колко издържадокато си счупиш нокътя.
Една приятелка имаше, ама сестра и я беше правила... иначе по салони незнам колко ще е ама едва ли ще е много![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
инструмента беше показан в една тема в този форум , но не помня името ... мисля , иначе беше в ноктопластика показан![]()
пробвай с пергел![]()
Fighting for nothing is what you're born for.
Колко издържа ли??? Ами, докато си счупиш нокътя...![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
ами гледах ведъж някъде в форума .. имаше нещо такова ама това е супер лефтерна работа за мене !!! :P
Аз преди си бях направила ама си го направих вкъщи не съм ходила в салон :P
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
а как си го правите в домашни условия, с какво се дуп4и нокътя? и откъде може да се вземат висулки някакви по зарибени
Твоя,негова... своя?!
Тая тема ме убеди даа си пусна нокътя да расте![]()
Моята позната, нагряваше кърфица и си правеше дупчиците. За висулките не знам
Направи добро- яж л***о !
tva ne go bqh 4uvala![]()
![]()
![]()
В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....
Страшно е!Бих си направила, но все ме е страх, че ще се нацепи или ще се счупи .. не тежи ли все пак тази обичка![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Пробиеш ли си го нокътя - ясно е после се скапва.В смисъл ,че пробиеш ли се после трябва да го режеш нокътя ако се счупи и т.н. Тва за глупости за салоните,всеки може в къщи да си го направи. Аз си го дупча със игла от спринцовка - става най-бързо . Забиваш иглата и за секунди е готово ..обеца можеш да си купиш от доста магазини,или пък от някоя гривна или нещо друго можеш да си свалиш с висулката![]()
Ами аз си го пробивах със същото нещо, то се продаваше заедно с вислулкитеПървоначално написано от Kisses{P}
![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Абе хора кво ви става ... супер циганско е тва на нокътЯ![]()
![]()
![]()
П.С. В множествено чило нокЯти ли казвате ?![]()
една френд има мн яко стои ама тфа е постоянно доддържане няма да имате време просто :P а и без тфа мн тряя се внимава да не го озшибаш* някаде и тиогава да питаш"ОЬ Де Ми е нОкЪтЯ"![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
а октъде може да се вземе тази специална игла тъй като ме е страх със някакви пергели спринцовки и т.н.
Твоя,негова... своя?!
о нз ама пробвай със спринцовка(ама на малка част и ако ти хареса давай по-навътре)...Първоначално написано от College_Аgel
Аз май ще пробвам със спринцовка
![]()
о нз ама пробвай със спринцовка(ама на малка част и ако ти хареса давай по-навътре)...Първоначално написано от College_Аgel
Аз май ще пробвам със спринцовка
![]()
Някой може ли да ми обясни какво представлява този пиърсинг.. за първи път чувам. Може и пик ако намерите..![]()