Тоя е ебаси тъпака.
И да си попуши сама наргиле кво? Или да го носи в даскало че да пушат с компания?
Говориш глупости.
А на въпроса на момичето - щом искаш да изглеждаш така, какъв е проблема? Харесва ти, допада ти, искаш да изглеждаш като Ева Лонгория - ми направи го, просто обиколи магазините.
Искаш да си различна от фешъните, ми тогава не влизай във фешънски магазини и не обикаляй по пазарите...
И наистина от снимките се вижда че по-скоро аксесоарите разчупват дрехите, които иначе са семпли...
Та, така, 2 чифта вталени панталони, някакви семпли но стилни ботушки, колан в тон с ботушките (даже повече от 1 колам, имам предвид да имаш да си ги сменяш), чанта, колиета, обици в тон или с еднакви елемтни като колието и прочие.. Ако можеш да си го позволиш де.
Абе с обикаляне става работата.
И айде стига с това "Ти вече си имаш стил", "Как може да искаш да копираш еди-кой-си" и всички мега възмутени... Първо на първо никой няа собствен стил, винаги има взети елементи от нещо което ни е впечатлило.
Второ, момичето иска да се чувства добре. Не ви ли мина през малките пилешки мозъци че тя ще се чувства добре ако изглежда като Ева Лонгория или барбитата по филмите? Кво да направи, тва иска, такава ще се прави!
Това че някои от вас само за идеята да са "оригинални" и "уникални" отричат всякакви моди и филми, не значи че тва е нещо лошо.
Мисля че момичето не иска от комплекс за малоценност да се направи така, а защото й харесва. Ама дай да опяваме. Много сте зле.
И 80% от хората, които виждам по улицата нямат собствен стил, включително и всякакви метъли и пънкове, които в крайна сметка си приличат по кецовете, кубинките и панталоните.
Общо взето никой не чете тва, ама държа да ви помеля малко сол на главата.
Исках да кажа, че за да се обличате, значи и вие сте се повлияли от нещо което ви харесва. Наистина почти няма хора със собствен стил, както са много хората, които си налагат някви стандарти само за да не останат по-назад и да ги харесат другите. Но авторката не ми прилича на безмозъчна амеба, дажеси мисля че е голяма фенка на Ева Лонгория.
ае \/