.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Това е невъзможно.
    Най-вече затова защото човек е създаден така, че винаги да търси новото и интересното, да търси разнообразието в живота и да не застъпва на едно място като се върти в кръг. Хората се развиват цял живот - и в работата, и в ученето, и интелектуално, и емоционално... и във секса. Невъзможно е цял живот да бъдеш с един човек - това да му познаваш и кътните зъби, да знаеш как изглежда всяка гънка по него... скукааа... Когато намериш точния човек ти трябва да си стабилен и улегнал, да си опитал от всичко, което искаш, за да не съжаляваш някой ден, че не си доизживял част от живота си

Напълно съгласен

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Да.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Възможно е,но много зависи от хората
    точно така...
    in defense of our dreams...

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Аз ходя с едно момче вече 6 месеца почти, а се познаваме от 4 години.За това време сме преживяли заедно много трудности и несгоди и за в бъдеще, поне от моя страна, никога не бих му изневерил.За нищо на света!
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Цитирай Първоначално написано от SHEMKOV
    Това е невъзможно.
    Най-вече затова защото човек е създаден така, че винаги да търси новото и интересното, да търси разнообразието в живота и да не застъпва на едно място като се върти в кръг. Хората се развиват цял живот - и в работата, и в ученето, и интелектуално, и емоционално... и във секса. Невъзможно е цял живот да бъдеш с един човек - това да му познаваш и кътните зъби, да знаеш как изглежда всяка гънка по него... скукааа... Когато намериш точния човек ти трябва да си стабилен и улегнал, да си опитал от всичко, което искаш, за да не съжаляваш някой ден, че не си доизживял част от живота си

Напълно съгласен

то хубаво си съгласен но ова отново отговаря на автора с НЕ, защото той казва да ти е първия/та и да е един завинаги
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    добре ве майка му деба тея момичета като изневеряват да не изневеряват само с момичета нали треа има и ибач понякога са два понякога са и 10 баси не само момичетата са курви и мъжете сме курвари...
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от TotallySexy
    Това е невъзможно.

Напълно съгласен
    Така според мненията до тук се разбра следното!
    Едно момиче да не изневери на момче трябва да си е поживяла добре и да е опитала от всичко!
    Има и изключения но това са доста рядко !

то хубаво си съгласен но ова отново отговаря на автора с НЕ, защото той казва да ти е първия/та и да е един завинаги

По принцип е възможно направо да се оженят. Но ако са си били първи и двамата, след години може да им се прииска да опитат с някой друг. Ей тогава кръшват. Само заради любопитството да бъдат с различен.

Затова според мен е по-хубаво от полигамията да се върви към моногамията, защото сред разноообразието намираш себе си и това, което ти харесва. А не да бъдеш с един-единствен през цялото време, да се заблуждаваш, че всичко с него ти допада и един ден да осъзнаеш, че не се чувстваш удовлетворен и нещо ти липсва.
    Но съм далеч от мисълта за безразборните многобройни връзки, че всяка вечер трябва да си с различен/а.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

светът на пълната утопия не съществува, сладък. тъй че, моят отговор е не.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    По принцип е възможно направо да се оженят. Но ако са си били първи и двамата, след години може да им се прииска да опитат с някой друг. Ей тогава кръшват. Само заради любопитството да бъдат с различен.

Затова според мен е по-хубаво от полигамията да се върви към моногамията, защото сред разноообразието намираш себе си и това, което ти харесва. А не да бъдеш с един-единствен през цялото време, да се заблуждаваш, че всичко с него ти допада и един ден да осъзнаеш, че не се чувстваш удовлетворен и нещо ти липсва.
    Но съм далеч от мисълта за безразборните многобройни връзки, че всяка вечер трябва да си с различен/а.

С теб също съм съгласен защото след това започват изневерите и тн. Затова наживей си се и после давай сериозна връзка

Който си е избрал заухава жена да ходи да се чука с други, това го прави не пич а жалък мизерник.

То същото важи и са жените.

(да отбележа че под заухава нямам предвит всеобщото разбиране за некомуникативен човек)

смятам,че не е възможно не и в това време нито в това общество!

Не е до 'ако се обичат и двамата'. То е до самият човек. И до този до него.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо

Re: Въпрос към двата пола

Здравейте!!!!
    Въпросът ми е повече към момичетата, но може и момчетата да се включат!
    Според вас може ли едно момиче / момче цял живот да прави секс само с едно момиче / момче!
    В смисъл запознават се, тръгват, след време правят секс и на дватата им е за първи път . ходят 2-3-4 години. Дали е възможно според вас да не си изневерят. Станах свидетел на много случки при които в горе описаната ситуация масово си изневеряват и то повечето е от страна на момичето.
    Пускам темата защото искам да знам и вашето мнение!
    Поздрави!!!

