- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг на нокътя...много важно!!!
sweetcupcake, има снимки на предната страница..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ами мерси многоще се опитмам със спринцовка но все пак ако някой знае откъде мога да си закупя този специален инструмент да пише
а като го направя ще ка4а снимки :P
Твоя,негова... своя?!
това на снимка ми изглежда...ненормално,което в моя свят значи яко
но не бих си го направила..иначе съм виждала и на живо..![]()
in defense of our dreams...
Ама че тъпо!Ами ако ти се закача в блузите като се обличаш или го дръпнеш без да искаш, ако ти се заплете в косата...? Това е пълна простотия за мен!
Само си разваляте ноктите с такива глупости.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
а не смяташ ли 4е всеки си решава?! темата не е какво мислиш за пиърцинг на ноктите а за това да обнемим информация как се правиПървоначално написано от BrokenInnocence
![]()
Твоя,негова... своя?!
Колко грозно!Но всеки си има вкус!
da i az za purvi put 4uvam tfa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She is everything and more
The solemn hypnotic
My dahlia, bathed in possession
She is home to me
I get nervous, preversed
When I see her, it's worse
But the stress is astounding
It's now or never
She's coming home (Forever)
абе човек ти за членуване не си ли учила.Има такива думи,дето не се членуват с ът а с ят.И ти бъркаш в случая,но като не си сиг поне не се подигравай на другитеПървоначално написано от Just_say_no
x
аь ус ефь пьтнсше
хах и аз съм си правела когато имах нокти,сега вече нямамс една кука ли кво беше не си спомням
и да яко стои ама докато свикнеш щото то навсякъде се закачаше
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
таааккаа първо направих си ве4ес пергел4е
а за тези които си дават мнението ами не ви е искано! мога да кажа 4е не се зака4а единствено като пиша на клавиатура го махам. а този който спомена кашкавлени ръце, пак казвам от никого позволение не искам и като имате мение си направете тема "какво мислите за пиърсинг на ноктите" и си коментирайте наволя
![]()
Твоя,негова... своя?!
Може ли снимчица.Първоначално написано от College_Аgel
![]()
cherry*kiss
И аз така мисля!Първоначално написано от Just_say_no
Момичето пита как е мн. число, а ти говориш за членуване...Първоначално написано от Dundy
Нокът - ед.число
Нокътят - членувано
Нокти - мн.число
И аз искам снимкаПървоначално написано от cherry*kiss
![]()
Мхм, на същото мнение съм. Как не си го закачате по дрехите, по косата? Не ви ли пречи да пишете на клавиатурата например? (То предполагам, че ако пишете с дясната ръка ще си сложите на нокъта на лявата, ама нали на клавиатура се пише с двете ръце...)Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
И аз искамПървоначално написано от lia_k
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
чакаме снимка... : )
Може и аз да си направя...
ami moge6 i sama da si go naprai6 ne e trudno ama ako ima6 zdravi nokti 6tot ina4e 6te ti stane nqkvo mn 6ibano ako izob6to uspee6 da gi naprai6 de
az naprimer imam mn meki nokti i nqma da stane,ina4e e mn qka ideq oba4e imah edna priqtelka koqto si napravi takova ne6to ama noktite i bqha mnogo zdravi i posle ne6to tam se razbrica i trqbva6e da si go pravi vtori put i ponege i bqha mnogo tvurdi i taka gadno se s4upi 4e.....
zatva po dobre nakarai nqkogo koito razbira pove4e ot tiq ne6ta
http://prikachi.com/images.php?files/413951p.png eto zapovqdaite snimchicata! ne e s hubavo kachestvo a i visulkata posle q mahnah
a za tezi koito pitat ne prechi li ami ne znam no zavisi ot visulkata i ako nqma nqkakvi ostri rubove ne se zakacha po drehitea za klaviatura tui kato posle moq beshe edin dulug dulug piercing i si go svalqh chisto i prosto! no tui kato igraq mnogo basketball i gi izpochupih no porastnat li pak si pravq! :P
Твоя,негова... своя?!
x
аь ус ефь пьтнсше
Тва е тъпои не ви ли пречат тия висулки като правите нещо с ръцете?
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Преди години си бях слагала една малка халкичка на нокътя. Пробих си го вкъщи с игла (без да я нарявам), обаче си закачих обичката в една блуза и ми се счупи нокътя. Иначе по салоните ги правят. И инстримента е нещо като малка тънка и заострена бургия ( нз как да го кажа книжовно) .. та с тва се пробива, то се върти и прави дупка..
Дано ме разбрахте![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...