- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към двата пола
Здравейте!!!!
Въпросът ми е повече към момичетата, но може и момчетата да се включат!
Според вас може ли едно момиче / момче цял живот да прави секс само с едно момиче / момче!
В смисъл запознават се, тръгват, след време правят секс и на дватата им е за първи път . ходят 2-3-4 години. Дали е възможно според вас да не си изневерят. Станах свидетел на много случки при които в горе описаната ситуация масово си изневеряват и то повечето е от страна на момичето.
Пускам темата защото искам да знам и вашето мнение!
Поздрави!!!
А пък ако темата е тъпа нека модераторите да я премахнат![]()
Темата е много хубава, но не смятам, че е за тийнейджъри. Те не са достатъчно обективни. Друго е да отговори някой възрастен с повечко опит.
Но ето какво мисля аз по въпроса : Ако съдим по родителите ни, бабите ни и т.н. е възможно.
Но нека не забравим че те са живяли в други времена.
Като цяло според мен е трудно да се запази "чиста" една такава връзка. Всъщност много зависи от характера и културата на човека. Има хора, които въобще не ги интересува какво минава покрай тях, не искат да опитат нищо ново.
За да не навлизам в подробности моето заключение е, че такава връзка е възможна, но при малко по-зрели хора. Например на около 20 - хора които са видяли достатъчно, хора които са видяли какво се случва около тях, хора които са имали възможността да опитат и с друг, но са се отказали по една или друга причина...
"the_hottie" не съм съгласен този път.Напоследък даже се замислям дали е възможно изобщо да има Любов? Лично на мен всичко ми е едно нереално такова.Както и да е ,според мен няма даже и любов!Изневерите те ще са си винаги!Първоначално написано от the_hottie
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Хахаха...може би смяташ, че на 20 ще си видяла достатъчно от живота?..няма да станеПървоначално написано от the_hottie
А и момчето имаше в предвид дали може да се случи без да си видял нищо от живота...За родители и пра-родители...само ти си мислиш те какво са и не са правили
Та моето (обективно) мнение е, че не може.Вероятно има единични случай, но аз и за такива не знам.Хората се променият.Първото ти гадже на 15 е едно, а 5-6год съвсем друго...хората не се развиват до 18год...Дори и да слуиш на човек, с когото да се развиваш едновременно и то в една посока, то все пак сме хора и правим грешки...любопитни сме, егоисти...
Situatin normal-All fucked up...
Мисля, че е възможно. Не знам, може и оптимистка да съм, но съм 100%, че ако хората се обичат истински (демек без всички тия "бикам те" изрази и без сериозно вглъбено оглеждане на най-добрата ти приятелка от страна на момчето) могат да останат заедно. Ако държат 1 на друг съвсем реално, така че да са загрижени ако ще и дали на другия му е студено или не е ял днес (колкото и майчинско да звучи) те могат да останат заедно и нищо няма да ги раздели.
Не помня кой в коя тема беше казал, че секса не омръзва стига да не се забиваш в рутина. Съгласна съм напълно. И ако секса си е добър и човека до теб те прави щастлив, едва ли ще хукнеш да изучаваш неизвестното просто за пробата. Ако си напълно доволен от човека до теб няма причина да се разделяте камо ли да скачаш от цвят на цвят за да видиш какво е.
Според мен не е възможно
Az nikoga ne bih izneveril bez znachenie ako e hubava s humor jenata s koqto sam nqma zna4enie dori i bez sex po skoro tarsa jena koqto da moje da se govori s neq za sichko sexa e vtorostepenen ako mi e priatno s jenata nikoga nqma da q ostava prosto ei taka![]()
Ako na nekoi mu se lafi neshto
Ako ti trea neshto pitai kav podpis bez lis i himikalka !
Възможно е,но много зависи от хората
da mogat da si badat verni.No tova veche e do otdelnite lichnosti.Nqkoi prosto ne mogat da badat samos edin chovek ili pak ako tova im e parviq parnior prosto sa lubopitni kakvo e s nqkoi drug.
