.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от b00m
    дайте ми линк към профилите :] малкате курвички почват да ме нервят...... е ся ше ги видим :]

ха такаааа
    това се казва момче на място
    in defense of our dreams...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
    Мисля, че хубаво трябва да си поговориш със сестра ти...
    Много добър съвет,но вече го направих!
    А да я накарам повече да не се занимава с такива сайтове,мисля че няма да успея
    Предполагам, че ако й обясниш всичко както си е, ще се откаже не да се регистрира там, ами поне да не качва свои снимки.
    Много може да й навреди това, ами ако някой перверзник да й гледа албума или й сринат самочувствието с някой наистина гаден коментар! Всеки може да й каже, че е пъпчива, грозна, дебела, кривогледа или каквото се сетиш и дори това да не е истина, тя ще го повярва. С такива сайтове се занимават само разни лигли, които искат да ги боготворят и да им се възхищават, само курви, деца, които плачат за внимание и такива, които нямат друго занимание и търсят кой да обиждат и заплашват (както е в случая). Тя трябва сама да разбере, че тези сайтове са не само е глупави, безсмислени, неморални, а и опасни отчасти. Аз ги възприемам като пазар за крави и място, на което всеки се подмазва на познатите си и им говори разни лъжи (колко са хубави, уникални, красиви), а непознатите хора ги плюе и преувеличава всички техни недостатъци.

Град
    Roma, Italia
    ...
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

x
    аь ус ефь пьтнсше

Град
    Roma, Italia
    ...

Няма да е зле и да се оплачеш на администрацията и да се погрижат въпросните фльорци да не притесняват повече хората..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Супер фен
    10-годишните започват да правят неща, все едно са на 15-17-18. Ад под небето. Как пък няма да влизат в подобни сайтове. То е 'нормално'.
    Абе какво да говорим. Народа накъде отива, един Господ знае само....

Град
    Roma, Italia
    ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    blokva6 gi i gotovo,mejdydr.predi vreme/minaliq mesec/me obijda6e nqkvo mom4e taa toi mi pisa nqkuv zloben koment i az taman da my pi6a i gledam toi ma bloknal basi zleto i posle i az go bloknah i taka
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Hidden Village of Konoha
    Пфф... Какво си се притеснила, тия хора само си чешат езиците. Нали знаеш, че куче, което лае, не хапе. Те явно скучаят и се чудят с кой да се заядат за разнообразие. Ако бях на твое място въобще нямаше да им обърна внимание от самото начало.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    Roma, Italia
    ..

Град
    ... Some happy place ...
    Първо кво прави сестра ти по тези сайтове ... Не случайно за всеки от тях си има различни ограничения в годините и 10 го няма никъде ! И ако иска да си пише с приятелчета по-добре да си ги намери по скъпе , защото след някоя друга година няма да си пише само с приятели по тоя сайт , а кой знае с какви извратеняци . Замисляла ли си се за това . И вие кво се заяждате и им се възмощавате на тея , само им падате на нивото ... пфф и ти явно като по-голяма трябва да го осъзнаваш ...
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не се стряскай толкова, както казаха в сайтовете всички са много отворени,но доста малко тръгват наживо... А пък дори да имат нещо наум смятай колко зле трябва да са за да правят проблеми на 10годишни Спокойно, най-вероятно просто са нямали работа. По-добре не им пиши изобщо нищо и ги блокирвай всичките не знам какво друго да ти кажа
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    гр. Варна
    Мхм...ясно...става въпрос за impulse...вече не е сайт за запознанства..а сайт за избиване на комплекси..значи първото което е...защо сестра ти сее регистрира..ако много се притесняваш..махаш снимките блокираш ги тия и така..налии..

После...това че са от различни градове още по-добре..точно това пък трябва да те успокои...постави се на мястото на тия идиотки...ще тръгне ли тя на 20 години момиче да ходи в друг град за да търси(ако изобщо открие)10 годишно хлапе..просто излишни притеснения...

Другото което е..в impulse непрекъснато ама непрекъснато си бучат -ти си грозна ти си малка ти си мърша ти си курва..ти си недоразвита.огледалото са чупи като та види-и други изтъркани лафове..аз имам регистрация там..и влизам от дъжд на вятър..и то само за да видя дали някой приятел примерно ми е писал..както и да е...
    Аз също съм се сблъсквала с такива..и по-скоро ми е смешно защото речника им е беден..повтарят се..каквото каже едната и другата..ии така..не трябва да се впрягаш в това..спри даи мпишеш те ще изгубят интерес..аа и ако им триеш коментарите..ще ги мотивираш да пишат още повече..просто ги остави и не им обръщай внимание..
    Конфликти с непознати там..колкото искаш..не наистина там са само комплексари..и така спокойно след 1-2 дена даже няма да се сетят че са имали проблеми със сестра ти.. а и заплахите-те са заедно с обидите...но само празни приказкии спокойно
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си