- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Урина за косата
Пробвали ли сте с първата урина сутрин?
Втрива се в корените и прави чудеса.
После ползвам шампоан с коприва.
бляяя, не бих пробвала
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
То бива да вярваш на бабини рецепти,бива,бива ама чак пък до такава степен и да ми пада косата (недай Боже) не бих си сложила урина..
Ти пикам на...рецептата
А сега сериозно: Не,звучи ми гнусно ,не бих пробвала!
maDamn
Още от древни времена когато не са съществували днешните химични средства за перфектизиране на човешката същност такива процедури са служели за разкрасяване на матрони и патрицианки. Имали са свои слуги, които днес можем да наричаме придворни, и те са се празнели в златни съдчета пред очите на владетелките си. После жените, които се грижели за маникюра, грима, косата и кожата намазвали цялото тяло със сп**мата. имало чуден ефект
Ей, да си с****е на главите сте готови, ей!
Сега настрана от афекта ми...някакви африкански племена имаше черни, дето си уринират на косите, стоят на слънце и черните им коси стават едни такива жълти. Ако някоя потребителка познае в това метод за "безвредно изрусяване" и го направи, не знам...
Слюнката пък била добър дезинфектант. Не знам вече. Ти като ядеш с тях на масата, те си бъркат в носовете и хич не им дреме. Свинчуги
Вие оставете за косата.. Една съученичка си мажеше сутрин лицетоне видях ефект на лицето ѝ.
това е абсурдно! Ако ти кажат да се мажеш с л*йна по главата ,защото за 2 часа ще ти се изправи/накъдри косата ще го направиш ли ?!
Hostis Honori Invidia
Оууу че гнус!!Никога не бих пробвала.То е все едно да си намажеш лицето с лайна за маска против акне примерно!Бляяяк...
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
И после на какво ще вони косата ти? На цветя ли?
Чувала съм че е полезно,някои дори я пият,но само като си помисля иии...бляя
мн сте превзети всичките - не дай си боже да ви се случи нещо и да ви кажат,че само това ще ви помогне.. към авторката - това всеки го знае,но малко биха го пробвали.. аз не съм и не смятам,но не се знае какво ще се случи..
При някои момичета наистина расте косата,но при други започва да им пада.
чувала съм но не съм на зор да пробвам - не че нещо ама ми е гнусно...
Trolololololololololololololo~
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Преди време имаше една такава тема, която беше мнооооооооого дълго оспорвана.
Жалко, че не мога да я намеря.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Айде нЕма нужда.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Римляните са го правели, защото тогава не са били измислени днешните шампоани,маски, ей такива.. вие наред ли сте?
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
Някъде бях чела, че Селин дион си маже косата с котешки лайна.