Първоначално написано от Chingy_
Аз съм съгласен с теб. Ноповечето момичета/момчета не мислят така даже сегя някой ще си кажат виж ги тея двамата като пенсионери расъждават - да може и така да е но по добре да расъждавам като пенсионер от колкото да карам някой да страда. А по темата доскоро мислех, че може да не се изневерява ако обичаш достатачно човека до себе си но скоро разбрах, че това си е вродено в човек да пробва ново и ново. За мен в днешното време това да останеш верен / вярна на дадено момче 3-4-5 години е невъзможно!!!
Знам какво говоря защото съм свидетел на всякакви случки.
Мисля че някой ден моята приятелка също ще ми изневери, дали ще е сега или по - нататък важното е че ще го направи. Аз съм и първия в леглото а като гадже съм и втория, точно за това пуснах и темата да чуя и вашите мнения по въпроса !!!
Който иска може да допълва![]()
Я си представете следната ситуация!
Ходите с приятела / приятелката си 3-4 год и сте си били първите обичате се и тн
И в един прекрасен момент момичето отива студентка в другия край на България.
Според мен колкото и да се обичат при тази ситуация е невъзможно да не стане някой гаф. Особено в това време в което живеем. Там са купони дискотеки тн. И някой ако се намери да я охажва и ........... става лошо.
Дори и да не поддаде в началото после ще стане ..........
Да, така най-вероятно вярността е невъзможна.Първоначално написано от SHEMKOV
Но аз мислех, че питаш за по-обичайния вариант: 2ма които се обичат и прекарват времето си заедно, имат стабилна връзка и се обичат ИСТИНСКИ могат да останат заедно. Виж, ако наистина сте разделени за дълго и сте на голямо разстояние, въпросът е друг...
Първоначално написано от Bellatrix
Ами става въпрос и за двата случеяно по принцип си е точно така и за това съм казал на моята приятелка стане ли студентка се разделяме предпочитам да ми е гадно от тва че сме скъсали от колкото от тва да ми е изневерила !
С ПЪРВАТА ми истинска и ГОЛЯМА любов (както се казва) бяхме заедно 4 години.Всичко за пръв път ми се случи с него-първо гадже,сериозна връзка,първа целувка,секс...Не съм му изневерявала и той на мен не е.
НОООО тази година се разделихме по мое желание.
А по въпроса смятам,че е възможно,но не и в това време и в това общество!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
[quote="ANTIHUMAN"]"the_hottie" не съм съгласен този път.Напоследък даже се замислям дали е възможно изобщо да има Любов? Лично на мен всичко ми е едно нереално такова.Както и да е ,според мен няма даже и любов!Изневерите те ще са си винаги!Първоначално написано от the_hottie
[/quo
Намери си на M.W.P. ft. Blood-любвта е измамада ти кажа честно нищо че си имам гадже и аз не мисля че има любов,а просто уважение,привързаност страст...
Първоначално написано от slun4ice
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
[quote="ani00770088"]Има нещо такова!!!!Първоначално написано от ANTIHUMAN
Въпрос на характер и възпитание. Според мен е напълно възможно, това че някои се правят на "модерни" и изневеряват, е друг въпрос.
ЗА МЕН е много по приемливо да оставиш човека, с когото си, да си ходиш и да си правиш каквото искаш, отколкото да изневеряваш.
ani00770088 а ти не си ли чувала поговорката "Не питай старило, а патило"?
Не смятам, че е само до възрастта, но и от характера на човека.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
ani00770088 извини ме, ако обичаш, исках да копна това ani00770088
И пак повтарям: Ако един човек наистина е възпитан и се смята за такъв, не би изневерил!
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Ох, пак се обърках, изсках да копна това: the_hottie
Хах, понякога по - големите правят грешки.
Зависи от хората и то това как се държат един към друг...Дали се разнообразяват по някаквъ начин(двамата де).
Според мен колкото и да се разнообразяват каквото и да правят намеси ли се 3-ти човек. И ако по някакъв начин и е симпатичето този трети човек работата е ясна.
Първоначално написано от SHEMKOV
Izvinqvam se za latinicata. Am ot kade si siguren che i ti nqkoi den nqma da iskash neshto i neshto po novo ami mislish che samo tvoqta priqtelka shte go iska tova. Do tozi tvoi komentar sum chel temata.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Първоначално написано от SoAfraid
Сигурен съм повярвай ми. Иначе ако не бях сигурен нямаше да пускам темата![]()