- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Даскало и любов съвет
Ей хора дайте един съвет. Мъж съм на 20г. студент История и География. В даскалото ми върви но в любовта не. Има много момичета но всички си имат гаджета. Хубав съм интелигентен добре се отнасям с жените не съм зубър нито пък тъп но в любовта не ми върви. Някои може ли да каже защо така се получава. А има някои обратно в любовта им върви а в даскалото не.
Айде чакам съвет.Или Любовта не пита а връхлита и аз така си мисля.![]()
Амии.. Не мога да ти кажа, защо не ти върви..
И все в нещо е причината..Помисли и разбери
А може просто да си такъв.Роден за ерген![]()
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Колко такива теми ше пускаш?
Най-добрата част от живота на човек са неговите малко, незапомнени постъпки, извършени с доброта и любов.
Ами само тук и на още едно място има. Може да съм ерген![]()
Ти ся си се изучи, пък после ще му мислиш.
А в какъв смисъл не ти върви? Нямал си гадже или връзките просто не вървят? Да не би да гледаш, че другите ги сменят през месец и се комплексираш един вид?
п.с. Темата е за любов![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Да нямал съм гадже връзките не вървят и другото го има гледам малко и другите ама да не ми пука по добре с една по дълго време отколкото всеки месец да сменям.
не можеш да накараш лубовта да дойде при теб :P но и явно нещо куца при теб не моее и да си убав и умен и никой да нема![]()
![]()