- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- майка ми каза да умра..
Днес сутринта съвсем спокойно си спя.. и майка влиза в стаята ми с гръм и трясък да ми се кара за някви абсолютно безсмислени неща.. След училище аз се прибирам и тя ми отваря вратата,поглежда ме и казва:"Здравей поне няма ли?" Аз и отговорих: "Не няма..мислиш ли че заслужаваш.." След което отново почна скандал и попринцип ме заплашава с компютъра че ще ми го вземе и тем подобни.. и каза "днес няма да играеш АКО ЩЕШ УМРИ".. след което аз се разплаках.. незнам вече кво да правя.. нормално ли е според вас?плс дайте някви съвети кво да правя... не че мога да направя нещо . . .
Попитай я къде си сгафила и се опитай да оправиш нещата-една майка никога не би казала подобно нещо на детето си,освен ако не е истеричка,луда..или ако детето й не я е изкарало извън релси вършейки/невършейки нещо
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
пубертет + криза на средната възраст = идилия
* - Историята ти е недостоверна/непълна, премълчаваш нещо много важно, което я е изкарало от релси.Първоначално написано от zaichence_ghp
** - Правиш нещата още по-зле, като й се репчиш. Това показва, ЧЕ НЕ ИСКАШ ДА СИ ПОМОГНЕШ В РЕШАВАНЕТО НА ПРОБЛЕМА.
*** - Явно сте си казали преди това "много други работи" , докато се стигне дотам...
Equality For All !
em az kfo da ti kaja vka6ti e ne6ty opdobno za vsqko ne6ty me uprekvat ama ve4e svikah i ne obra6tam vnimanie i te sviknaha 4e ne mi puka i ve4e ne go praqt 6tot znaqt 4e nqma smisal zapla6vaha me skompa sprqha mi neta vidqha 4e nqma rezultat i...Първоначално написано от zaichence_ghp
![]()
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
Първоначално написано от Геша
Направо и скри топката![]()
![]()
офф тфа за топката е мн тъпо честно .. и всичко ви го казвам на кратко не си измислям нито скривам нещо кой знае кво !
Без лични нападки моляПървоначално написано от zaichence_ghp
![]()
![]()
+1Първоначално написано от be_true
Другото - майка ти има нужда от психолог.
накарай леля ти или чичо ти, или някой близък твой възрастен и на нея да поговори с нея по този проблем
Ти едва ли ще постигнеш ефект.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Хора драматизирате прекалено много.. квото и да е казала жената е щото е била ядосана..кви психолози кви глупости..най обикновенна караница между дете пубер и майка..
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Тя се е ядосила за нещо,което не е свързано с теб и си го е изкарала на тебспокс случва се на всеки
![]()
Izraza "ako shtesh umri" vuobshte ne znachi "umra,ma kuchko",a-"taka she bude,vuobshte ne mi puka".Aide,molq,ne preobrazuvaite dumite na roditelite si,che mojete taka i v zatvora da gi vkarate,egati.
P.P.Otnosno murmoreneto na maika ti-mulchi si tam,tq she vika,she krqka i she i' mine. Kato vidi,che ne reagirash,navqrno she i' stane guzno i she ti se izvini. Prosto e nervna. Pogovorete si za problemite i',moje da i' olekne.
ще ти кажа къде да търсиш поръчкови убийциПървоначално написано от zaichence_ghp
![]()
[феШЪн sTАЙL]
Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш![]()
![]()
Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
внимавай с мене манец
на мен ми го казват ежедневно...всякакви хора
Пфф, завърташ контекста и го интерпретираш по тъп/угоден за теб/ начин...
Друг въпрос е, че трябва да уважаваш родителите си.Едва ли ще ти се схванат лицевите мускули ако поздравиш като се прибираш вкъщи...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Поговори с нея,опитай се да се разберете,а до колокото това,че ти е казала да ''умреш'',не мисли,че наистина го иска или мисли,просто е била афектирана и ядосана от думите,че според теб не заслужава да и кажеш ''здравей''.Пък и според мен ти е казала това,но според значи нещо от рода,''троши си глава,прави каквото щеш,но на компютъра няма да седнеш'',така че не се притеснявай.
офф аз съвсем нормално попитах вие почвате да се сопкате..
и не майка ми няма някфи отклонения .. просто явно е била ядосана ! е хуу разбрах ви всичките не ми тряят повече "съвети"
+1Първоначално написано от be_true
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
извини се на майка си
![]()
![]()
не е хубаво така да се отнасяш с нея
![]()
![]()
пуберитета е трудна възраст,но всичко си има граници
![]()
![]()
![]()
еми кажи и 4е си мноооогооооо засегната защото въпреки абсолютно вси4ко това не е редно да го чува6 от майка си и преди да говори те и направи подарък с карти4ка може би...
Не го е мислела![]()
+1 no i vsqka maika si ipyska nervite govori s neq ari i yspehПървоначално написано от VerryBerry
![]()
Първоначално написано от be_true
![]()
spored men preuveli4ava6 aaadski mnogo!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg