- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- майка ми каза да умра..
баси отношението има майка ти към теб![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
напълно съгласна,аз го изживявам и напрао нз вече изкарват ме извън релси и 2-матапубертет + криза на средната възраст = идилия![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
оф, явно сте като мен и мойта майка, тя като ми каже "няма да правиш това, ако искаш се мятай отнякъде" аз й казвам, че първо нея ще метна, ако ми каже "умирай, ако искаш" й казвам, че и нея няа да я пропусне, така че да не си придава важност. не е идеалното нещо, което можеш да направиш, но просто реших да споделя![]()
![]()
![]()
А мойта преди 20 минути ми вдигна кръвното и се изниза като....нз какво. Не искам да я виждам, не искам да живея с нея, сама ще си изкарвам хляба, ама нервите са ми за цял живот, а тя ме тормозииииии и мен, и баща ми. Писна ми. Един път не съм тръгнала някъде и не ми е скапала настроението я по телефона, я преди да съм излезнала.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тя и мойта се опитва да упражнява някъв тотален контрол над мен, ама не стаа..
Най-спокойно я затапвам с факти и тва е.. Без да викаш, ревеш и тем подобни. Спокойно и обясняваш, че няма да говориш с нея, докато не се успокои.
Хватката е да го направиш без нерви - явно аз ги имам в изобилие; и да не се поддаваш на манипулацията от тяхна страна.![]()
Тя не ти е казала - умри!Тя ти е казала ако щеш умри /скъсай се да ревеш и тн/ нищо няма да ти помогне . Това е била мисълта![]()
Абсолютно съгласна с поста преди моя.Не ти е казала УМРИ,така че спокойно.Не си тълкувала думите правилно![]()
Ееее ама тя ти е казала "ако щеш умри" а не "УМИРАЙ !!!" нали такамен ми звучи като "прави квот си искаш обаче ти на компа ня седнеш " или нещо от тоя род .. не мога да го обесня
![]()
![]()
така че не прави драми за няма нищо ... поговори с нея И НЕ Й ОТГОВАРЯЙ с "че ти заслужаваш ли ?!" или "няма пък ... не заслужаваш" НЕ ама ДА ... няма значение дали ти е викала сутринта ... все пак ти е майка и тя както всеки друг излиза извън нерви ... ти си длъжна да и кажеш ЗДРАСТИ .... имай малко уважение и няма да се карате
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Нека да не се драматизира прекалено все пак. Разбирам, че е неприятно,но "ако щеш умри" си е израз, с който просто е искала да ти каже, че какво и да направиш няма да играеш ! Да подбора на думи, които е използвала може би не е най-добрия, НО можеш да бъдеш сигурна, че не ти е казала да УМРЕШ ! , както е заглавието на темата ...Първоначално написано от zaichence_ghp
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
+1Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
и при мен понякога се слу4ва оба4е ми казват "каквото искаш прави"
и ме оставят. но това се слу4ва ако сам направила нещо което на майка ми не и се нрави. нау4и се да не и обращаш голямо внимание. \/ \
/
това което ти е казала 100% не го иска на мене ми се е слу4вало та се разкарам от вка6ти при такав скандал но братов4етка ми е на близо.
но поне наистина мойе да я поздравяваш няма да е зле. при мен помага![]()
![]()
седнете и си поговорете човешки![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
Позната ситуация освен частта с "ако щеш умри"..явно малко се е изпусналане знам..
оффф и на мене ми се карат за абсолютни глупости, ама пък чак умри не са ми казвали...вярно че прекалено много им отговарям ама не ми издържат нервите. Е оня ден с баща ми се скарахме и той вика на майка мик пред мен, че се съмнявал че съм му дъщеря![]()
ми разплаках се щото ми стана много гадно...пък и както се карат наще. може скоро да се разведът и то отчасти заради мен
така че помисли по-добре какво говориш и правиш срещу майка си, преди да е късно
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Е мойта е луда за тва вече 6 години съм без нея...Първоначално написано от VerryBerry
Понеже неможе да оцени двете си деца дето има(мене и сестра ми ).И се отказа от нас... абе немам думи.Такива майки има в днешно време,че направо незнам...Е на една моя приятелка и майка и също е изперкала и не я пускаше да се прибере у тух си...
![]()
Луди колко щеш!
Ти си завършен психолог е братлеПървоначално написано от Геша
![]()
.. че кво навсякъде има скандали .. в всяко едно семейство .. бляя ти сигорно ако чуеш майка ми как вика ше се самоубиеш .. я се стегни .. пък и пробвай да говориш с нея ..![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Виж първо дали не се е била напушилаРазбери къв е проблема не и отговаряи много много.Дано се оправят нещата.
а тва с мъмренетоси е напъълно нормално
Spored men, tq ne go e mislila. Tei se kazva "ako 6tesh umri" ili pyk " i gyza si da skysash pak shte si bez komputyr". Tova e normalno. No ako premylchavash neshto znachi moje bi ne e na bazik.
Ония ден баща ми ми каза че съм за магистралата..ходела съм мн разголена и тем подобни.Аз ест се изнервих ама гледах да си замълча щото ако си бях отворила мръсната устичка работата щеше да стане мн зле .Ама и аз мн не се засягам от техните приказки пък и на другия ден сичко пак си е наред![]()
Майка ти е кучка,кофти но факт.Следващия път и кажи да умре и тя и ще сте квит.
Better DeaD,Than In Love ...
Децата не са отдушник на нерви за родителите!
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
..spored men ne go e kazala v bukvalniq smisal s lo6i namereniq .. prosto e iskala da t spla6i
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!