- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали всички мъже са лесни ...
Първоначално написано от TotallySexy
![]()
I FFFFalish li mi se, ti kato si kifla az sum krenvirsh dai da napravim krenvirshka! Buzikam se s tebe kiflo.
Po temata, koqto me probva shte razbere kakuv sum nqma smisul da kazvam![]()
![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Аз не ти казвам да мислиш друго, просто не ме обиждай... Каква си ти, че да ме обиждаш... безвкусна.. ОК! И такава ме харесват, а това, че някаква си госпожица от някакъв форум не ме харесва... няма да ти казвам от къде ми минава... И не беше за реклама, както споменах... Ти като си хаус-манячка какво? И не не съм на 12-13 на 17 съм и определено съм забелязала, че с тебе имаме различни житейски философии. И на мен това не ми пречи. Това е форум аз си казвам мнението, ти твоето какво ми се нахвърляш? Че и да ме обижда и от страх да не я затрият от форума, защото е против правилата пише отдолу "не се обиждай", толкова си прозрачна... За каква се помисли, че да ми се нахвърляш...?Първоначално написано от mishaaaaa
+1Първоначално написано от bRigHt [!
:P
На кой му трябва нещо друго освен вагината в една жена ?
Колкото по-лесно я дава толкова по-добре за нас![]()
I believe only in death itself
Мммм ...... дам,лесни сме.Особенно сега като на блъскат хормоните.Но има определени граници и при нас.Не бих легнал с някое момиче което не ми допада.Онзи ден на един купон едната беше готова да си легна с всеки.И при мен дойде но просто не ми допадаше,по точно беше много грознаа и бях пил и съвсем щяхме да объркаме работата.