.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Kak бихте се почуствали момичета

Значи студент сам и преди време имах една колежка в моя курс но тя се премести и сега сме само на здр и здрасти незнам дали има приятел в момента, но мисля да изпратя човек които да и подари един огромен букет от рози , но идеата ми е да не се разкривам кои сам а да оставя на картичката само 1-вата буква от името ми и тя да се чуди кои е таиният обожател.
    Та вие как бихте се почуствали ако си купонясвате на диско и някои ви поднесе букет от таен обожател или се звънне във вас на вратата ..

Град
    Страната на Чудесата
    Оооо, колко романтично! От кога чак не бях чела такава тема. Идеята ти е много добра.На мен лично би ми харесало.
    Fighting for nothing is what you're born for.

Град
    София
    Такива жестове завършват с "Happy End" само в Холивуд.
    Can love be forgotten?

i na men
    "Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"

ако те харесва мацката щи се отвори парашута

Love My Girl <3 Loff You Soff

Романтично е,до момента в който изпратиш букет и картичка с буквата "Г"(примерно) и тя познава поне 3 момчета,чиито имена започват със същата буква.Ти й изпращаш букет,тя си мисли,че е от някой друг и му се хвърля на врата.Ти си прецакания в цялата история.Предлагам ти да спреш с тея семпли поздрави и да се опиташ да се сближиш с нея.Покани я на кафе,поразпитай я.Пък тогава вече като се гаджосате й изпращай букети.

Ми ще ми стане яко ама като незнам от кой е някак си некфо шитаво ще ми е . . . абе тръпка си е
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    Цитирай Първоначално написано от Софинка
    Ми ще ми стане яко ама като незнам от кой е някак си некфо шитаво ще ми е . . . абе тръпка си е
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Аз не знам как ще реагирам. Зависи от кого е изненадата. Има хора, които ако го направят бих се зарадвала, но има такива, от които не бих желала подобни жестове.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    XaCkoBo
    Лично на мен една такава изненада ще ми е много приятна дори да не знам цялото име, а само първата буква, но ще се получи приятно според мен
    Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!

htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f

Guest
    Deistvai s buket4eto!! az sym ZA!! bih bila mnogo polaskana ....

На мен би ми харесала
    Но по-добре не пиши само една буква. Или цялото име или не пиши нищо. Така ще си още по-загадъчен и романтичен Успех

Град
    people`s wet dreams
    Старомодно струва ми се ... все пак не й отблъскващо , според положението на момичето , успех!

много бих се зарадвала ...
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Бих се уплашила..

да наистина е много мило и бих се трогнала,но и аз съм на мнението,че ако тя не те харесва или се оплаши това няма да завърши като в романтичен филм

Мега фен Аватара на mynichka
    Ще се зарадвам
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на lyfche
    ммм аз специално страшно много обичам тези неща и страшно много приятно ще ми стане давай направи това,което си намислил,защото е много яко

Град
    Сливница
    направи го супер изненада ще е и сигурно ще се зарадва

Аз пък бих се зарадвала страшно много.Попринцип бих била по-поласкана от жеста,когато любимият човек ми подари цветя отколкото друг подарък.А и според мен няма смисъл да пишеш само една буква по-добре е цялото име .Едва ли ще развали изненадата,даже може да стане обратното Хайде успех и да кажеш как е минало

...hate my nickname

Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Романтично е,до момента в който изпратиш букет и картичка с буквата "Г"(примерно) и тя познава поне 3 момчета,чиито имена започват със същата буква.Ти й изпращаш букет,тя си мисли,че е от някой друг и му се хвърля на врата.Ти си прецакания в цялата история.Предлагам ти да спреш с тея семпли поздрави и да се опиташ да се сближиш с нея.Покани я на кафе,поразпитай я.Пък тогава вече като се гаджосате й изпращай букети.
    Ами идеята е наистина чудесна ама като се замислиш наистина би могло да се случи нещо такова както каза ~*RoNi*~ ...
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Град
    Blagoevgrad
    Идеята е чудесна. Аз ще полудея от щастие, ако някой направи това за мен.

Ужас.
    Дано не ми се случва,глупаво е.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Става,опитай...нищо не губиш с това

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Бих се зарадвала, ако ми го поднесе лично човекът, от който е.
    Или ако толкова те е срам, поне си напиши цулото име
    Ако пише само "таен обожател", или буква от име честно казано не бих приела цветята

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си