.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Град
    София

Разговор в автобуса?

добре де,днеска се возя в 73 и ми звъни най-добрата приятелка,а аз не съм я чувала от 100 години.И си говорим най-нормално,не е нещо да крещя нали.И след 5 мин разговор една баба се обръща и ми вика"Еееееее,няма ли да свършваш вече,че ми наду главата...какви са тия разговори по 20 минути,кой ти ги плаща(а всъщност с тази фр си говорим безплатно).И аз не и обръщам внимание,само и казах ,че не е нейна работа с кого и колко си говоря.Като го казах почнаха останалите бабки да ми разправят,че е забранено да се говори по телефон в автобуса(а това не го знаех)и почнаха и да разправят колко съм невъзпитана(нали се сещате,обичайните приказки).И аз много се издразних и им казах,че не е разрешено да се говори в автобуса,така че да млъкват и те се разцъкаха.Както и да е та искам да ви питам.Дразните ли се някой по-стар като нахално ви избута от мястото(на мен често се случва и то след тренировка) и накрая да ви каже и колко сте невъзпитани??

Долу досадните бабки!
    Аз бях в почти същото положение.Идваше ми да я заколя
    Продължавай да си говориш по телефона.Много добре си постъпила с тая бабушкера!
    68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.

Не им обръщай внимание, но все пак гледай да не спориш с тях, нали трябва да уважаваме по-възрастните. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Не им обръщай внимание, но все пак гледай да не спориш с тях, нали трябва да уважаваме по-възрастните. : )
    Никакво уважение.За да получаваш уважение трябва да си го заслужип, не да уважаваме някокй, само защото е стар!Аз, лично, отказвам да уважавам човек,който не уважава мен.А тия бабки изобщо не уважават никого- използват това че са стари, за да манипулират хората.

Спори с тях - докарай им някой инфаркт!
    68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Днеска в Пикадили си говоря с една касиерка и покрай нас минава една баба без да е зимала нищо и ми вика,тия бабките най-много крадът оня ден една се беше натоварила с 5 кила едвам излизаше

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    София
    права си,трябва,но и те трябва да ни уважават.Все пак сме бъдещето на БГ

Цитирай Първоначално написано от Dundy
    права си,трябва,но и те трябва да ни уважават.Все пак сме бъдещето на БГ
    Мхм. Уважавай възрастните и се грижи за младите. Ама то пък и ние сме едно бъдеще...
    Иначе аз много се дразня, когато бабите от блока се събират на пейката и започнат да обсъждат тоя и оня. Понякога са ми толкова смешни.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    защо да ги уважаваме след като те нас не ни ?!
    уважавам само хорато които ме уважават ...
    и мн ясно че ако някоя бабка ми каже нещо на въпреки ще й отвърна ..
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

щом си говорила най-нормално и тихичко къв им е проблема на бабките, а и нали половината са водят поуглушели. Те кат почнат да ми клюкарстват в автобуса на вискок глас никой не им се бърка, тей че и те не тряаа да са обаждат
    Fuck you You fucking Fuckers

Pisnalo mi e ot pensii po tiq avtobusi i tramvai
    Perkele!

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    защо да ги уважаваме след като те нас не ни ?!
    уважавам само хорато които ме уважават ...
    и мн ясно че ако някоя бабка ми каже нещо на въпреки ще й отвърна ..
    +1
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Ох, аз веднъж бях на лекар и имаше една бабка, дето трябваше да влезе след мен. Попринцип там се записват часове, но не е задължително. Аз бях без час и след мен дойде една жена с часи си влезе както му е реде, след това също дойде една жена с час и тая бабка идва и ми вика ся влизаш, че аз влизам след тебе, един вид да прередя жената с часа, аз и казах, че няма да вляза и оная почна да ми се кара и аз се ядосах и ми идеше да я цапардосам, но в крайна сметка се сдържах и нищо не и казах
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    И мен ме дразнят, но само ако не ме уважават. Една от нашия блок ме използва за муле и трябваше да й мъкна багажа от спирката до блока! Разбирам, че е стара и й е трудно да ходи, ама не съм длъжна да й нося плика, който незнайно защо сигурно е тъпкала с камъни! Мразя също като се съберат на пейката и мина покрай тях, поогледат ме и почват да обсъждат като мина.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Относно говоренето в автобуса - съгласен съм че не им е работа.Ако попаднете на такава злобарка хубаво и кажете какво мислите за нейнити простотии А относно ставането от мястото - по добре си го дай...на старите хора наистина им е тейко а и ако направите такова нещо бабите може да започнат да говорят малко по добр за вас.Но само мъничко.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
    Мразя също като се съберат на пейката и мина покрай тях, поогледат ме и почват да обсъждат като мина.

