.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на babity

Айде обяснете ми...

... откъде мога да си намеря учебник, който не го печатат от десет години насам. Е, как да и угодя на тая мастия, 'дето всеки ден ми пили. Откъде да и го изкарам? В целия град няма такъв учебник, дори и съучениците ми го нямат за да го преснимам. Е, какво да правя?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Кажи, че не можеш да намериш такъв учебник.

И какъв е учебника
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

Два пъти седмично имам руски език и дамата решила, че тази година точно ще се учи по два учебника единият е Нет проблем 3, а другият Деловой общения. Много ме дразни тази женица, дано да се навие да си даде нейния за снимане, че иначе ще изригна в някой нейн час...

Цитирай Първоначално написано от Кръчмонавт
    Аз вече да съм се разсмърдял... не разбирам какво чакаш
    Да ида на училище, 'че днеска не бях, ама казаха, че е мрънкала и се изнервих пак.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Библиотека? А според мен, ако някой й го поиска за 1 часа да се снима 1 за класа и натам да си го разпространите, няма да има нищо против жената. Принципно има и други варианти да си го поръчата на издателството, което го внася в България, ако наистина държиш на този учебник. Но принципно е трябвала пърав да ви предложи да ви го дадае нейния, естествено, ама то някои учители...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си