.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: "Arenabg.com"

Hybrid View

"Arenabg.com"

Добър ден. Искам да попитам какво означава това съобщение: "Error:
    You're not authorized to download. Sorry..." ? Излиза, когато се опитам да сваля даден торент от сайта.. Не успях и да си направя нов акаунт.. Възможно ли е да са ме баннали и ако е така , има ли друг начин да се регистрирам отново? Благодаря предварително.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Е, щом се съмнявам от бан, ти как мислиш? Не бях влизала от доста време, мислех, че има проблем с бисквитките, но не мога да се логна... Пробвах да направя нов акаунт, но пак не се логвам... и писмо на мейла не получих.. А ми излиза онова съобщение като искам да сваля торент.. може би са ме баннали или изтрили акаунта.. нз идеи?(:
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

Град
    Шумен

Re: "Arenabg.com"

Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    "Error:
    You're not authorized to download. Sorry..." ?
    Това се появява когато нямаш регистрациа в сайта.

Интересно... Аз имам регистрация, която е отдавна, но почти не съм я ползвала... За пръв път ми се случва това.. и помислих, че са ме баннали или изтрили акаунта, поради неползване Но не ще да ме логне, не приема новите ми регистрации, не знам какво да правя...? Има ли някакъв начин..промяна на IP adress, Proxy, нещо бях чела, но не съм мн запозната...

Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    http://bgproxy.com/bg/
    Ееее, мерси мн пич, златен си! Най - накрая успя (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си