- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много хелп моля.ъъъъ спешно ми е
Начи кат отидохме нали с...начи съм мноо притеснителен и такоз ми пречи.Отиам аз и ъъъ кат ми го такоа и немоа се здаржа и нали е такоа едно гадно и туй не ми вика нищо и аз отиам нали и туй такоз ми вика "Еиии оу ко праиш ти бре" и аз нали отиам и викам че такоа и нема проблеми ама тя пак аз и викам СПРИ МАА тя НЕ...и нали аз не искам ама требва и спешно ама тя пак не и нема ко да праим и отиам аз у ония с един чувал и нали тоз е некъв такъв и уж нема ама имааа и нали аз се такоах и отиох при нея и си такоах такоата и таа па таа па ми вика нали че съм еди къв си и нали тя ме такоа ама аз не и нема ко се прави и отиох аз и нали големото пречи и реших да го изтакоам и нали такоах такоах и нема.Хора моля ви се кайете как се опраи такоата![]()
ти малоумен ли са та пишеш такакретен
Ти ебаваш ли се???
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Защо питаш, като знаеш отговора, darling !?Първоначално написано от DeepWithin
Equality For All !
Баси, обаче го прочетох целото до края
По темата:
Таковай си такова у таковата или с други думи заври си го отзад![]()
ами нали като отиох да каа се ама са нали се изтакоах и нема ко да праим и вече нема се и не се ебавам шото тва е едно такоа което се такота и нема начинПървоначално написано от DeepWithin
+1Първоначално написано от sScream
![]()
Първоначално написано от mad123
Научи се да пишеш, защото аз обсолютно нищо не разбрах, все пак не вярвам вашите да не те пускат на училище.
На колко години си, ако не е тайна?
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Начи не е туй такоа нали като отиам там един има едно такоа и с туй такоз ме такова и абе гадна работа такаа.Ами попринцип на ъъъ 17 ама туй такоз нещо не такоаПървоначално написано от DeepWithin
Яко тъпо парче си бреее![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Не е вярно баси пича е !!!![]()
![]()
Я братле опиши случая по-подробно за да можеме да ти помогнеме по-задълбочено
![]()
![]()
![]()
Хади всички да го изтакоаме и да стане едно такоа, че той да се такоа цял живот, че е пуснал такаа тема.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Първоначално написано от -4arovnata-
+1![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
От цялата работа разбрах, че си на 17 години.Явно аз нещо съм бавноразвиваща.Първоначално написано от mad123
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Начи аз отиам да такоам такоз и начи се разтакоах направо и такоа ония с големото туй ми се разтакоа че съм се такоал напразно и начи туй такоа ми се сговняса и се разтакоах че съм тъкав и се такоах в един чувал.Ама начи такоата е туй с големото такоз и нали се такоам в чувала и таковата се изтаковах напразно и начи кат се изрезах ме разтакоаха из гората.И начи аз отиам у тях да се такоам с една сиамка и онуй с големото ме удари и се разтакоах и бой бой бой и сички се такоахме и се махнах ко толко немоете ме такоате ?Първоначално написано от sScream
![]()
А може ли да го опишеш без да използваш думата ''такоа''
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
еми ше се опитам да се такоам ама незнам шото ви разказах че съм мноо такъв и кат те разтаковаам и немога да спра тва туй такоз....ами такоа не мога май да спра да такоам шото такоа май съм такъв и се таковамПървоначално написано от DeepWithin
Първоначално написано от mad123
PERKELE!!!
Ти май не слушаш?
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Е, добре ти определено си човек без работа :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е нее аз такоам мноо ама кат се разтакоам туй такоз ме разтакоаПървоначално написано от sScream
![]()
ааватара ти според е доста подходящ за случая![]()
A такоа шети кажа само че такоата е много такоа и единственото което може да те такоа е да се такоаш у такоата,иначе такоата е много вероятно да се такоа...не такоаш ли?![]()
Най-добрата част от живота на човек са неговите малко, незапомнени постъпки, извършени с доброта и любов.
Първоначално написано от DeepWithin
++++10000![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()