.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Цитирай Първоначално написано от TotallySexy
    Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    TotallySexy тук ли е мястото, където трябва да изпъкнеш, че имаш дадености и се поддържаш?
    Може малко да си пооправиш грамотността, да се научиш да обясняваш добре, смислено и подредено и чак тогава да казваш, че всички мъже са лесни.
    Щом мислиш, че си "яка кифла", а не "красиво момиче" - добре.
    А може би смяташ мъжете за лесни, или защото ти си такава, или просто си попадала на такива.
    Не искам да те обиждам или излагам по някакъв начин, надявам се да не съм те засегнала.

Това, че на форумно ниво не използвам думи дето да са специални не значи, че не съм грамотна.. и не ми е ясно кое ми е лошо на грамотността, защото проблеми с оценките по БЕЛ нямам, а там за грамотност говорим, но както и да е ... това как се изразявам за себе си е моя работа,никой не съм засегнала и не не съм лесна, не не се опитвам да изпъкна със определението, просто исках да ви доближа до ситуацията, в която попаднах . Има много други такива ситуации, които са ме карали да се убеждавам, че мъжете са лесни... Смисъл такъв, който съм поискала съм можела да го имам... и сега пак ще има "защо се хвалиш?Защо искаш да изпъкнеш?" еми не просо ми е такова мнението и го изказвам... а това дали съм курва или не, не се определя от това дали мисля, че мъжете са лесни или от 2 мнения във форум... така, че много ви се моля без да слагате етикети, то това е най-лесното...

I FFFFalish li mi se, ti kato si kifla az sum krenvirsh dai da napravim krenvirshka! Buzikam se s tebe kiflo.

Po temata, koqto me probva shte razbere kakuv sum nqma smisul da kazvam
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    TotallySexy вярно, кифла си, ама си от най - простите и безвкусни кифли ... все пак мнението ти не е като моето и ще продължавам да твърдя своето.
    Само един въпрос: На 12 или 13 години си, че мислиш по този начин?
    Аз не ти казвам да мислиш друго, просто не ме обиждай... Каква си ти, че да ме обиждаш... безвкусна.. ОК! И такава ме харесват, а това, че някаква си госпожица от някакъв форум не ме харесва... няма да ти казвам от къде ми минава... И не беше за реклама, както споменах... Ти като си хаус-манячка какво? И не не съм на 12-13 на 17 съм и определено съм забелязала, че с тебе имаме различни житейски философии. И на мен това не ми пречи. Това е форум аз си казвам мнението, ти твоето какво ми се нахвърляш? Че и да ме обижда и от страх да не я затрият от форума, защото е против правилата пише отдолу "не се обиждай", толкова си прозрачна... За каква се помисли, че да ми се нахвърляш...?
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]Някои са много лесни, други са си просто лесни и трети са най-малко лесни. Но мъжете са си мъже. Обичат да се дават, по отношение на секса.
    А това, че те пробват означава, че искат да знаят що за момиче си.
    А ако те само трупат бройки и се дават накрая гордо сами ще си кажат " Е аз съм си - Playboy, трябва повече да се постараеш" ( но и те са лесниии )
    +1 :P

Град
    Пловдив
    На кой му трябва нещо друго освен вагината в една жена ?
    Колкото по-лесно я дава толкова по-добре за нас

I believe only in death itself

Мммм ...... дам,лесни сме.Особенно сега като на блъскат хормоните.Но има определени граници и при нас.Не бих легнал с някое момиче което не ми допада.Онзи ден на един купон едната беше готова да си легна с всеки.И при мен дойде но просто не ми допадаше,по точно беше много грозна а и бях пил и съвсем щяхме да объркаме работата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си