.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Пхаха...Няма смисъл да преиначаваш думите и. Ако, искаш наистина да ти дадем съвети не трябва да има скрито-покрито.

Цитирай Първоначално написано от hrisiiiiii
    Децата не са отдушник на нерви за родителите!
    +1

Понякога човек казва неща за които после съжелява .
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Цитирай Първоначално написано от hrisiiiiii
    Децата не са отдушник на нерви за родителите!
    maika sushto mi e kazvala takiva neshta prosto zashtoto imashe togava problemi s bashta mi i taka..gadno e obache vsichki znaem 4e te ne go mislqt na seriozno
    When you can live forever...what do you live for?

I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!

Град
    София
    Нов ник: Cassidy

emi az mislq 4e ne moje bez pri4ina da ti go kaje moje bi e razbrala ne6to koet si naprail/a

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    abe tazi tema o6te li q ima....ne se li suglasi nai-nakraq,4e preuveli4ava6?!

Re: майка ми каза да умра..

Цитирай Първоначално написано от zaichence_ghp
    Днес сутринта съвсем спокойно си спя.. и майка влиза в стаята ми с гръм и трясък да ми се кара за някви абсолютно безсмислени неща.. След училище аз се прибирам и тя ми отваря вратата,поглежда ме и казва:"Здравей поне няма ли?" Аз и отговорих: "Не няма..мислиш ли че заслужаваш.." След което отново почна скандал и попринцип ме заплашава с компютъра че ще ми го вземе и тем подобни.. и каза "днес няма да играеш АКО ЩЕШ УМРИ".. след което аз се разплаках.. незнам вече кво да правя.. нормално ли е според вас?плс дайте някви съвети кво да правя... не че мога да направя нещо . . .
    \

Вие във вашето семейство за нормално ли го имате този ти начин на общувавне с родителите си... аз ако кажа нещо такова на майка ми, няма да ме погледне повече и смятам, че е напълно нормално.И нашите често ми бучат за неща, които може да минат и без.. обаче си търпя и се правя, че ги слушам, а не се прая на важен и да говоря простотии.

PS: Между другото нормално ли ви се струва в оная реклама на КОКА-КОЛА - дъщерята да хвърля кърпа по лицето на баща си, защото на мен не !!!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^ne se se6tam za taq reklama,ama se se6tam za taq na vaflite-nz koi bqha,sus starcite v reisa,vsi4ko hubavo ama kak moje finala na reklamata da e "ne zqpai...lapai"....tva go gledat i deca i podrasta6ti teenageri vse pak

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    ^ne se se6tam za taq reklama,ama se se6tam za taq na vaflite-nz koi bqha,sus starcite v reisa,vsi4ko hubavo ama kak moje finala na reklamata da e "ne zqpai...lapai"....tva go gledat i deca i podrasta6ti teenageri vse pak
    da seshtam se za tazi reklama tochno s edna priqtelka tiq dni si govorihme za taq prostotiq.
    When you can live forever...what do you live for?

I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!

Не го е мислила, всички когато са изнервени казват много абсурдни неща
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    еми има такива истерични хора.остави я да си знай колкото иска ако неможеш да мълчиш недей не си длъжна кажи каквото мислиш и и дай представа че имаш собствено мнение но без да се изпокарвате.

Re: майка ми каза да умра..

Цитирай Първоначално написано от Геша
    Цитирай Първоначално написано от zaichence_ghp
    Днес сутринта съвсем спокойно си спя.. и майка влиза в стаята ми с гръм и трясък да ми се кара за някви абсолютно безсмислени неща*.. След училище аз се прибирам и тя ми отваря вратата,поглежда ме и казва:"Здравей поне няма ли?" Аз и отговорих: "Не няма..мислиш ли че заслужаваш.."** След което отново почна скандал и попринцип ме заплашава с компютъра че ще ми го вземе и тем подобни.. и каза "днес няма да играеш АКО ЩЕШ УМРИ"***.. след което аз се разплаках.. незнам вече кво да правя.. нормално ли е според вас?плс дайте някви съвети кво да правя... не че мога да направя нещо . . .
    * - Историята ти е недостоверна/непълна, премълчаваш нещо много важно, което я е изкарало от релси.

** - Правиш нещата още по-зле, като й се репчиш. Това показва, ЧЕ НЕ ИСКАШ ДА СИ ПОМОГНЕШ В РЕШАВАНЕТО НА ПРОБЛЕМА.

*** - Явно сте си казали преди това "много други работи" , докато се стигне дотам...
    +1

Криеш нещо .. иначе е доста шибана ситуация ..
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Град
    * South Central *
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    пубертет + криза на средната възраст = идилия
    +1

Другото - майка ти има нужда от психолог.
    накарай леля ти или чичо ти, или някой близък твой възрастен и на нея да поговори с нея по този проблем

Ти едва ли ще постигнеш ефект.
    +1

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    една майка никога не би казала подобно нещо на детето си,освен ако не е истеричка,луда..или ако детето й не я е изкарало извън релси вършейки/невършейки нещо
    ne bih kazala nikoga
    (sun)~{}*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си