- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Що за хора...как бихте постъпили?
Първоначално написано от b00m
ха такаааа
това се казва момче на място![]()
![]()
in defense of our dreams...
Предполагам, че ако й обясниш всичко както си е, ще се откаже не да се регистрира там, ами поне да не качва свои снимки.Първоначално написано от gia_sena_mono
Много може да й навреди това, ами ако някой перверзник да й гледа албума или й сринат самочувствието с някой наистина гаден коментар! Всеки може да й каже, че е пъпчива, грозна, дебела, кривогледа или каквото се сетиш и дори това да не е истина, тя ще го повярва. С такива сайтове се занимават само разни лигли, които искат да ги боготворят и да им се възхищават, само курви, деца, които плачат за внимание и такива, които нямат друго занимание и търсят кой да обиждат и заплашват (както е в случая). Тя трябва сама да разбере, че тези сайтове са не само е глупави, безсмислени, неморални, а и опасни отчасти. Аз ги възприемам като пазар за крави и място, на което всеки се подмазва на познатите си и им говори разни лъжи (колко са хубави, уникални, красиви), а непознатите хора ги плюе и преувеличава всички техни недостатъци.
...
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
x
аь ус ефь пьтнсше
...
Няма да е зле и да се оплачеш на администрацията и да се погрижат въпросните фльорци да не притесняват повече хората..![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
10-годишните започват да правят неща, все едно са на 15-17-18. Ад под небето. Как пък няма да влизат в подобни сайтове. То е 'нормално'.
Абе какво да говорим. Народа накъде отива, един Господ знае само....![]()
...
blokva6 gi i gotovo,mejdydr.predi vreme/minaliq mesec/me obijda6e nqkvo mom4etaa toi mi pisa nqkuv zloben koment i az taman da my pi6a i gledam toi ma bloknal
![]()
basi zleto
![]()
i posle i az go bloknah i taka
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Пфф... Какво си се притеснила, тия хора само си чешат езиците. Нали знаеш, че куче, което лае, не хапе. Те явно скучаят и се чудят с кой да се заядат за разнообразие. Ако бях на твое място въобще нямаше да им обърна внимание от самото начало.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
..
Първо кво прави сестра ти по тези сайтове ... Не случайно за всеки от тях си има различни ограничения в годините и 10 го няма никъде ! И ако иска да си пише с приятелчета по-добре да си ги намери по скъпе , защото след някоя друга година няма да си пише само с приятели по тоя сайт , а кой знае с какви извратеняци . Замисляла ли си се за това . И вие кво се заяждате и им се възмощавате на тея , само им падате на нивото ... пфф и ти явно като по-голяма трябва да го осъзнаваш ...
![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Не се стряскай толкова, както казаха в сайтовете всички са много отворени,но доста малко тръгват наживо... А пък дори да имат нещо наум смятай колко зле трябва да са за да правят проблеми на 10годишниСпокойно, най-вероятно просто са нямали работа. По-добре не им пиши изобщо нищо и ги блокирвай всичките не знам какво друго да ти кажа
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Мхм...ясно...става въпрос за impulse...вече не е сайт за запознанства..а сайт за избиване на комплекси..значи първото което е...защо сестра ти сее регистрира..ако много се притесняваш..махаш снимките блокираш ги тия и така..налии..
После...това че са от различни градове още по-добре..точно това пък трябва да те успокои...постави се на мястото на тия идиотки...ще тръгне ли тя на 20 години момиче да ходи в друг град за да търси(ако изобщо открие)10 годишно хлапе..просто излишни притеснения...
Другото което е..в impulse непрекъснато ама непрекъснато си бучат -ти си грозна ти си малка ти си мърша ти си курва..ти си недоразвита.огледалото са чупи като та види-и други изтъркани лафове..аз имам регистрация там..и влизам от дъжд на вятър..и то само за да видя дали някой приятел примерно ми е писал..както и да е...
Аз също съм се сблъсквала с такива..и по-скоро ми е смешно защото речника им е беден..повтарят се..каквото каже едната и другата..ии така..не трябва да се впрягаш в това..спри даи мпишеш те ще изгубят интерес..аа и ако им триеш коментарите..ще ги мотивираш да пишат още повече..просто ги остави и не им обръщай внимание..
Конфликти с непознати там..колкото искаш..не наистина там са само комплексари..и така спокойно след 1-2 дена даже няма да се сетят че са имали проблеми със сестра ти..![]()
![]()
![]()
а и заплахите-те са заедно с обидите...но само празни приказкии спокойно
![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm