- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Снимки на Хан Аспарух
Спешно ми трябват всякакви снимки на Хан Аспарух и карти на България по негово време.
Не че нещо ама май няма,защото неговия любим цифров фото апарат не е работил тогава и той е имал депресия.Та затова не се е снимал![]()
Чакай само да си ги кача от цифровия на компютъра и ти ги поствам веднага. Ехх все едно беше вчера, когато се снимахме.
хееей и аз съм се снимала с него.Дааа,така е ,бяхме бест фр,но той като имаше малко повече власт и ме заряза.Първоначално написано от Baby_b
![]()
![]()
абе ако си намеря фотоапарата веднага ти давам(да зн ,че беше фешънче)
Е на вас ви е смешно, но на мен ми трябват за презентация...
Все пак благодаря за тези които ми пратихте!
pi6e6 v google i si gotov/a
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Нямаше ли да е по - лесно да напишеш в Гугъл - Хан Аспарух, да натиснеш ентър и да си извадиш.... брей, мързелива работа, бе.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ми за ваше сведение търсих там, обаче малкото изображения които ги има са много малки и като трагна да ги оголемявам се размазват и не ми вършат никаква работа..
Първоначално написано от oth_fenka
Хей това е в моя квартал ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Снимка нямам негова, но имам сватбата му на DVD. Ако искаш може да ти я пратя![]()
![]()
на къде отива България...СНИМКИ на Хан Аспарух![]()
Ще се молим за теб![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?