А пък ако темата е тъпа нека модераторите да я премахнат
    Защо да не могат... Е изневярата е на мода сега , но не всички са модерни нали???
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ми то сегашното жени ли са бе, братле!!! Жени няма от много години насам...истински жени...има само долнопробни разпоретини дето не са от тук и са за малко. И утре тя вече няма е сервитьорка, защото е създадена за велики дела. Сега вече всичко е позьорщина и изгода. Продават си душата за да се возят на седалката до шофьора на някоя по-лъскава кола...или за дрешки...или за концерт на Пайнер!!!! Сега тука ще почант - ама ти защо си вадиш изводи от някоя..не всички са такива...бля бля бля......Само се огледай!!!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

в днешно време и сред вси4ки тези изкушения,които дебнат навсякъде,малко вероятно,но предполагам,4е съществува такава възможност.Имам за пример моите родители,заедно са от 9 клас,никога не са се разделяли ве4е 25 години,вси4ко им е било за първи път заедно,но те като 4е ли са една малка прашинка останала в миналото и в днешно време би било трудно да се повтори същата история,но тайно се надявам,4е все пак съществува някъде там една истинска изгаряща любов,която да може да устои на вси4ки сладки неща и да иска нейното си ежедневие.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    P.S. ANTIHUMAN не ми се извинявай ще те набия Всеки си има право на мнение. Не съм нищо повече от теб. Просто исках да вмъкна и данните.

A ти луда ли си the_hottie ?Как няма да ти се извиня, ти просто си страхотен човек, нямам думи!Когато съм искал помощ ти си ми помагала за което ти БЛАГОДАРЯ!
    Любов няма!Аз на глупости не вярвам!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Емиии аз лично мисля че всичко е възможно ама аз лично не бих устояла на някой мускулест батка..А при момчетата е ясно..и се пак зависи и от самия него.. :P

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ето за това говоря - "не би устояла на някой мускулест батка!". Ти представяш ли си за какво иде реч!!! Като малко по-голям от обичайните посещаващи този форум ще кажа, че едно време не беше така...имаше морал, имаше ценностна система, имаше чувства. А сега 90 процента от посетителите дори не знаят какво означава понятието ценностна система, камо ли да имат такава...то това важи и за мъжете де. И те са се изпедерастили яко, ама то каквото търсенето, такова и предлагането. Навсякъде някакви лигльовци дето са големи мъже, ама само като имат телефон за 1000 кинта (естествено купен от тати) в джоба и се перчат как ще звъннат на "техните" хора...Тъжно ми е, брате, жал ми е...
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Завии.Ако им омръзне или ако вече не се харесват какъв е проблема?

Приятелят ми е студент, в началото ни беше много трудно, но свикнахме.
    Започнахме да си имаме много повече доверие, то без него за къде?
    Ако няма да си вярваме, защо ще сме заедно?
    Не си изневеряваме, ако е така, за какво сме заедно, за какво ще се желаем още?
    ЗАВИСИ ОТ ЧОВЕКА, НЕ СИ ЛИ ВЯРВА САМИЯТ/САМАТА ТОЙ/ТЯ , НЯМА КАК ДА МУ ВЯРВАТ И ДРУГИТЕ!!!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

И аз така си мислех,че ще е,но не стана и вече имам доста над броя който съм си представяла,че ще имам...
    И сигурно до края на живота ми ще стане тройно повече
    Ухааа...времената са други

НЕВЪЗМОЖНО ПИЧ !!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    много зависи от хората....лично за мен изневярата е едно от най-тъпите неща които можеш да направиш към този до теб...по добре му кажи не искам да сме заедно повече и готово... Но ако имат уважение един към друг... обичат се....искат да са заедно...и всички останали неща от любовта мисля че може...дано има повечко такива случаи...

Това е невъзможно.
    То ако човека беше създаден за да се шиба наляво и надясно, нямаше да има болести, предавани по полов път... Като пипнеш един СПИН хубавичко ще се развиеш... Не било възможно?! Брей. НЯМА невъзможни неща, бе дечица. Просто не знаете как се прави секс! Колкото по-добре се познавате един друг, толкова по качествен е секса. Ако не сте свикнали да мислите си е ваш проблем! Правете каквото си искате, ТО СИ Е ВАША РАБОТА!
    Amantes amentes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си