.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Мега фен Аватара на mynichka
    баси отношението има майка ти към теб
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    in my world!
    пубертет + криза на средната възраст = идилия
    напълно съгласна,аз го изживявам и напрао нз вече изкарват ме извън релси и 2-мата
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

оф, явно сте като мен и мойта майка, тя като ми каже "няма да правиш това, ако искаш се мятай отнякъде" аз й казвам, че първо нея ще метна, ако ми каже "умирай, ако искаш" й казвам, че и нея няа да я пропусне, така че да не си придава важност. не е идеалното нещо, което можеш да направиш, но просто реших да споделя

Супер фен
    А мойта преди 20 минути ми вдигна кръвното и се изниза като....нз какво. Не искам да я виждам, не искам да живея с нея, сама ще си изкарвам хляба, ама нервите са ми за цял живот, а тя ме тормозииииии и мен, и баща ми. Писна ми. Един път не съм тръгнала някъде и не ми е скапала настроението я по телефона, я преди да съм излезнала.

Тя и мойта се опитва да упражнява някъв тотален контрол над мен, ама не стаа..
    Най-спокойно я затапвам с факти и тва е.. Без да викаш, ревеш и тем подобни. Спокойно и обясняваш, че няма да говориш с нея, докато не се успокои.
    Хватката е да го направиш без нерви - явно аз ги имам в изобилие; и да не се поддаваш на манипулацията от тяхна страна.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Тя не ти е казала - умри!Тя ти е казала ако щеш умри /скъсай се да ревеш и тн/ нищо няма да ти помогне . Това е била мисълта

Абсолютно съгласна с поста преди моя.Не ти е казала УМРИ,така че спокойно.Не си тълкувала думите правилно

Ееее ама тя ти е казала "ако щеш умри" а не "УМИРАЙ !!!" нали така мен ми звучи като "прави квот си искаш обаче ти на компа ня седнеш " или нещо от тоя род .. не мога да го обесня така че не прави драми за няма нищо ... поговори с нея И НЕ Й ОТГОВАРЯЙ с "че ти заслужаваш ли ?!" или "няма пък ... не заслужаваш" НЕ ама ДА ... няма значение дали ти е викала сутринта ... все пак ти е майка и тя както всеки друг излиза извън нерви ... ти си длъжна да и кажеш ЗДРАСТИ .... имай малко уважение и няма да се карате
    Make Some Noise ... ;]]]

Град
    София

Re: майка ми каза да умра..

Цитирай Първоначално написано от zaichence_ghp
    Днес сутринта съвсем спокойно си спя.. и майка влиза в стаята ми с гръм и трясък да ми се кара за някви абсолютно безсмислени неща.. След училище аз се прибирам и тя ми отваря вратата,поглежда ме и казва:"Здравей поне няма ли?" Аз и отговорих: "Не няма..мислиш ли че заслужаваш.." След което отново почна скандал и попринцип ме заплашава с компютъра че ще ми го вземе и тем подобни.. и каза "днес няма да играеш АКО ЩЕШ УМРИ".. след което аз се разплаках.. незнам вече кво да правя.. нормално ли е според вас?плс дайте някви съвети кво да правя... не че мога да направя нещо . . .
    Нека да не се драматизира прекалено все пак. Разбирам, че е неприятно,но "ако щеш умри" си е израз, с който просто е искала да ти каже, че какво и да направиш няма да играеш ! Да подбора на думи, които е използвала може би не е най-добрия, НО можеш да бъдеш сигурна, че не ти е казала да УМРЕШ ! , както е заглавието на темата ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Цитирай Първоначално написано от be_true
    пубертет + криза на средната възраст = идилия

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
    Тя се е ядосила за нещо,което не е свързано с теб и си го е изкарала на теб спокс случва се на всеки
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Варна
    и при мен понякога се слу4ва оба4е ми казват "каквото искаш прави"
    и ме оставят. но това се слу4ва ако сам направила нещо което на майка ми не и се нрави. нау4и се да не и обращаш голямо внимание. \/ \/
    това което ти е казала 100% не го иска на мене ми се е слу4вало та се разкарам от вка6ти при такав скандал но братов4етка ми е на близо.
    но поне наистина мойе да я поздравяваш няма да е зле. при мен помага

седнете и си поговорете човешки

And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!

Град
    ВаРнАаАа
    Позната ситуация освен частта с "ако щеш умри"..явно малко се е изпуснала не знам..

