Здравейте на 21 години сам и съм с моята приятелка от година и 5 месеца.Бих искам да ми помогнете в тази ситуация щото се чувствам безсилен да се справя с нея.Проблемът ми е такъв,че преди 3 дена се скарахме с моята приятелка когато бях у тях на обяд(аз сам виновен за това изцяло моя е вината)и след поканата на нейната майка да се присъединя към тях аз отказах защото се породиха странни чувства у мен ,които не мога да си ги обясня в момента и след доста молби от нейна страна и от страна на майка и аз пак отказвах с предтекст че не сам гладен(те са доста реални хора и всяка една моя постъпка си има своите последици от които и двете са ми прекалено сардити,че си задават въпроса-"АЗ ли трябва да бъда съпътника на това момиче в живота".След това аз се опитвах с какви ли не разговори по телефона и на живо да убедя моята приятелка,че наистина съжалявам за това и,че бих направил всичко възможно нещата да отидят по старо му.Моля ви помогнете ми защото усещам че краят на тази връзка е съвсем скоро,а и двамата не искаме това.много ще сам ви благодарен за съветите[/b]