.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    СоФиЯ

Спешно!Трябва ми съчинение за утре

Хора PLS помогнете колкото и смешно да звучи ... трябва ми съчинение по английски език на тема : The perfect room ... прото нз какво точно да напиша ... ако някой се захване да постне едно тук ще съм му много благодарна
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Лщбимата стая в дома ти или изобщо?
    68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.

Ако е за дома - опиши любимата си стая (своята, на родителите, тоалетната ), ако е изобщо ,помисли си каква е твоята идея за перфектна стая и кажи за какво да пишем (или най-добре ти се опитай, защото няма да го научиш английския така).
    68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.

Град
    СоФиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Funky_Jazzist
    Лщбимата стая в дома ти или изобщо?
    ми просто стая на мечтите .... =]
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Град
    СоФиЯ
    но моите мечтииии .... ми нз .... просто мозъка ми е зациклил и ... =] просто нз кво да пиша

Град
    СоФиЯ
    ОУУУУ извинявам се .... можете да заключите темата ... пуснала съм я на погрешното място без да искам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си