Супер фен Аватара на gabi_94
    оффф и на мене ми се карат за абсолютни глупости, ама пък чак умри не са ми казвали...вярно че прекалено много им отговарям ама не ми издържат нервите. Е оня ден с баща ми се скарахме и той вика на майка мик пред мен, че се съмнявал че съм му дъщеря ми разплаках се щото ми стана много гадно...пък и както се карат наще. може скоро да се разведът и то отчасти заради мен така че помисли по-добре какво говориш и правиш срещу майка си, преди да е късно
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Sofiя
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Попитай я къде си сгафила и се опитай да оправиш нещата-една майка никога не би казала подобно нещо на детето си,освен ако не е истеричка,луда..или ако детето й не я е изкарало извън релси вършейки/невършейки нещо
    Е мойта е луда за тва вече 6 години съм без нея... Понеже неможе да оцени двете си деца дето има(мене и сестра ми ).И се отказа от нас... абе немам думи.Такива майки има в днешно време,че направо незнам...Е на една моя приятелка и майка и също е изперкала и не я пускаше да се прибере у тух си... Луди колко щеш!

Град
    Sofiя
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    оффф и на мене ми се карат за абсолютни глупости, ама пък чак умри не са ми казвали...вярно че прекалено много им отговарям ама не ми издържат нервите. Е оня ден с баща ми се скарахме и той вика на майка мик пред мен, че се съмнявал че съм му дъщеря ми разплаках се щото ми стана много гадно...пък и както се карат наще. може скоро да се разведът и то отчасти заради мен така че помисли по-добре какво говориш и правиш срещу майка си, преди да е късно
    Мила,понякога не са виновни децата а родителите.Ако ви разкажа части от нещата,който мойта майка е правила на мен и сестра ми ще ти падне пердето сигурно.Не сме виновни ние а тъпите майка дет имаме с извинение.

Град
    Silent Hill

Re: майка ми каза да умра..

Цитирай Първоначално написано от Геша
    Цитирай Първоначално написано от zaichence_ghp
    Днес сутринта съвсем спокойно си спя.. и майка влиза в стаята ми с гръм и трясък да ми се кара за някви абсолютно безсмислени неща*.. След училище аз се прибирам и тя ми отваря вратата,поглежда ме и казва:"Здравей поне няма ли?" Аз и отговорих: "Не няма..мислиш ли че заслужаваш.."** След което отново почна скандал и попринцип ме заплашава с компютъра че ще ми го вземе и тем подобни.. и каза "днес няма да играеш АКО ЩЕШ УМРИ"***.. след което аз се разплаках.. незнам вече кво да правя.. нормално ли е според вас?плс дайте някви съвети кво да правя... не че мога да направя нещо . . .
    * - Историята ти е недостоверна/непълна, премълчаваш нещо много важно, което я е изкарало от релси.

** - Правиш нещата още по-зле, като й се репчиш. Това показва, ЧЕ НЕ ИСКАШ ДА СИ ПОМОГНЕШ В РЕШАВАНЕТО НА ПРОБЛЕМА.

*** - Явно сте си казали преди това "много други работи" , докато се стигне дотам...
    Ти си завършен психолог е братле

"Животът е трагедия в близък план и комедия, гледан от далече"
    Чарли Чаплин
    http://c3c0o0.aha.bg/

.. че кво навсякъде има скандали .. в всяко едно семейство .. бляя ти сигорно ако чуеш майка ми как вика ше се самоубиеш .. я се стегни .. пък и пробвай да говориш с нея ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Виж първо дали не се е била напушила Разбери къв е проблема не и отговаряи много много.Дано се оправят нещата.

а тва с мъмренето си е напъълно нормално

Повече от фен
    Spored men, tq ne go e mislila. Tei se kazva "ako 6tesh umri" ili pyk " i gyza si da skysash pak shte si bez komputyr". Tova e normalno. No ako premylchavash neshto znachi moje bi ne e na bazik.

Град
    BurgasS
    Ония ден баща ми ми каза че съм за магистралата..ходела съм мн разголена и тем подобни.Аз ест се изнервих ама гледах да си замълча щото ако си бях отворила мръсната устичка работата щеше да стане мн зле .Ама и аз мн не се засягам от техните приказки пък и на другия ден сичко пак си е наред

Майка ти е кучка,кофти но факт.Следващия път и кажи да умре и тя и ще сте квит.
    Better DeaD,Than In Love ...

Град
    В облаците
    Децата не са отдушник на нерви за родителите!
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

..spored men ne go e kazala v bukvalniq smisal s lo6i namereniq .. prosto e iskala da t spla6i
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си