- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak бихте се почуствали момичета
Значи студент сам и преди време имах една колежка в моя курс но тя се премести и сега сме само на здр и здрасти незнам дали има приятел в момента, но мисля да изпратя човек които да и подари един огромен букет от рози , но идеата ми е да не се разкривам кои сам а да оставя на картичката само 1-вата буква от името ми и тя да се чуди кои е таиният обожател.
Та вие как бихте се почуствали ако си купонясвате на диско и някои ви поднесе букет от таен обожател или се звънне във вас на вратата ..
Оооо, колко романтично! От кога чак не бях чела такава тема. Идеята ти е много добра.На мен лично би ми харесало.
Fighting for nothing is what you're born for.
Такива жестове завършват с "Happy End" само в Холивуд.
Can love be forgotten?
i na men
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
Романтично е,до момента в който изпратиш букет и картичка с буквата "Г"(примерно) и тя познава поне 3 момчета,чиито имена започват със същата буква.Ти й изпращаш букет,тя си мисли,че е от някой друг и му се хвърля на врата.Ти си прецакания в цялата история.Предлагам ти да спреш с тея семпли поздрави и да се опиташ да се сближиш с нея.Покани я на кафе,поразпитай я.Пък тогава вече като се гаджосате й изпращай букети.
Ми ще ми стане яко ама като незнам от кой е някак си некфо шитаво ще ми е . . . абе тръпка си е![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Първоначално написано от Софинка
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Лично на мен една такава изненада ще ми е много приятна дори да не знам цялото име, а само първата буква, но ще се получи приятно според мен![]()
![]()
![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
Deistvai s buket4eto!! az sym ZA!!bih bila mnogo polaskana ....
![]()
На мен би ми харесала
Но по-добре не пиши само една буква. Или цялото име или не пиши нищо. Така ще си още по-загадъчен и романтиченУспех
![]()
Старомодно струва ми се ... все пак не й отблъскващо , според положението на момичето , успех!
много бих се зарадвала ...![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
да наистина е много мило и бих се трогнала,но и аз съм на мнението,че ако тя не те харесва или се оплаши това няма да завърши като в романтичен филм
![]()
Ще се зарадвам![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ммм аз специално страшно много обичам тези нещаи страшно много приятно ще ми стане
давай направи това,което си намислил,защото е много яко
![]()
направи госупер изненада ще е и сигурно ще се зарадва
![]()
Аз пък бих се зарадвала страшно много.Попринцип бих била по-поласкана от жеста,когато любимият човек ми подари цветя отколкото друг подарък.А и според мен няма смисъл да пишеш само една буква по-добре е цялото име .Едва ли ще развали изненадата,даже може да стане обратнотоХайде успех и да кажеш как е минало
![]()
Ами идеята е наистина чудесна ама като се замислиш наистина би могло да се случи нещо такова както каза ~*RoNi*~ ...Първоначално написано от ~*RoNi*~
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Идеята е чудесна. Аз ще полудея от щастие, ако някой направи това за мен.
Ужас.
Дано не ми се случва,глупаво е.
Става,опитай...нищо не губиш с това![]()
Бих се зарадвала, ако ми го поднесе лично човекът, от който е.
Или ако толкова те е срам, поне си напиши цулото име
Ако пише само "таен обожател", или буква от име честно казано не бих приела цветята![]()