- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към двата пола
Първоначално написано от anito.sl
Напълно съгласен![]()
точно така...Първоначално написано от sextazy_baby
![]()
![]()
in defense of our dreams...
Аз ходя с едно момче вече 6 месеца почти, а се познаваме от 4 години.За това време сме преживяли заедно много трудности и несгоди и за в бъдеще, поне от моя страна, никога не бих му изневерил.За нищо на света!
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
добре ве майка му деба тея момичета като изневеряват да не изневеряват само с момичета нали треа има и ибач понякога са два понякога са и 10 баси не само момичетата са курви и мъжете сме курвари...
GTA Stunting
Първоначално написано от TotallySexy
По принцип е възможно направо да се оженят. Но ако са си били първи и двамата, след години може да им се прииска да опитат с някой друг. Ей тогава кръшват. Само заради любопитството да бъдат с различен.
Затова според мен е по-хубаво от полигамията да се върви към моногамията, защото сред разноообразието намираш себе си и това, което ти харесва. А не да бъдеш с един-единствен през цялото време, да се заблуждаваш, че всичко с него ти допада и един ден да осъзнаеш, че не се чувстваш удовлетворен и нещо ти липсва.
Но съм далеч от мисълта за безразборните многобройни връзки, че всяка вечер трябва да си с различен/а.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
светът на пълната утопия не съществува, сладък. тъй че, моят отговор е не.
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
С теб също съм съгласен защото след това започват изневерите и тн. Затова наживей си се и после давай сериозна връзка
Който си е избрал заухава жена да ходи да се чука с други, това го прави не пич а жалък мизерник.
То същото важи и са жените.
(да отбележа че под заухава нямам предвит всеобщото разбиране за некомуникативен човек)
Не е до 'ако се обичат и двамата'. То е до самият човек. И до този до него.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Защо да не могат... Е изневярата е на мода сега , но не всички са модерни нали???Първоначално написано от SHEMKOV
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Ми то сегашното жени ли са бе, братле!!! Жени няма от много години насам...истински жени...има само долнопробни разпоретини дето не са от тук и са за малко. И утре тя вече няма е сервитьорка, защото е създадена за велики дела. Сега вече всичко е позьорщина и изгода. Продават си душата за да се возят на седалката до шофьора на някоя по-лъскава кола...или за дрешки...или за концерт на Пайнер!!!! Сега тука ще почант - ама ти защо си вадиш изводи от някоя..не всички са такива...бля бля бля......Само се огледай!!!![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
в днешно време и сред вси4ки тези изкушения,които дебнат навсякъде,малко вероятно,но предполагам,4е съществува такава възможност.Имам за пример моите родители,заедно са от 9 клас,никога не са се разделяли ве4е 25 години,вси4ко им е било за първи път заедно,но те като 4е ли са една малка прашинка останала в миналото и в днешно време би било трудно да се повтори същата история,но тайно се надявам,4е все пак съществува някъде там една истинска изгаряща любов,която да може да устои на вси4ки сладки неща и да иска нейното си ежедневие.
A ти луда ли си the_hottie ?Как няма да ти се извиня, ти просто си страхотен човек, нямам думи!Когато съм искал помощ ти си ми помагала за което ти БЛАГОДАРЯ!Първоначално написано от the_hottie
Любов няма!Аз на глупости не вярвам!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Емиии аз лично мисля че всичко е възможно ама аз лично не бих устояла на някой мускулест батка..А при момчетата е ясно..и се пак зависи и от самия него.. :P
Ето за това говоря - "не би устояла на някой мускулест батка!". Ти представяш ли си за какво иде реч!!! Като малко по-голям от обичайните посещаващи този форум ще кажа, че едно време не беше така...имаше морал, имаше ценностна система, имаше чувства. А сега 90 процента от посетителите дори не знаят какво означава понятието ценностна система, камо ли да имат такава...то това важи и за мъжете де. И те са се изпедерастили яко, ама то каквото търсенето, такова и предлагането. Навсякъде някакви лигльовци дето са големи мъже, ама само като имат телефон за 1000 кинта (естествено купен от тати) в джоба и се перчат как ще звъннат на "техните" хора...Тъжно ми е, брате, жал ми е...
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Завии.Ако им омръзне или ако вече не се харесват какъв е проблема?
Приятелят ми е студент, в началото ни беше много трудно, но свикнахме.
Започнахме да си имаме много повече доверие, то без него за къде?
Ако няма да си вярваме, защо ще сме заедно?
Не си изневеряваме, ако е така, за какво сме заедно, за какво ще се желаем още?
ЗАВИСИ ОТ ЧОВЕКА, НЕ СИ ЛИ ВЯРВА САМИЯТ/САМАТА ТОЙ/ТЯ , НЯМА КАК ДА МУ ВЯРВАТ И ДРУГИТЕ!!!
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
И аз така си мислех,че ще е,но не стана и вече имам доста над броя който съм си представяла,че ще имам...
И сигурно до края на живота ми ще стане тройно повече![]()
Ухааа...времената са други![]()
НЕВЪЗМОЖНО ПИЧ !!!!![]()
![]()
![]()
много зависи от хората....лично за мен изневярата е едно от най-тъпите неща които можеш да направиш към този до теб...по добре му кажи не искам да сме заедно повече и готово...![]()
![]()
Но ако имат уважение един към друг... обичат се....искат да са заедно...и всички останали неща от любовта мисля че може...дано има повечко такива случаи...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
То ако човека беше създаден за да се шиба наляво и надясно, нямаше да има болести, предавани по полов път... Като пипнеш един СПИН хубавичко ще се развиеш... Не било възможно?! Брей. НЯМА невъзможни неща, бе дечица. Просто не знаете как се прави секс! Колкото по-добре се познавате един друг, толкова по качествен е секса. Ако не сте свикнали да мислите си е ваш проблем! Правете каквото си искате, ТО СИ Е ВАША РАБОТА!Първоначално написано от anito.sl
![]()
Amantes amentes