Навсякъде е така! Особено като се прибирам от даскало и ония почват: "Ама колко си порастнала, ама баба ти отдвана не се е обаждала" "Пишеш ли си домашните, а вашите как са, а?" "Кой клас стана вече, пиленце?!"
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    София
    Не понасям нахални и нагли хора. Когато учтиво ме помолят, дори да съм уморен, бих станал независимо дали е старец или млад човек. Когато ми кажат "стани, не виждаш ли че съм стар/а" - никога няма да стана, дори ще се скарам с въпросните хора.

Етиката си е етика, но трябва да има и уважение!!

Не бих станал също на стари хора, които ходят с патерици, виждат че изпускат рейса/трамвая/тролея, слагат под мишница патериците, догонват превозното средство и почват да просят място да седнат, защото са инвалиди.

Мразя такива хора и много пъти ми се е случвало да ми говорят разни работи, но когато аз съм прав си държа на своето и не се съобразявам по принцип с никой.
    Don't tell me what I can or can't do !

Голям фен
    Следващия път най-учтиво вметни, че ако не и е приятно да се вози с други хора, може да си седи на пейката или да ходи пеша, или да си вземe такси. Иначе от старци до старци разликата е огромна. Има хора, които до 80-90 години работят и копаят в градината на село, гледат внуци и други, които киснат по кафета и пейки цял ден, но не могат да издържат 10 минути прави в тролея. Уважението трабва да се заслужи, независимо дали си на 5, 15, 55 или 555.
    Don't worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Следващия път най-учтиво вметни, че ако не и е приятно да се вози с други хора, може да си седи на пейката или да ходи пеша, или да си вземe такси. Иначе от старци до старци разликата е огромна. Има хора, които до 80-90 години работят и копаят в градината на село, гледат внуци и други, които киснат по кафета и пейки цял ден, но не могат да издържат 10 минути прави в тролея. Уважението трабва да се заслужи, независимо дали си на 5, 15, 55 или 555.
    +1

Преди време в тролея бях седнала и носех куфар и раница, защото се прибирах от екскурзия и някаква бабича реши, че съм била млада и жизнена и за тфа трябва да ме дръпне за ръкава вместо да ме помоли учтиво да стана! Леле като ми кипна..

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Абе да си гледат работата! Мн ме дразнят като почнат "По-тихо, по-тихо"! Се едно сме им у тях и им крещиме...

въй мн мразя кат те карат да ги поздравяваш само! Оня ден няква ми вика "Здравей", пък аз бързах и само и подметнах едно здрасти и тя няква ми са сопва, че кат съм поздравявал тряало да съм я гледал в очите и т.н. И ма накара да го повторя!!! Просто е.ати наглите бабки!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Хъхъ описваш моята ситуация от началото на лятото.
    Прибирам се от тренировка, сядам си в автобуса и реших да звънна на един приятел, защото пътувам дълго, а и ми беше скучно.
    И до мен седеше някаква възрастна жена и по едно време започна да мрънка, че било забранено и някакви такива простотии дразнещи.
    Замълчах си в автобуса за да не правим сеири, типично по български.
    В последствие се отказа, че слезнахме на една и съща спирка и и обясних, че не е избрала правилния начин и, дори поведението ми да я е подразнило е могла да повдигне въпроса по много по дискретен начин, а не да се разправяме на всеослушание...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Относно говоренето в автобуса - съгласен съм че не им е работа.Ако попаднете на такава злобарка хубаво и кажете какво мислите за нейнити простотии А относно ставането от мястото - по добре си го дай...на старите хора наистина им е тейко а и ако направите такова нещо бабите може да започнат да говорят малко по добр за вас.Но само мъничко.
    Трудно? А виждал ли си как спринтират заедно с 20те бастуна за да се набутат в автобуса и как блъскат за да седнат вместо да помолят за място? Или как се оплакват колко им е тежко, но не им пречи да бият път до женския пазар и да се върнат с 10 торби, вместо да отидат до кварталния супер маркет. Няма да забравя как пътувах с бившия ми приятел и той припадна в автобуса. Точно тия възрастни дами и господа се обърнаха пренебрежително и казаха "гледай го тоя как се преструва за да седне". Място правя само на бременни жени и жени с малки деца. Като са толкова нагли възрастните, да си стоят прави.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

abe sedq si az v troleq i gledam ka4va se nekvo babe ma kvo babe 4erviloto grima si4ko i idwa do men i po4va sa buta nekwa da i otstupq mqsto abe da tq kat moje da mi se pravi na sexapilna pensionerka si hvane bakshish bal sam q ili pak ka4a sa pak v troleq i otnqkude se ponasq aromata na chesan ama ot onq kiseliq deto v burkani kisne strashen e no za v kushti.. ili pak nekwi takiwa det ne se kupqt E NE IZDURJAM TOGAA imalo e slu4ai slizam 4 5 spirki i vyrvq zaradi takiwa izrudi :X

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си